Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LISTOPAD 2017

Data utworzenia : 2017-12-06 15:51 | Ostatni komentarz 2018-01-05 02:11

Redakcja LOVI

6170 Odsłony
175 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki LISTOPADOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – zestawy z kolekcji FOLLOW THE RABBIT - otrzymują: agn_kaw Aisa94 aleksandraajk J.Swierczewska Kasia.S. Kinga666 magnolijam20 M.Jacek paulina.leszczynska rewers342 WYRÓŻNIENIE – kubek 360 - otrzymują: agniejeska aneta7734 ewa_bloom Ewa.T Ewcia88 Grimper_m23 Magdalena.Famula S.Tomczyk Ulka85 Zamarancza Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-12-10 00:26

Może redakcja powinna wprowadzić akceptowanie nowych wątków bo nowe automatycznie zaraz się dodają a redakcja mogłaby zatwierdzać czy dodać czy nie tylko że to dużo dodatkowej roboty a i tak mają co robić. Z lupką na telefonie fakt czasem nie znajduje ale pamiętajmy o polskich znakach czy na komputerze czy w telefonie. I korzystajcie z tej w prawym górnym rogu. Kasiu.S nie przejmuj się bo naprawdę uważam że nie warto redakcja Lovi wie co robi i na pewno obiektywnie ocenia komu nagrody się należą. Pozatym napiszę to jeszcze raz nie dla nagród tutaj jesteśmy. Fajnie że każda z nas ma swoje zdanie na różne tematy i piszemy to co myślimy. A redakcja mogła by przez 3 miesiące nie rozdawać nagród i myślę że nadal byśmy tu były bo forum uzależnia. Fajnie że jesteście kochane

2017-12-09 21:19

Wątek czytałam chyba z 5 razy od początku. Analizując wszystko dochodzę do wniosku, że piszecie o mnie. Piszecie że ta osoba jest długo na forum a ja jestem długo, że otrzymuje nagrody główne a ja js otrzymuje więc może to być o mnie... Przepraszam jeśli kogoś tutaj uraziłam i ktoś się czuje przeze mnie pokrzywdzony. Ja nie jestem na forum dla nagród byłam tutaj bo chciałam pomagać i starałam się pomagać innym mamom jak tylko mogłam. Dzieliłam się swoimi własnymi bądź znajomych doświadczeniem. Chcialam pomoc a wyszło jak wyszło. Czasami wypowiedzi się powtarzają ale każdej z nas nie tylko mi jeśli chodzi o rozkręcenie laktacji odpowiedzi są jedne, o ząbkowanie każda z nas też uwywa tych samych żeli i stropów więc odpowiedzi też takie same będą, o rozszerzanie diety również chociaż tutaj możemy się różnić czy zaczynamy rozszerzać po 4 czy po 6 miesiącu. Jedyna różnica, czytając te same źródła opieramy się na tych samych odpowiedziach na pytania. Jednak jeśli ktoś uważa że nie słusznie zostałam nagrodzona i nagroda bardziej należała się innej mamie to przykre. Ja nagród które wygrywałam nie zostawiłam dla siebie tylko rozdawałam po rodzinie tym bardziej że u nas ostatnio sporo dzieci się urodziło. Życzę każdej mamie która spodziewa się swojego małego cudu wszystkiego dobrego, łatwego porodu a później wszystkiego co najpiękniejsze w macierzyństwie i wielu przesłanych nocy. Mamusiom z dziećmi przespane chyba nocy i samych uśmiechów malucha bo on jest lekiem na całe zło. W konkursach wszystkim życzę szczęścia i powodzenia!

2017-12-09 19:28

To prawda, coraz wiecej osob, wiecej doswiadczen i spojrzen na dany problem. I atmosfera taka, do ktorej chce sie wracac, chocby myślami. Mimo zmiemiajacych sie osob, poziom udaje sie utrzymac. Fakt, ze czesto doświadczenia sa podobne, wiec w jakis sposob odpowiedzi sie powtarzaja, ale w tym konkretnym przypadlu czasem mialo sie wrazenie, ze wynika to z przepisania z mimimalna zmiana kolejnosci słów, zwlaszcza ze np kilka tygodni wcześniej w podobnym temacie zdanie bylo zupelnie inne, rowniez podobne do wpisu poprzedniczki. Ale nie da sie nie podkreslic, ze w wielu wpisach bylo oparte na faktycznej wiedzy i doswiadczeniu, a ilosc pomocy danej innym jest ogromna. Redakcja czyta wszystkie wpisy w jednym czasie, takie podobienstwa ciezko jest wychwycic w takiej ilosci. Poniewaz my czytamy przez caly miesiac, moze predzej to dostrzeglysmy. Czasem mam wrazenie, ze udzielilam sie duzo i sensownie, ale nie dostaje nagrody. Dopiero z czasem widze, ze w danym miesiacu osoby nagrodzone daly znacznie pomocniejsze porady. Chyba nigdy nie mialam poczucia niesprawiedliwosci, predzej zal, ze nie udalo sie, gdy zalezalo mi na danej nagrodzie. Zgadzam sie rowniez z tym, ze nie staz ma znaczenie. Jak pierwszy raz tu trafilam, we wrzesniu 2016 udalo mi sie w pierwszym miesiacu otrzymac glowna nagrode, choc robilam gafy, odpowiadalam na stare wątki, powielałam itp. Gdy po kilkumiesiecznejj przerwie wrocilam we wrzesniu tego roku, dostalam wyroznienie.

2017-12-08 20:43

Ja uwazam ze takie zarzuty w strone Lovi sa niesprawiedliwe. Jestem na tym forum od listopada... I udalo mi sie dostac do nagrodzonej 10. Spodobalo mi sie to, ze nikt nie patrzy tutaj na nikogo wilkiem i kazdy jest dla siebie mily. Moim zdaniem KAZDA Z NAS wnosi duzo informacji do tego forum... I tak hak dziewczyny mowia, jest nas wiele i z kazdym miesiacem nowych mam przybywa.

2017-12-08 20:19

Co do zakończenia wotków to jest wiele takich, gdzie temat juz dawno zostal zakończony albo dana osoba zakladajac watek juz znalazla sposób z naszych czy z lekarza rad..a komentarze dalej sa...byle by cos napisać...az ja juz sie pogubilam czy podalam rade w danym watku, patrze a to watek z 2015roku...co innego gdy ktos pod spodem cos na ten temat chce zapytaćw podobnej sytuacji ale zazwyczaj to jest ze odpisuja na to samo...także różne z tym jest, fajnie ze mariola jest taka szczera, lubie szczerych ludzi i wcale nie jest to zle i nikogo nie uraza tylko poszw swoja opinia na ktora ktos moze poprostu sie nie zgadzac. Ale temat mozna zamknac..nie wiadomo jak tp wszystko jest oceniane, na penwo nie jest łatwe bo gdzies tam doda madra opinie i jak to lovi napisalo: mikolaj rowniez nie ma worka bez dna." mimo ze każda z mam docenia. Także nie ma co patrzec na ilosc ale jakos wiadomosci. Ja przewaznie jestem wieczorem jak synek zasnie czaswm zdarzy mi sie w dzien siąść czy po kolacji ale na chwile bo zaraz wracam.do obowiazkow domowych i do synka...by nie byl sam. A synej spac chodzi dop ok. 22. Także lekko nie ma;-)

2017-12-08 17:54

Serdecznie dziękuję za wyroznienie, z braku czasu w tym miesiacu moja aktywnosc byla słaba, nie zajrzalam tu, bo nie spodziewałam sie jakielkolwiek nagrody, dopiero jak dostalam maila. Mariola dziekuje za docenienie. Duzo porad mi tu pomoglo, dziewczymy zawsze sa chętne, dlatego jesli tylko jestem w stanie odwdzieczam sie. Domyslam sie , ktora osobe masz na mysli, bo mialam kilka razy takie wrazenie, ale myslalam ze jestem przewrazliwiona. Ale od siebie tez duzo porad daje, w niektorych tematach ma ogromna wiedze, doswiadczenie oraz wlasne zdanie, mysle ze to Redakcja tez bierze pod uwage. Zwlaszcza ze odpowiada na naprawde duzo wątkow. Dziewczyny w lupce wazne zeby wpisac polskie znaki i uzywac slowa klucza, zamiennikow itd. zamiast calego zdania, zaznaczyc szukaj wszedzie.

2017-12-08 13:48

Oo mangno tego nienawidzę, gdy ktoś nawet nie pofatyguje się cofnąc te 3 strony choćby żeby zauważyć że może problem jest rozwiązany albo kompletnie ewoluował w inna stronę niż podczas jego zakładania.. sama gdy byłam nowa starałam się choć troszkę wstecz poczytać, by wiedzieć o czym mowa no i od czapy nie strzelać z radami które w gruncie rzeczy często już nie są przydatne.. z tego tez względu nawet teraz jak już jestem w miarę na bieżąco (albo tak mi się wydaje:p o ostatnio jest to dośc trudne bo dużo nowych wpisów i komentarzy jest) własnie odnoszę się do słów poprzedniczek, aby nikt nie poczuł się urażony że od niego tylko przepisuję, nawet jesli sama wiem ze tak czy inaczej bym napisała to samo. Po prostu dużą uwagę przykładałam zawsze do tego, by doceniać rady i wiedzę innych osób(nawet jesli jest taka sama jak moja), tak samo wiedza z internetu albo podaję link albo źródlo pisząc, choć ja zwykle po prostu kopuję w cudzysłowiu i piszę z jakiego źródła kopiowałam, bo to nie moje słowa i nie do konca moja wiedza, nawet jesli juz przyswojona.. Z lupką sama niekiedy mam problem, bo nawet odmieniając pewne słowa, nie wpiszemy w tej firmie w której wystąpiło dane słowo i jest jako brak wyników wyszukiwań, dlatego staram się kilka razy wpisać w lupkę różne konfiguracje ;)

2017-12-08 09:25

Mariola nie możesz tak na to patrzeć że ktoś pierwszy coś napisał w nowych wątkach i to jemu się należy. Jest wiele racji w tym co piszesz. Jednak prawda jest też to, że niektóre mamy wchodzą na lovi dopiero wieczorem jak dzieci śpią. Też się chcą wypowiedzieć w danym temacie A sądzą to samo co inne mamy, i wtedy piszą to samo. Fakt powinno się wtedy napisać że się zgadza z przedmówcami, choć czasem się coś przegapi. Dobrze że miwisz, co Ci się nie podoba, każdy ma prawo mieć i wypowiedzieć swoją opinię... Ja np nie lubię bardzo jak przychodzą nowe użytkowniczki i piszą byle pisać i wygrać nie patrząc nawet na to kiedy był wątek założony i jak się sytuacja od tego czasu zmieniła jak np w wątku Darki czy Sylwi... Zazwyczaj ktoś wtedy zwraca uwagę że to już nieaktualne, ale ta osoba zwykle nie wraca na wątek żeby sprawdzić co ktoś odpisał. Raz tylko chyba mi się zdażyło że widziałam że dziewczyna wróciła i przeprosiła za pomyłkę... Dla mnie to jest takie pisanie na ilość, komentarz pod każdym wątkiem, nie ważne że już nie na temat, byle było...