Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LISTOPAD 2017

Data utworzenia : 2017-12-06 15:51 | Ostatni komentarz 2018-01-05 02:11

Redakcja LOVI

6168 Odsłony
175 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki LISTOPADOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – zestawy z kolekcji FOLLOW THE RABBIT - otrzymują: agn_kaw Aisa94 aleksandraajk J.Swierczewska Kasia.S. Kinga666 magnolijam20 M.Jacek paulina.leszczynska rewers342 WYRÓŻNIENIE – kubek 360 - otrzymują: agniejeska aneta7734 ewa_bloom Ewa.T Ewcia88 Grimper_m23 Magdalena.Famula S.Tomczyk Ulka85 Zamarancza Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-12-11 11:48

Myślę że pora zakończyć tą dyskusję bo nie prowadzi ona do niczego dobrego... Za chwilę wszyscy zaczniemy się tu oskarżać albo obrażać, a nie to jest celem tego forum. Do tej pory wszyscy się szanowali i był tu spokój. Po to tu jesteśmy żeby pomagać a nie wytykać wady innych... Nie po to wchodzimy na forum. Forum LOVI jest właśnie dla tego fajne że nikt tu nikogo nie ocenia, szanujemy wypowiedzi innych nawet jeżeli się z nimi nie zgadzamy i panuje tu wręcz kolezenska atmosfera. Piszemy czasem o rzeczach blachach byle by pogadać bo po prostu się lubimy. Myślę ze nie ma sensu tego zmieniać i mieszać tu...

2017-12-11 11:46

Owszem pomyslalam i jestem tego zdania tak jak dziewczyny ze mozna napisac wtedy ze sie zgadza z przedmowczynia czy cos. Przeciez to nie jest tak ze nie mozemy myslec tak samo jak inne bo w wiekszosci takie myslenie jest sluszne i tylko potwierdza konkretny fakt.

2017-12-11 11:36

J. Swierczewska nie pomyslalas ze może po prostu ktoś ma takie samo zdanie i dla tego pisze to samo?

2017-12-11 10:43

Mariola ja mialam jakies dziwne wrazenie ze piszesz o mnie. Myslalam ze moze cos napisalam tak samo jak poprzedniczka, bo w sumie to byl moj pierwszy miesiac na forum. I az mi jakos tak na sercu bylo ciezko a potem ulga ze jednak nic nie zrobilam i nie o mnie chodzilo. Na pewno kazda z nas miala ziarenko obaw ze chodzilo o nia. Ja nie oceniam wartosci wypowiedzi innych dziewczyn publicznie, bo uwazam ze od tego sa inne osoby. Dopiero jak wy napisalyscie ze moze chodzic o Kasie przewertowalam watki. Moze i sie powtarzaja te rzeczy ale bardzo czesto widze ze ktos cos napisze a potem kolejna osoba napisze to samo tylko swoimi slowami. Bo moze nie przeczytala wczesniejszych komentarzy a moze kopiuje.. Nie mnie to oceniac.

2017-12-11 09:05

Mariola Bardzo się cieszymy i dziękujemy, że jesteś czujna i walczysz o sprawiedliwość. Trzymamy za wszystkich kciuki, choć nie wydaje się nam, żeby proponowana przez Ciebie taktyka mogła być skuteczna. Życzymy wszystkim miłego dnia i sukcesów nie tylko na forum. Pozdrawiamy!

2017-12-11 08:52

Mariola wiemy o kim piszesz bo podalas harakterystyczny dla tej osoby styl pisania. Co niemusi oznaczac że się z tobą zgadzamy. Ja na pewno doceniam ze powiedzalas szczerze co Cię boli ale też tak jak to pisałam może nie powinno to być tak publicznie roztrzasane... postaw się na miejscu tej osoby. Jak ona się poczuła jak ją tak publicznie oskarzylas...

2017-12-11 08:03

Dziewczyny które tu naprawdę pomagają : i wy się doczekacie docenienia. Po prostu piszcie byle co przez kilka albo kilkanaście miesięcy a później wszystkie nagrody wasze bo tu jesteście.

2017-12-11 08:00

Skoro wszystkie dobrze wiecie o kogo mi chodzi to znaczy że się że mną zgadza bo inaczej pytalybsie kogo mam na myśli. Z resztą w innych wątkach dawalyscie mi wyraźnie do zrozumienia że się że mną zgadzacie. Tzn niektóre z Was a tu już inna rozmowa. No cóż. Jak wiedzą to pisanie od koleżanek wyżej to ja też tak może będę robić ciekawe czy będę dostawać co miesiąc nagrody.