Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja GRUDZIEŃ 2017

Data utworzenia : 2018-01-05 15:46 | Ostatni komentarz 2018-01-21 22:37

Redakcja LOVI

5683 Odsłony
154 Komentarze

Drodzy użytkownicy! To był dla nas najtrudniejszy wybór od dawna. Wiemy, że wiele z Was poczuje się niedocenione i rozżalone, bo robiły świetną robotę na forum a nie dostaną nagrody. Niestety laktatorów jest tylko i aż 10. Mamy nadzieję, że wyróżnione się ucieszą a te, którym w tym miesiącu się nie udało, zostaną z nami i dadzą nam szansę nagrodzić się w kolejnych miesiącach. Wyniki GRUDNIOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – laktator elektryczny EXPERT - otrzymują: agn_kaw agniejeska Agusia8 Aisa94 Akone aleksandraajk aneta7734 Ewelaa Kalina91 marieee89 WYRÓŻNIENIE – wkładki Discreet Elegance - otrzymują: agnieszka.sz Anna.Filipowicz D.Gluszek Ewcia2 Ewcia88 Kinga666 magnolijam20 M.Jacek S.Tomczyk Zabusia90 Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2018-01-21 22:37

Aleksandra synka masz starszego moja ma 5,5 miesiąca narazie jej wystarcza 120 ml .Tylko potrafi jeść co 1,5 godz i na okrągło przy cycu.Jak jade na zakupy to najpierw ja nakarmie a potem mąż jeszcze jej daje butelkę.To fajnie ze ma taki apetyt i Ci tak je :) Aisa dobrze ze Twoj synek tak wszystko wcina z apetytem ;)

2018-01-21 21:17

No to tak jest właśnie ale mój dalej pije z piersi chętnie po kaszce nawet popija ale już wiadomo nie jest tych karmien tyle ile było ale dalej chxe pierś a mnie to w sumie cieszy rok zaraz będzie jak się karmimy i kto wie ile jeszcze :)

2018-01-21 13:23

No to mój ma podobnie. Po obiadku zawsze jeszcze musi się przyssac, po deserku też, tylko jakoś kaszka idzie bez popitki chociaż wodę za każdym razem mu daje to nie chce. Ale też jak już trochę mniej się karmimy teraz bo je co innego to mi było trochę smutno z tego powodu hehe.

2018-01-21 12:36

On wcina wszystko to taki glodomor. Jedynie groszkiem pluje jak mu sama zgptuje bo to co w sloiczku zje wszytsko bez marudzenia a jak ja gotuje to kręci mi nosem na niektóre rzeczy pomimo że jak jest w sloiczku to je. A tak to i kaszke zje i obiadki i owocki i chrupki i bułeczki ostatnio nawet mi budyn z talerza trochę podjadl na szczęście ja nic nie slodze więc budyń był bez cukru choć tyle. Jak ja jem to zaraz przyjdzie i stoi jak sep aż coś dostanie tudzież sam sobie weźmie lubi mi z talerza zabierać i jeść a z tego wszystkiego co zje to i tak popić chce ale cycem !

2018-01-21 11:24

Aisa a na inne rzeczy ma apetyt? Mój po początkowych problemach też teraz ma cycusia za najlepszego przyjaciela i cycus to lekarstwo na wszystko. Więc pewnie tak szybko się nie rozstanie z nim. Mój może aż 2 takich butelek jak jest w zestawie by nie wypił całych ale jedna to na pewno za mało.

2018-01-21 10:06

Aleksandra mój ma 11 i je dużo więcej też ta butelka co jest w zestawie do ściągania to jego pół porcji jak nie mniej. On to taki cycoholik coś mi się zdaje że będzie dluuga droga mleczna przed nami.

2018-01-21 02:53

Agusia no te 110-120 ml to na pewno za mało ale mój już starszy jak Nadia bo ma 8 miesięcy to i też więcej je. Tyle co z mojego jednego ściągnięcia to on jadł jak miał 3 miesiące więc na pewno teraz trzeba by było więcej.

2018-01-20 22:42

Akeksandra Ciesze sie ale na zakupy moge jechać tylko wieczorami bo tak mąż kończy prace ale dobrze ze jest codziennie w domu.To synek u Ciebie tak dużo je? Taki z niego głodomorek he ;) Aisa to duzo synek Ci je i trochę będziesz musiała tego mleka odciągnąć.Ale ile ma synek?