Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja GRUDZIEŃ 2017

Data utworzenia : 2018-01-05 15:46 | Ostatni komentarz 2018-01-21 22:37

Redakcja LOVI

5686 Odsłony
154 Komentarze

Drodzy użytkownicy! To był dla nas najtrudniejszy wybór od dawna. Wiemy, że wiele z Was poczuje się niedocenione i rozżalone, bo robiły świetną robotę na forum a nie dostaną nagrody. Niestety laktatorów jest tylko i aż 10. Mamy nadzieję, że wyróżnione się ucieszą a te, którym w tym miesiącu się nie udało, zostaną z nami i dadzą nam szansę nagrodzić się w kolejnych miesiącach. Wyniki GRUDNIOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – laktator elektryczny EXPERT - otrzymują: agn_kaw agniejeska Agusia8 Aisa94 Akone aleksandraajk aneta7734 Ewelaa Kalina91 marieee89 WYRÓŻNIENIE – wkładki Discreet Elegance - otrzymują: agnieszka.sz Anna.Filipowicz D.Gluszek Ewcia2 Ewcia88 Kinga666 magnolijam20 M.Jacek S.Tomczyk Zabusia90 Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2018-01-16 23:39

Ewcia dasz radę jak co my służyć pomocą będziemy. Różnica wieku wcale nie duża. U nas w rodzinie bywały większe tzn 20 lat to dopiero duża różnica albo 23 lata. Praktycznie jak nie rodzeństwo a jednak. Synek starszy ma 4 latka więcej rozumie więc będzie możliwe że łatwiej jeśli dobrze wytłumaczysz mu i np będzie ci pomagać jak pojawi się maluszek. Wow widzę efekty są super !ja swój rozpakowalam ale jutro myślę że dopiero użyje bo dziś już padam.

2018-01-16 23:15

Agn_kaw dzięki za pocieszenie;-) moze zle nie bedzie i będzie dobrze, jak piszesz;-), widze dziewczyny zadowolone z laktatora.lal...Agusia q 15min 150ml...fajnie...ja to synka karmilam tylko 4mc bo juz po cc byl problem z karmieniem...a synka dop do piersi dali m na drugi dzien..i ratowalam sie laktatorem....maz kupil mi laktator zwykly jak strzykawka w tedy mowilam mu zeby kupil jakis laktator w aptece...ani ja ani tym bardziej maz nie znaliśmy sie na laktarorach a dla mnie bylo wazne zeby czasem odciągnąć jak mialam piersi az kolo szyi;-) w tedy odciagalam po dłuższym osiąganiu ok. 120ml i to bylo dla mnie duzo;-) a puzniej ok. 4mc ledwo odciagalam 20ml...teraz przy drugim bede wiedziala ze sa inne i lepsze laktatory i metody i mam nadzieje ze bede dluzej karmić niz synka;-)

2018-01-16 22:46

Ola oby tak było zebys na spokojnie mogla sobie odciagac bez obawy :) a i wynik super w takim czasie szok ;)) Ewcia ja z siostra mialam.roznice wieku 5lat ipodobno byla strazniczką wozka na spacerach hahaha nie pozwalala ludziom obcym zaglądać z zastrzezeniem ze to jej siostrzyczka i nie wolno zagladac ;p charakterna od dziecka haha no i pomagala mamie podobno sporo i juz byla ogarnieta na tyle ze sama organizowała sobie czas po przedszkolu wiec taka roznica tez ma.duuuzo plusow :) co prawda w mlodszym i nastolatkowym wieku dla nas samych bylo to duzo i ja dla niej bylam 'gowniara' wiec imprez wspolnych dlugo nie bylo, ale to wszystko sie zatarło ;) Agusia padlam hahaha no w sumie inhalator w drugą stronę:p ale wynik mega :o i niech ktos powie ze dziecko wisi na piersi bo glodne to w Waszym wypadku bym.padla plackiem ze smiechu skoro az tyle w kilka.minut udalo sie odciagnac. Mega wynik :))) A malutkiej szkoda strasznie kupcie dentinox i trzymajcie w lodówce zeby smarowac chlodnym to tez ulge przyniesie

2018-01-16 22:34

Synek jak zobaczył ten laktator to powiedział "a to co? Nowy inhalator? Pokaż,otworz? " he Dzieci <3 Dzisiaj zaczelam go pierwszy raz użyć na poczatku powoli leciało mi mleko myślałam ze jest go tak malo ale musial najpierw zaczal dobrze przyssac i w ciagu 15 minut udalo sie odciągnąć cala butelke 150 ml.Jestem z niego mega zadowolona i najlepsze jest to ze nie musze odciągać już recznie ! :)))) Ciesze sie! :)

2018-01-16 18:55

To nie jest duża różnica wieku. Miedzy moim najstarszym rodzeństwem, a najmłodszym rodzeństwem to różnica wynosi sześć lat. To też jest mała różnica. Po między moimi kuzynkami jest 13 lat różnicy to już jest spora różnica wieku.

2018-01-16 18:16

No właśnie mam nadzieję że się oswoi trochę z tym . Szczerze mówiąc już dawno nie działalam z lakatatorem ale przez te 15 minut udało się ściągnąć 90 ml co uważam że i tak dobrze. Jak robiłam to regularnie to było zawsze dużo mniej ale fakt że było to dawno dawno temu ;-) Ewcia nie stresuj się na zapas. Na pewno wszystko będzie dobrze. A różnica nie jest aż taka bardzo duża. A może i starszemu będzie łatwiej zrozumieć co i jak przy maluszku.

2018-01-16 18:05

Ewcia88 niestety.duzo wieksza różnice co mnie martwi ale zawsze bylo cos i opuznialismy planowanie..i teraz to juz odczuwam ze bedzie duza różnica ale juz nic nie poradze synek ma 4lata także jak bedzie wszystko dobrze to roznuca różnica bedzie 4.5lata skończone...oby z dzieckiem wszystko bylo ok i bez komplikacji chociasz juz odczuwam strach...bo z drugim to juz zawsze trudniej z dwujka;-). Gratuluję dziewczyny laktatora;-) piszcie jak odciaga wasze mleczka dla waszych pociech;)

2018-01-16 15:39

Może być ze zazdrosny bo kuzynka tak miała że musiała odciągać kiedy mały spał czy bawił się z tatusiem i nie widział. Z kolei mój jak widział że odciągam od razu chciał cyca albo odpychal laktator ręczny więc dźwięk czasem nie ma nic do rzeczy. Zresztą expert jest mega cichy