Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja GRUDZIEŃ 2017

Data utworzenia : 2018-01-05 15:46 | Ostatni komentarz 2018-01-21 22:37

Redakcja LOVI

5690 Odsłony
154 Komentarze

Drodzy użytkownicy! To był dla nas najtrudniejszy wybór od dawna. Wiemy, że wiele z Was poczuje się niedocenione i rozżalone, bo robiły świetną robotę na forum a nie dostaną nagrody. Niestety laktatorów jest tylko i aż 10. Mamy nadzieję, że wyróżnione się ucieszą a te, którym w tym miesiącu się nie udało, zostaną z nami i dadzą nam szansę nagrodzić się w kolejnych miesiącach. Wyniki GRUDNIOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – laktator elektryczny EXPERT - otrzymują: agn_kaw agniejeska Agusia8 Aisa94 Akone aleksandraajk aneta7734 Ewelaa Kalina91 marieee89 WYRÓŻNIENIE – wkładki Discreet Elegance - otrzymują: agnieszka.sz Anna.Filipowicz D.Gluszek Ewcia2 Ewcia88 Kinga666 magnolijam20 M.Jacek S.Tomczyk Zabusia90 Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

Konto usunięte

2018-01-16 11:48

Super Dziewczyny. To teraz nic tylko testowac to cudeńko! No GLS jakos czesto dzwoni i uprzedza o ktorej godzinie bedzie. W ogole oni maja bardzo milych i sympatycznych kurierow :-) bo u innych dostawcow to czasem takie nadąsanie, ze szok...

2018-01-16 10:12

U mnie jak u wiekszosci 1para bezowych 1 czarnych i 3pary bialych :) Swietny jest laktator juz go sobie poogladalam i pomacalam i co mnie pozytywnie zaskoczyli tez jest 2w1 jak Prolactis a myslalam ze bedzie mi moze brak tej funkcji :) i leciutki i sliczny :))) Instrukcja bardzo czytelna, tylko lejek mnie przerazil bo kosmiczny hehe ale swietny jest i wlasnie leciutki więc w torbie szpitalnej duzej roznicy nie zrobi wiec na pewno zapakuje :) Aa no i brawa dla Gls byl inny kurier jakis taki mlodziak i zadzwonil :D

2018-01-16 01:09

Ja mam jedną parę czarnych wkładek, jedną parę beżowych wkładek i trzy pary białych wkładek. Szczerze mówiąc myślałam, że laktator będzie większy. Ale ten jest fajny taki elegancki i zgrabny. Mało miejsca zajmuję, a to też jest ważne.

2018-01-15 23:00

Zgrabny i taki niepozorny mój mąż na początku myślał że ręczny jest bo taka mała niepozorna walizeczka ogólnie fajnie ze jest walizeczka i taka poręczna można wszędzie zabrać.

2018-01-15 22:43

Ja mam jedna pare czarnych i beżowych a białych mam 3 pary :) Dzisiaj jeszcze nie testowalam laktatora ale jutro będę Napewno i zaraz po tym Wam napisze jak sie sprawuje ;))) Aisa laktator rzeczywiście mały taki zgrabny super można go ze sobą zabierać ;) Jest taki elegancki tak bardzo sie cieszę że go mam i nie moge doczekać się testowania <3

2018-01-15 22:22

Do mnie też kurier zawitał około 14. Nie mogę się już doczekać testowania :))) Elegancki sprzęt :))

2018-01-15 21:30

Ewcia88 bardzo dziekuje;-) również sie ciesze , wizyta 31 wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze ;-). U nas po 5przyszly wkladki i mam nadzieję ze bede miala okazje je przetestować za 8mc;-) siostra rodzi w czerwcu..może.soe zawsze podziele;) a jak dziewczyny laktator sie sprawuje?

2018-01-15 21:24

Moje wkładki przed 17 dotarły i do mnie. I zakup na ten miesiąc mam z głowy, a używam dokładnie tych samych:-)