Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LISTOPAD 2017

Data utworzenia : 2017-12-06 15:51 | Ostatni komentarz 2018-01-05 02:11

Redakcja LOVI

6161 Odsłony
175 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki LISTOPADOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – zestawy z kolekcji FOLLOW THE RABBIT - otrzymują: agn_kaw Aisa94 aleksandraajk J.Swierczewska Kasia.S. Kinga666 magnolijam20 M.Jacek paulina.leszczynska rewers342 WYRÓŻNIENIE – kubek 360 - otrzymują: agniejeska aneta7734 ewa_bloom Ewa.T Ewcia88 Grimper_m23 Magdalena.Famula S.Tomczyk Ulka85 Zamarancza Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-12-07 17:54

agn_kaw. To prawda co piszesz. My możemy nie zauważać pewnych rzeczy. Czasami jak ktoś nam zwróci uwagębto dopiero coś widzimy. Ale skoro my tego nie zauważamy to i Redakcja Lovi też może. W sumie Marioli trzeba przyznać jedno, powiedziala wprost co myśli . To już nie zdarza się często. Czy ma racje czy też nie, to już zależy od punktu widzenia i osoby.

2017-12-07 17:49

Dziewczyny a ja tez znow chyba niezbyt bardzo zrozumiałam o co koleżance chodzi. Ale dobrze ze wy tu jesteście i ogarniacie wszystko. ;)

2017-12-07 17:10

Ewcia a to z nowymi wątkami to też fakt, też staram się podlinkować jak coś mi się rzuci w wyszukiwarce, choć czasami powiem szczerze trochę się nadziewam, bo przechodze do ostatniej stronki a tam Wątek zamknięty ;) niekiedy już mocno stary, dlatego tez bez sensu czytać jakieś stare wytyczne, gdy mogą wprowadzić w błąd. Ale jesli są już podobne czy analogiczne wątki to swobodnie można je rozwinąć i z tym też zgadzam się w 100%. Co do Marioli tez uważam, że po prostu napisała wprost co zauważyła, nie chodziło tu o wygraną bo prawdę mówiąc ja nie bardzo zauważyłam wielką aktywność, więc raczej zdawała sobie sprawę, że marne są szanse na wygraną. Po prostu napisała to , co często zauważa osoba niezależna, obserwując trochę z perspektywy. My jestesmy długo, więc nawet przez wzglad na wspólną sympatię pewnych rzeczy już po czasie nie widzimy albo po prostu już tak nas nie rażą w oczy, takie jest moje zdanie.

2017-12-07 16:51

Ja również rozumiem o co chodzi Marioli. I Aneta nie osadzaj tak ostro koleżanki bo Mariola napisała wprost ze nie zależy jej na wygranej bo tylko kilka wątków gdzie się udzieliła lub czytała.... Ja z kolei robię tak że jeśli jest nowy wątek nowej osoby który co nie dawno był to nie odpowiadam kolejny raz to samo tylko dziewczynie podaje linki do istniejących już wątków. Jeśli wszystkie tak będziemy robić to same zadbamy o to by było przejrzyście i nie powielane co miesiąc te same rady ;) raz trafilam na stare watki z 2013 r chyba to sama redakcja zwracala na to uwage i sama wrzucala linki i kończyła wątek. ...teraz za dużo osób i wątków by byli na bieżąco ale jesteśmy tu my tzw właśnie stałe bywalczynie wiec powinniśmy kierować i uczyć nowe osoby....takie jest moja zdanie. Ja w samym grudniu chyba trzy wątki tak ogarnelam. A na jeden jak zaczelam kopać w lupce to chyba z 10 starych wątków o podobnej tematyce wyrzucilo . Ale ja wrzuciłam linki A po mnie i tak kilka osób napisalo rady które pisali na linku wcześniej. Więc zapewne też o takie sprawy chodzi Marioli które dla mnie są logiczne.

2017-12-07 16:16

Chwilę mnie nie było a tu taka burza się rozpętała :-) Ja tak jak niektóre dziewczyny też rozumiem o co chodzi Marioli. Wątpię że w jakikolwiek sposób starała się o nagrodę raczej była pewna że jej nje dostanie bo w sumie jest tu może ze dwa tygodnie z tego co mi się wydaje. Mówi to co myśli jak podkreśliła. I to jest fajne. Jednak Redakcja Lovi stara się jak może żeby docenić tu wszystkie mamy. Pamiętam że w tamtym miesiącu byłam aktywna bardzo i wydawało mi się że choć trochę udało mi się pomóc a nie dostalam wyróżnienia nawet i nie ukrywam że zrobiło mi się bardzo przykro ale Redakcja Lovi w komentarzu pod wynikami napisała że moje wpisy są wartościowe więc zrobiło mi się od razu lepiej :-) W tym miesiącu udało mi się wygrać i bardzo się cieszę. Fajnie jest być docenionym niestety nie wszystkie nas można nagrodzić. Redakcja przede wszystkim nagradza mamy które są tu długo co akurat nie jest złym pomysłem, ponieważ doceniane są osoby które są tu po to by pomóc a nie dla nagrody.

2017-12-07 16:00

Oj nie oceniamy dziewczyny się nawzajem. Ja rozumiim o co chodzi marioli I nie uwazam ze w jakiś sposób przemawia za nią zawiść. Napisała poprostu co uważa. Od tego jest przecież forum. Ja tez czasami się irytuje na wypowiedzi niektórych mam. Ale wiem ze każdy ma swoje zdanie i staram się to akceptować. Z drugiej strony sama czasami powielam jakaś odpowiedz nawet nie zwracając uwagi na to ze to robię. (Choć staram się tego nie robić). Forum daje dużo. I naprawdę ta nagroda to tylko wisienka na torcie. Ja nigdy nie zapomnę dziewczyna ile wsparcia dostałam jak dowiedziałam się ze cos jest nie tak z główka mojej malutkiej na USG. To było najgorsze parę godzin w moim życiu. A dzięki wam wierzyłam ze będzie dobrze. A co do tego kto dostaje nagrodę. Prawda jest taka ze wszystkich wątków nigdy nie uda mi się przeczytać wiec redakcja sądzę ze wie co robi oceniając nasze wypowiedzi. Jak dla mnie to każda mama tutaj zasługuje na najlepsze nagrody. Ale wiem tez ze nie da się obdarować wszystkich mam.

2017-12-07 15:37

Myślę że marioli zależało na wygranej i dlatego tak zereagowała. Gdy się okazało że nie została wybrana. Każda mama ma wiedzę i doświadczenie. Nie chodzi tu o wygraną, choć to miły gest. Nie widzę żeby ktoś tu wiadomości przepisywał. Każdy chcę się wypowiedzieć i komuś coś doradzić albo sam się czegoś nowego dowiedzieć. Każda mama z każdym kolejnym dzieckiem ma więcej wiedzy i doświadczenia. Jest tu nas tyle że nie sposób by nic się nie powtórzyło. Jak komuś to przeszkadza to niech tego nie czyta i się nie udziela. Ja bardzo dużo się dowiedziałam nowych rzeczy i zastosowań właśnie na tym forum.

2017-12-07 13:45

ale momyśl sobie że ta Z wypowiadała się wartościowo w wielu wątkach . Jestem tu niedługo i staram się ślledzić większość wątków i wiem że dziewczyny zasłużyły sobie Twoich wpisów wogóle nie kojarze