Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs "I love LOVI"

Data utworzenia : 2016-09-26 10:55 | Ostatni komentarz 2016-11-07 13:28

Redakcja LOVI

42202 Odsłony
902 Komentarze

Korzystacie już z produktów marki LOVI? A może dopiero czekają na przyjście na świat Waszego maleństwa? Napiszcie, dlaczego wybraliście produkty naszej marki. Czekają na Was wspaniałe zestawy nagród.

2016-09-26 13:19

Razem z Anastazją zaczniemy naszą przygodę z Lovi prawdopodobnie 3 grudnia, jeżeli oczywiście jeśli Malutka będzie chciała przywitać się w terminie :) Zaczynamy wielką parą przygotowywanie wyprawki - póki co zaczęliśmy od rewolucji pokojowej - a więc przygotowania, aby Małej było dobrze w otaczającym ją, nowym świecie.. teraz zabieramy się do wypełnienia komódki w produkty najlepszej jakości.. tak się złożyło, że moja siostra urodziła swoje Maleństwo w lutym, więc ma już doświadczenie z Waszymi produktami.. dlatego pierwszym produktem z wyprawki leżącym już w komódce jest buteleczka :) Siostra zakupiła nam ją i schowała do komody pod moją nieobecność - jakie było moje zaskoczenie jak ją zobaczyłam leżącą samotnie na dnie komody :D :) Siostra stwierdziła, że jak nie rozpocznie za mnie mani kupowania wyprawki kosmetyczno - butelkowo - laktatorowo - smoczkowej, to ja chyba nigdy nie odważę się zacząć.. :D Więc buteleczka już czeka na swoją Malutką właścicielkę :) ... swoją drogą, może to była aluzja siostry co do moich telefonów, bo sprowadzają się głównie do tematu jakie produkty wybierać? :D W końcu wiadomo - każda mama chce dla swojego dzieciaczka jak najlepiej.. wierzę, że moje wybory będą zawsze najlepsze dla mojego Maleństwa :)

2016-09-26 13:16

Nasza przygoda z waszymi produktami zaczela sie dosc spontanicznie i nieoczekiwanie ale uratowala nas przed zalamaniem nerwowym ;) przed porodem nie przewidywalam w wyprawce butelek bo i po co? "Co ja nie dam rady i nie bede piersia karmic? Jeszcze wam pokaze" na pewniaka... Po powrocie ze szpitala maz biegusiem do sklepu pedzil po butelki i wybral wasza twierdzac ze takie ladne serduszko bedzie pasowalo do naszej malutkiej Zosi ;) ktora w koncu z zadowolenia ze pojadla poszla spac. Chociaz od tej sytiacji minely ponad 3 miesiace i karmimy sie przewaznie piersia butelka dalej dzielnie nam sluzy w sytuacjach "kryzysowych" i nawet nie wyobrazam sobie wyjsc bez niej ;) stoi w honorowym miejscu w kuchni tzn naikrofalowce ;D i kilka dni temu dolaczyla do nas jej "siostra" tez zakupiona na szybciocha ;) i chyba obie juz znamizostana do konca"mlecznej przygody" ;)

2016-09-26 13:12

Od urodzenia moja córeczka korzysta z butelek lovi, które od razu polubiła ponieważ smoczki są tak dopasowane do dziecka, że mleko leci dopiero wtedy kiedy dziecko pociągnie. Dzięki lovi córka nie krztusi się podczas jedzenie choć jest łakomczuchem. Natomiast od pierwszego miesiąca życia córeczka korzysta ze smoczka uspokajającego lovi, który idealnie się sprawdza.jego wielkość i kształt Hani najbardziej odpowiada. Innymi smoczkami córka się dłwi i wypluwa je. A na koniec pragnę pochwalić za wspaniałą kolorystykę i wzornictwo produktów lovi. Jednym słowem LOVI to gwiazda wśród produktów na rynku.

2016-09-26 12:53

Jesteśmy z trakcie oczekiwania na przyjście na świat naszego Największego Skarbu- będzie synek! Jako że dopiero zaczynamy przygodę z wszelkimi akcesoriami dziecięcymi ( jesteśmy z mężem w tym kompletnie 'zieloni') to przy kupnie pierwszych rzeczy dla dzidziusia kierujemy się opiniami przeczytanymi w internecie, podpowiedziami mam spotykanych w kolejce do lekarza, radami bliskich, bardziej już doświadczonych z tymi milionami rzeczy które taki mały szkrab potrzebuje. Prawie wszyscy doradzają kupno smoczka, butelek czy laktatora Waszej firmy. Smoczek i buteleczkę kupiliśmy sami, podgrzewacz do pokarmu obiecała kupić siostra - wszystko oczywiście firmy LOVI ;) Do porodu jeszcze trochę czasu, ale liczmy że nasz synek jeszcze przed przyjściem na świat wygra swój pierwszy konkurs i będzie szczęśliwym posiadaczem, któregoś z zestawów możliwych do wygrania. Liczymy na Was!! :)

2016-09-26 12:49

Jestem w 37 tyg ciązy, czekam na narodziny mojego synka. Wybralam produkty waszej firmy ponieważ dużo czytalam, takze slyszalam opinie znajomych ze dla maluszka produkty waszej firmy sa najlepsze. Gdyz mam obawy co do karmienia piersia, uwazam ze buteleczki lovi sprawdzą się znakomicie juz na samym początku i nauczą go odpowiedniego ssania i kolki beda dla nas czyms malo znanym.

2016-09-26 12:36

Ja również polecam Lovi. Mamy prawie wszystko z Lovi i każda z tych rzeczy się sprawdziła, na żadną nie narzekałam, żadna nas nie zawiodła. Są to produkty wysokiej jakości. Nie sprawdziły się u nas inne firmy, które były tak polecane, czy to w szpitalu, czy przez położne:( Syn nie chciał pić z innych butelek, smoczki mu nie pasowały, wypluwał je, wyglądało to czasem tak jakby kształt smoczka mu nie pasował:(A Lovi spasowało od razu:) A już szklana butelka to chyba najlepsze co mogło nam się przytrafić. Ma super wygląd, jest lekka, łatwo się myje, ma widoczną miarkę. mleko szybciej się studzi, bądź też soczek szybciej ogrzewa niż w plastikowych butelkach. Uwielbiamy również smoczki Lovi. Jest ich bardzo duży wybór, maja super wygląd, fajne animacje, żywe kolory. Pasują nam do wszystkiego, bo jako mama małego strojnisia dbam, żeby wszystko miał fajnie dobrane kolorystycznie:) Na razie mamy jednego małego rozrabiakę, ale jeśli zdrowie pozwoli nam cieszyć się kolejnym dzieciątkiem na pewno nie będziemy szukać innych artykułów-TYLKO LOVI

2016-09-26 12:36

Wybieram produkty marki Lovi bo są najlepsze dla mojego dziecka. 2 lata temu urodziłam swojego synka przez cesarskie cięcie. W szpitalu byłam sama a mąż byl w delegacji na drugim końcu polski... Pocieszał mnie telefonicznie w tym trudnym momencie przepełnionym bólem ale i miłością. Urodziłam synka we wtorek, a mąż przyjechał w sobotę. Oprócz bukietu pięknych kwiatów przywiózł nam dwa piękne smoczki "I love mummy, I love daddy", pamiętam jak bardzo się wzruszyłam! Stałam się prawdziwą mamą, a ten niepozorny, a zarazem piękny napis na malutkim smoczku uświadomił mi, że od teraz jestem dla tej delikatnej istoty najważniejszą osobą w życiu. Jestem mamą, jestem opatrunkiem na bolące rany, jestem nauczycielką życia, przyjaciółką i wsparciem w trudnych chwilach. Mam ten smoczek po dziś dzień i gdy przychodzą trudniejsze dni wyciagam go z pudełka i wspominam piękne chwile, które razem przeżyliśmy.

2016-09-26 12:34

Spośród produktów marki LOVI korzystałam jedynie ze smoczka uspokajającego w wersji mini przeznaczonego dla dzieci do 2 miesiąca życia. Smoczek, wraz z butelką niezaburzającą odruchu ssania, otrzymałam na zajęciach w szkole rodzenia. Z butelki jednak nie miałam okazji korzystać, ponieważ karmię córkę wyłącznie piersią. To jednak najprawdopodobniej niebawem się zmieni - w związku z tym, że córka jest coraz starsza (obecnie 3 miesiące), planuję zacząć korzystać z laktatora abym mogła zostawić ją na dłużej pod opieką innej osoby. A zatem butelki z mlekiem mamy pójdą w ruch :) Co do smoczka - sprawdził się rewelacyjnie, córka jako noworodek miała problem z utrzymaniem w buzi większości smoczków i zwyczajnie jej wypadały, natomiast LOVI trzymał się z nich wszystkich najlepiej - stąd też planuję zakup kolejnych. Byłoby mi bardzo miło gdybym mogła przetestować dzięki Państwu zarówno butelki i laktator, jak i smoczek dla dzieci od 3 miesiąca życia. Pozdrawiam!