Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs "I love LOVI"

Data utworzenia : 2016-09-26 10:55 | Ostatni komentarz 2016-11-07 13:28

Redakcja LOVI

42205 Odsłony
902 Komentarze

Korzystacie już z produktów marki LOVI? A może dopiero czekają na przyjście na świat Waszego maleństwa? Napiszcie, dlaczego wybraliście produkty naszej marki. Czekają na Was wspaniałe zestawy nagród.

2016-09-26 14:13

Markę Lovi uwielbiamy Z małą córcią używamy. O nasze dzieci Lovi dba Cudne wzory smoczków ma. Sa zwierzątka fantastyczne Liski sowy foki śliczne. Wcale nic się nie ścierają Mamy je wprost uwielbiają. Są też butelki do karmienia Takie super do kupienia Razem ze smokiem w baranki Dla kawalera lub małej damki. Butelki odruch ssania wspierają Bo smoczek specjalny mają. Każda mądra mama lovi zna Bo co najlepsze dziecku z lovi wie że da. A dla mamy wkładki laktacyjne Laktatory innowacyjne Wkładki z żelem takze także mają. Nic dziwnego że mamusie po nie sięgają. Dlaczego Lovi pewnie już wiecie Marka Lovi najlepsza jest na świecie. Smoki folkowe przywieszki kolorowe Wszystko dla maluszka i jego pełnego brzuszka.

2016-09-26 14:09

W naszym przypadku korzystałyśmy z produktów LOVI, korzystamy i będziemy korzystać. Nasza przygoda z firmą LOVI zaczęła się już przy starszej córce, to dzięki kubkom 360 moja córka nauczyła się samodzielnego picia, to dzięki tym kubkom mogła pić jak dorosła, a wiadomo, że dzieci chcą naśladować starszych. Przy drugiej córce laktator LOVI uratował moje piersi i pomógł im pozbyć się zapalenia piersi, gdyby nie on moje cierpienia chyba nigdy by się nie skończyły, gdyż dwa laktatory z innych firm po prostu sobie nie radziły z nadmiarem pokarmu w moich piersiach, ale pojawił się on i to on uratował moją laktację. Następnie korzystałyśmy ze smoczków LOVI, które córcia uwielbiała zresztą tak samo jak butelki, a teraz towarzyszy nam kubek 360. Początkiem listopada oczekuję przyjścia na świat kolejnej mojej małej kruszynki i oczywiście produkty LOVI czekają już razem ze mną. Nieoceniony laktator już jest spakowany w torbie do szpitala razem ze smoczkiem, a butelki czekają w domu. Każda mama dla swoich dzieci chce to co najlepsze, ja uważam że firma LOVI jest najlepsza dla moich dzieci i będzie nam towarzyszyć w dorastaniu mojego kolejnego Maleństwa. LOVI kochamy i z LOVI dorastamy!

2016-09-26 14:08

Od kiedy zaczęliśmy używać produktów marki LOVI tak mój synek od razu się w nich zakochał...łatwiej nam poszło oswajanie z butelką podczas karmienia piersią kiedy musiałam gdzieś pilnie wyjść, załatwić ważną sprawę czy wyjść na umówione spotkanie. Łatwiej było mi nauczyć synka pić z kubeczka trekingowego gdzie szybko załapał co się z nim robi i jak się z niego pije no i oczywiście laktator pomógł mi podczas konieczności odciągnięcia pokarmu dla maluszka. Wszystkie produkty wykonane są z wysokiej jakości materiałów co jest dla nas niezmiernie ważne, mam pewność, że moje dziecko korzysta z najlepszych dla niego produktów na rynku które dają mi pewność, ze moje dziecko jest bezpieczne. Butelki nie zaburzają odruchu ssania, bo synek pomimo karmienia butelką nadal wraca do piersi i nie ma najmniejszego problemu aby z powrotem ładnie z niej jadł - jest to największa zaleta butelek Lovi - nie spotkałam jeszcze tak dobrego produktu na rynku jaki proponuje firma Lovi więc szczerze kochamy ją za to bo dzięki jej produktowi karmienie z piersi nie ogranicza mnie jako matki w różnych czynnościach poza domem. Niezmiernie ważną rzeczą jest szeroki wybór wszystkich produktów do skompletowania całej wyprawki dla dziecka i mamy. Mam pewność, ze moja ulubiona firma zapewnia mi i mojemu dziecku wszystko to co będzie mi potrzebne i co jest mi potrzebne na drodze macierzyństwa, mogę jej w pełni zaufać i móc polecać ją innym niezdecydowanym mamom które nie mają jeszcze doświadczenia związanego z macierzyństwem i nie są czasami przekonane do czegoś tak jak ja. Firma Lovi to nie tylko produkty ale to również świetni ludzie którzy stoją za tym aby zapewnić nam miłą obsługę, fachowe doradztwo ale również dobrać odpowiednie szeroki design produktów oferowanych przez nich na rynku aby każdy z nas mógł idealnie dobrać wzory, kolory, model, pojemność dla siebie i dla dziecka. Dlatego też produkty marki LOVI towarzyszą mi w codziennym życiu i za to je kochamy!

2016-09-26 14:04

Witam :) Jestem w 22 tygodniu ciąży, będę miała synka, to moje pierwsze dziecko, dlatego wszystko jest dla mnie takie "nowe" :-) przy wyborze produktów do wyprawki kieruję się głównie opiniami innych mam i dzięki temu mam już kupione Wasze smoczki i podgrzewacz do butelek :-) podobno są najlepsze! Nie ukrywam, że również bardzo mi odpowiada ich wygląd - szczególnie smoczki mają bardzo ciekawe wzory :) Nie posiadam jeszcze butelek ani laktatora - szczególnie chciałabym przetestować laktator, bez którego podobno żadna mamusia nie może się obejść ;-) gdybyście chcieli mi ułatwić w ten sposób start w macierzyństwie byłabym zachwycona! ;-) pozdrawiam serdecznie :-)

2016-09-26 14:04

Produkty waszej marki czekają na maluszka który już za moment będzie z nami, zakupiłam butelkę + smoczek 0+ czym się kierowalam przy kupnie ? Oczywiście opinia innych mam, mam nadzieję że i U nas sprawdza się jak najlepiej i będę mogła polecać je dalej. Z chęcią również P rzetestuje laktator waszej firmy, gdyż mam źle wspomnienia po pierwszej ciąży związane z ww produktem jak tylko będzie to możliwe, zdamy relacje :)

2016-09-26 13:50

Obecnie jestem w 23 tygodniu ciąży. Jest bardzo wiele marek na rynku i ciężko mi było się samej zdecydować. To moje pierwsze dziecko i pomimo tego, że nie mam super sytuacji materialnej, dzięki, której mogłabym sobie pozwolić na nowości, gadżety o tyle zależy mi na tym, aby podstawowe produkty dla Malucha były bardzo dobrej jakości. Zasięgnęłam porady moich bardzo dobrych znajomych, którzy kupują najlepsze rzeczy dla swoich Maluchów i tak poznałam markę Lovi. Moja siostra używała smoczków i butelek Lovi, znajomi zaś dwufazowego laktatora ręcznego. Wszyscy mówili, że jest super jakość produktów i dzieci chętnie sięgały po np. smoczki. Laktator z kolei był bardzo prostu w użyciu a jednocześnie bardzo delikatny dla wrażliwych piersi. Dość wcześnie zaczęłam się tym interesować, bo chciałam zrobić sobie listę rzeczy, których będę potrzebować. Potem znalazłam forum, które rozwiało moje wątpliwości jak miałam z czymś problem. Dużo jest informacji o produktach, o niektórych nie wiedziałam, że coś takiego w ogóle istnieje! :) Nie sądziłam, że ta lista będzie taka długa, a 90% produktów stanowi marka Lovi: laktator ręczny dwufazowy, smoczki dynamiczne, smoczki uspokajające, butelka medical, szczotka do czyszczenia butelki, osłonki na piersi, wkładki do biustonosza, pojemniki do przechowywania pokarmu... to tak na początek. Jeszcze nie zgromadziłam tego wszystkiego, bo kupuję stopniowo, co miesiąc. Wiem, że będę zadowolona w 100% i moje największe szczęście również, bo jakość, nagrody za produkty, Które zdobyliście, Mamy, które w pierwszej kolejności wymieniają markę Lovi świadczą same za siebie :) tak trzymać!!!

2016-09-26 13:40

Z tą marką zapoznałam się dokładnie ponad 7 lat temu.Przy kompletowaniu wyprawki zrobiłam rozeznanie wśród koleżanek jaką butelkę używają.Wiele z nich poleciło mi właśnie LOVI. Mój wybór już był prosty-oczywiście ta i żadna inna.Tą pierwszą buteleczkę mam gdzieś schowaną do dzisiaj na pamiątkę.Smoczek córka wybrała sama to znaczy,że na początku mieliśmy kilka.Dopiero Waszej firmy smoczuś jej zasmakował. Będąc w ciąży z drugim dzieckiem już kupiłam to co zdało egzamin i sprawdziło się przy pierwszym dziecku.Już się nie zastanawiałam jakiej firmy smoczek wybrać, tylko miałam dylemat który wybrać?Smoko-lovi-siów( to nasza nazwa-smokoloviś) jest tak dużo-od koloru do wyboru,że wszystkie chciałoby się mieć dla swojego dziecka. A za co kochamy Lovi - za funkcjonalność,praktyczność,subtelny wygląd,kolorystykę,wytrzymałość,,duży wybór,................. W tym roku zaliczone mamy przygody z butelkami Medical+,szklaną Diamond Glass oraz ze smoczkami 0-3m. A przed nami pierwsze zmagania z kubeczkiem treningowym. Kto raz spróbuję ten szybko nie zrezygnuję z..............LOVI oczywiście.

2016-09-26 13:28

A u nas LOVI pokochała córka dostaliśmy smoczek i butelkę w prezencie u lekarza jeszcze jak byłam w ciąży i nie koniecznie wiedziałam jakie znaczenie ma dobry smoczek :) z czasem smoczków dostałam jeszcze kilka jakie było moje zdziwienie gdy córka mając dwa tygodnie wypływaja wszystkie poza tym z LOVI butelka tez tylko ta jedna jedyna ukochana gdy mała miała dwa miesiące przeżyłam pierwszy zawał serca gdy się ukochany smoczek zawieruszył ojj co było płaczu wiec z samego rana mąż jechał po zapas smoczków i aktualnie posiadamy cztery :) przezorny zawsze ubezpieczony do kompletu mam laktator ktory z kolei uwilbiam JA :) wiec u nas w domu króluje LOVI