Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja LISTOPAD 2017

Data utworzenia : 2017-12-06 15:51 | Ostatni komentarz 2018-01-05 02:11

Redakcja LOVI

6171 Odsłony
175 Komentarze

Drodzy użytkownicy! Z przyjemnością ogłaszamy wyniki LISTOPADOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – zestawy z kolekcji FOLLOW THE RABBIT - otrzymują: agn_kaw Aisa94 aleksandraajk J.Swierczewska Kasia.S. Kinga666 magnolijam20 M.Jacek paulina.leszczynska rewers342 WYRÓŻNIENIE – kubek 360 - otrzymują: agniejeska aneta7734 ewa_bloom Ewa.T Ewcia88 Grimper_m23 Magdalena.Famula S.Tomczyk Ulka85 Zamarancza Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2017-12-12 21:16

Ooo, tu na pewni nikt nikomu nagrody nie odbierze :-) A mieliśmy już wręcz takie sytuacje, że jedna mama wygrała ale był to produkt, którego wiedziała, że już nie użyje i poprosiła by nagrodę wysłać komuś, komu bardziej się przysłuży :-)

2017-12-12 14:15

Dopiero teraz trafiłam na ten wątek. Z doświadczenia napiszę tylko, że dziewczynom które zostały nagrodzone najzyczajniej w świecie mogło zrobić się przykro, że ktoś negował ich wkład "pomoczy czy "Pracy". Ja jestem tutaj nowa, ale widzę że zostanę na dłużej. Miła odskocznia od codziennego życia. Kiedyś śliedziłam wątki na popularnym forum konkursowym, ale co tam się działo OMG! Temu należało się coś bardziej, ten pisał na tego donosy.. Straszne. I ta radość, kiedy innej osobie odebrano nagrodę. Serio, to jest szczyt :/ Pozdrawiam dziewczyny :)

2017-12-11 23:07

Ja także bardzo dziękuję za wyróżnienie:) uwielbiam produkty lovi, wszystkie są rewelacyjne, a ja jestem bardzo przywiązana do marki :)

2017-12-11 22:53

Moim zdaniem kazdejma mamusi sie nalezy bo kazda ile może tyle doradzi...a niestety ...inne maja jedno dzuecko inne juz dwujke czy mezow w domu , czy czasem pomoc babc itp..a tez trzeva miec czas zeby ogarnac dom, ugotowac obiad itp...i spedzic czas z dziecmi...wiec na penwo kazdy ile może tyle napisze...ale na każdego przyjdźcie czas i do przetestowania produktow z lovi dla swojego dzieciaczka a potem będziemy proponować innym...jak nam sie spodobaja ;-) bo juz niektóre produkty zbajomr kupują widząc cos u synka...bo czazem lepiej zobaczyc u kogos niz w sklepie gdzie tyle wszystkiego i nie wiadomo które kupić;-)

2017-12-11 20:13

Mialam.już nic nie pisac ale jak przeczytałam o kogo chodzi to chce tylko napisać ze mi Kasia S. duzo pomogła. Wiec moim zdaniem jej się należy. Aze moim zdaniem należy się tylu osobom ze by lovi naprawdę musiało miec worek bez dna.... :-).

2017-12-11 15:02

Dokladnie.Kinga mi tez sie wydawało ze w tamtum.miesiacu bylam pomocna bo staralam.sie pomoc ale niestety rowniez nie bylo nawet wyróżniona i tez zrobilo mi sie przykro ale nie tylko dla nagród tu jesteśmy...nie reraz uda sie nastepnym.razem..mzoze moja pomoc nie byla az taka pomocna jak innych...wiec rozumiem..albo poprostu lovi chvialo dac szanse innym..myslalam ze nie mozna.wygrac w kazdym mieisacu ale jednak.sieda ;) ale poprostu moze malo pomoglam, poprostu pomagam.ile moge i na tematy.które wiem cos na temat..także jest ok. A kinga.idalo Ci sie w tym mieisacu...talze teraz lovi Cie doceniło także super;-).jak mowilam nie w tym to w następnym nam.sie uda...wazne ze mozemy komus pomoc i ktos moze pomóc nam..;-)

2017-12-11 12:51

Każdy ma prawo powiedzieć co myśli natomiast nie w ten sposób. Jak w tamtym miesiącu nie dostałam nawet wyróżnienia a cały czas byłam na forum i dawałam kilka cennych rad (wnioskuję to z odpowiedzi) to bardzo przykro mi się zrobiło i nie ukrywam że poczułam się niedoceniona ale o tym już wcześniej pisałam... Jednak nie chodziło mi wyedy o nagrodę bo po prostu tak nie fajnie się poczułam że nie zostałam doceniona. Ale w kultralny sposób napisałam że szloda że się nie udało. Nie obrażałam nikogo i nie wytylałam że ktoś pomogł mniej a się dostał. Być może to dlatego że wtedy wróciłam po przerwie a może po prostu Lovi uznało że inne osoby jednak były bardziej pomocne. Nie wiem. Jednak osoby które są tu już dłużej z pewnością nie są dla nagród. Uwielbiam tu być bo w wielu dziewczynach znalazłam niesamowite oparcie. Kiedy zabrali mi syna do kliniki nie miałam głowy tu zaglądać ale po kilku dniach kiedy byłam u niego już i weszłam w jeden wątek w którym opisałam co się stało i przeczytałam wszyatkie te komentarze dziewczyn że się martwią o mnie i są ciekawe co się dzieje z Natanem i ze mną to się popłakałam. Nie spodziewałam się że ktoś kto mnie nie zna może interesować się tym co się ze mną dzieje. Właśnie dlatego tu jestem i nie zamierzam odchodzić.

2017-12-11 11:59

Mariola jestem ciekawa jak ty byś sie w takiej sytuacji poczuła. Dla mnie rady Kasi sa bardzo cenne wejdz w wątki i zobacz jak obszerne sa jej wypowiedzi i ile w nich pomocy z doświadczenia. Nie podzielam wgl twojej opini. Każda z nas stara sie zeby wypowiedzi byly jak najbardziej pomocne i doceniane. Tez twierdze ze ta dyskusje należy zakończyć. Nie potrzebnie zostało tutaj tyle przykrości napisane.