Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (397 Wątki)

Zwycięzcy konkursu forum LOVI - edycja GRUDZIEŃ 2017

Data utworzenia : 2018-01-05 15:46 | Ostatni komentarz 2018-01-21 22:37

Redakcja LOVI

5769 Odsłony
154 Komentarze

Drodzy użytkownicy! To był dla nas najtrudniejszy wybór od dawna. Wiemy, że wiele z Was poczuje się niedocenione i rozżalone, bo robiły świetną robotę na forum a nie dostaną nagrody. Niestety laktatorów jest tylko i aż 10. Mamy nadzieję, że wyróżnione się ucieszą a te, którym w tym miesiącu się nie udało, zostaną z nami i dadzą nam szansę nagrodzić się w kolejnych miesiącach. Wyniki GRUDNIOWEJ edycji na najbardziej pomocne użytkowniczki forum LOVI! NAGRODĘ GŁÓWNĄ – laktator elektryczny EXPERT - otrzymują: agn_kaw agniejeska Agusia8 Aisa94 Akone aleksandraajk aneta7734 Ewelaa Kalina91 marieee89 WYRÓŻNIENIE – wkładki Discreet Elegance - otrzymują: agnieszka.sz Anna.Filipowicz D.Gluszek Ewcia2 Ewcia88 Kinga666 magnolijam20 M.Jacek S.Tomczyk Zabusia90 Wszystkim serdecznie gratulujemy! Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu! Pozdrawiamy serdecznie, Redakcja LOVI

2018-01-15 17:40

U mnie na pewno jest do pary. Po jednej parze czarnych i beżowych a białych to nie wiem nawet. Ale właśnie też czarnej jednej nie mogłam znaleźć bo jakoś się gdzieś schowala. Mój już zwarty i gotowy do pracy a tu mój ssak wisi na cycu i nie da matce się nacieszyć :-D

Konto usunięte

2018-01-15 17:23

Ja dziś tez dostałam swoje wkładki <3 Schowałam je i czekam z niecierpliwoscia na testowanie :-)

2018-01-15 16:43

Dziewczyny które dostały laktator mam pytanko ile dostalyscie wkładek w nim ? Bo ja mam parę ale nie do pary do końca bo mam 5 sztuk białych 1 czarna i i 2 beżowe :D ogólnie nie spodziewałam się że jest tak mały ten laktator tzn ze mieści się w takiej małej walizeczce. Aż nie mogę się doczekać aż go pierwszy raz użyje :D dziękuję jeszcze z chęcią i przyjemnością będę testować.

2018-01-15 15:54

Ja tu weszłam by o nagrodzie napisać a tu takie wieści he he gratulacje Ewcia ;))))) u mnie przy obu była zawsze taka słaba ta druga kreska. Ale się cieszę he he :)))) nowy rok jak się patrzy. Super super ;))) A wracając do tematu he he dziękuję bardzo raz jeszcze za wyróżnienie i za takie duże pudełko he he bratowej wysłałam zdjęcie to powiedziała to samo co i ja - "O jaaa, ale pudelko" :)))) bardzo się cieszy bo się przyda już niedługo

2018-01-15 15:53

U mnie też o 14 był kurier. Po wizycie ksiedza zajme sie przygotowaniem laktatora do użytku i zaczniemy testować. Na razie testu nie robię. Czekam jeszcze do miesiączki jak się nie pojawi wtedy zrobię bo teraz nie wiem czy by wyszedl. Dalej czuje się dziwnie ale przynajmniej nie wymiotuje prawie 2 doby nic nie jadłam bo wcześniej wszystko zwracalam a później już się balam jeść dziś popołudniu zjadłam bułkę z serem żółtym dalej czuje mdłości ale już nie zwracam.

2018-01-15 14:30

A ja jeszcze pozkam na moje wyróżnienie, bo u mnie kurier zawsze późnym popołudniem jest...

2018-01-15 14:22

Mój już wygotowany :-D teraz się ładuje bo trochę czekałam aż temperatury złapie żeby zaraz nie zepsuć tego cacka hihi

2018-01-15 14:17

Lovi, dziękuję za te cudne wkładki laktacyjne:) już się cieszę na samą myśl o nich, dzisiaj dotarły i czekają na testowanie <3