Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja GRUDZIEŃ 2017

Data utworzenia : 2018-01-05 15:46 | Ostatni komentarz 2018-01-21 22:37

Redakcja LOVI

5692 Odsłony
154 Komentarze

Drodzy użytkownicy! To był dla nas najtrudniejszy wybór od dawna. Wiemy, że wiele z Was poczuje się niedocenione i rozżalone, bo robiły świetną robotę na forum a nie dostaną nagrody. Niestety laktatorów jest tylko i aż 10. Mamy nadzieję, że wyróżnione się ucieszą a te, którym w tym miesiącu się nie udało, zostaną z nami i dadzą nam szansę nagrodzić się w kolejnych miesiącach. Wyniki GRUDNIOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – laktator elektryczny EXPERT - otrzymują: agn_kaw agniejeska Agusia8 Aisa94 Akone aleksandraajk aneta7734 Ewelaa Kalina91 marieee89 WYRÓŻNIENIE – wkładki Discreet Elegance - otrzymują: agnieszka.sz Anna.Filipowicz D.Gluszek Ewcia2 Ewcia88 Kinga666 magnolijam20 M.Jacek S.Tomczyk Zabusia90 Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2018-01-15 13:47

Wszystkie mamy w podobnym czasie przesyłke :) U mnie tez niedawno był kurier i mamy wymarzony laktator! Ja podpisałam osobiście paczkę ;) Jak malutka zaśnie to później go wypróbuje :))) Ale sie cieszę że go mam i udało mi sie go wygrać !!! <3 Dziękuję Lovi ! :-*

Konto usunięte

2018-01-15 13:40

Odebrałam właśnie paczkę od kuriera :) Fajnie coś wygrać :D

2018-01-15 12:59

U mnie przed chwilą był kurier. Już drugi raz jak nie podpisuję przesyłki bo zrobił to za mnie kurier przed wręczeniem przesyłki. Laktator już doszedł. W piątek idę z córką do szpitala to będę testować. Akurat na czas przyszedł.

2018-01-15 12:22

Ja też zostawiłam sobie test na pamiątkę. Leży sobie w kartoniku. Ja też bym chciała mieć już kolejne dzieci. Ale narazie musimy z mężem to trochę odłożyć w czasie. Ale na pewno nie chcę by między dziećmi była duża różnica wieku.

2018-01-15 12:07

Agnieszka ja tez test ciążowy ktory robiłam przy synku i córce zostawiłam sobie na pamiątke ;) Aleksandra suuuper! Daj znac jaki jest... ;) My tez czekamy z niecierpliwością <3 Ewcia to fajnie ze za drugim razem sie udalo i nie musialas długo sie starać.Super :))) Jeszcze raz Gratuluję <3

2018-01-15 11:16

Ewcia to ekspresowo można by powiedzieć. Bo za drugim podejściem się udało. A już lekarz umówiony?

2018-01-15 10:59

Dziękuje dziewczyny za.mile slowa;-) okresu dalej brak...wiec juz mysle ze to ciaza;) jeszcze miesiąc temu.mialam.okres a tu juz brak;-) tak nie starałam sie dlugo bo za drugim razem sie udalo. A jak.tam.u Ciebie aisa?

2018-01-15 09:41

Oooo juz :o <3 superowoooo :))))))