Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs "I love LOVI"

Data utworzenia : 2016-09-26 10:55 | Ostatni komentarz 2016-11-07 13:28

Redakcja LOVI

42206 Odsłony
902 Komentarze

Korzystacie już z produktów marki LOVI? A może dopiero czekają na przyjście na świat Waszego maleństwa? Napiszcie, dlaczego wybraliście produkty naszej marki. Czekają na Was wspaniałe zestawy nagród.

2016-09-26 15:15

Naszego Malenstwa spodziewamy sie na poczatku listopada, ale juz mamy mamy zestaw na poczatek smoczek 0-2 mc oraz butelke 150ml. Bedzie to moje pierwsze dziecko dlatego tez przed wyborem butelek bardzo duzo forum przeszukalam i tez z tego wzgledu jestem uczestniczka forum LOVI. tutaj wlasnie dowiedzialam sie ze wlasnie wybor firmy LOVI jest strzalem w 10. Dzieci najczesciej akceptuja butelki jak i smoczki formy LOVI. Powiem szczerze ze na poczatku nie bylam az tak przekonana do tych buteleczek i smoczkow ale jak jeszcze uslyszalam od kuzynek i znajomych ktore sa swiezymi mamusiami ze probowaly kazda marke butelek i stwierdzily te wlasnie formy LOVI najbardziej przypasowaly ich dzieciom. Faktem jest to ze od poczatku bede sie starala karmic moje dziecko mlekiem matki i to jak najdluzej :) wiec butelka nam bedzie slyzyla do wody ewentualnie herbatek :) chociaz tez do odciagnietego mleka mamusi jak ona bedzie miala wychodne a tatus zostanie z malenstwm :)

2016-09-26 15:00

Na produkty firmy Lovi zdecydowałam się w pierwszej ciąży. Stojąc przed regałem z produktamj różnych firm miałam mętlik w głowie. Chciałam dla mojej pociechy tego co najlepsze. Wasze smoczki nie tylko wyróżniały się na tle innych pod względem designu ( cudowne wzory i kolorystyka) , ale także informacja o produkcie była dla mnie satysfakcjonująca. Oczywiście cena jest również bardzo przystępna co dopełniło całości ☺ Teraz jestem w drugiej ciąży i z pewnością będę używała produktów Lovi. Wszyscy moi znajomi, którzy również mają dzieci korzystają z produktów Lovi, przypadek? Nie sądzę ☺ Serdecznie pozdrawiam☺

2016-09-26 14:44

Jestem w 27. tygodniu pierwszej ciąży, jak się okazało - ciąży bliźniaczej! Jestem więc w stanie podwójnie błogosławionym, od połowy września przebywam na zwolnieniu lekarskim. Biorę udział w edukacji dla ciężarnych. Z uwagi na fakt, że jest to moja pierwsza ciąża, w dodatku podwójna, chce się jak najlepiej przygotować na przyjście na świat moich Maleństw. O Państwa produktach dowiedziałam się od położnej. Co prawda nie miałam okazji przetestować produktów marki LOVI, ponieważ oczekuję jeszcze na swoje pociechy, natomiast nie tylko położna mi o nich wspomniała. Przede wszystkim miałam okazję porównać produkty LOVI z produktami innych marek na sklepowych półkach, a także podsłuchać rozmowy mam, które już korzystają z marki LOVI. Myślę, że kto jak kto, ale mama umie dokonać najwłaściwszego wyboru dla swojego dziecka i nikomu w tym względzie nie ulega. W związku z tym, kierując się wyborem innych mam, również stawiam na markę LOVI, bo chcę, aby moje dzieci korzystały z tego, co najlepsze.

2016-09-26 14:34

Nie było mi pisane karmić syna piersią więc zakupilismy z mężem kilka butelek wtym butelkę z Waszej firmy . Próby karmienia z butelki nie były łatwe ale zmieniło się to gdy podalismy synowi butelkę od Was ze smoczkiem przypominającym kształt sutka i tak o to syn był nakarmiony a my rodzice szczęśliwi . Z Waszą pomocą daliśmy radę. Dziękujemy za produkty .

2016-09-26 14:29

Mój synek 30 skończy 4 miesiące a LOVI jest z nami od urodzenia. Korzystamy ze smoczków i butelek. Smoczki są BOSKIE!!! Zaczynaliśmy od Waszych nowości smoczków mini. Znajomi pytali nas gdzie kupiliśmy takie świetne smoczki i z jakiej firmy. Większość smoczków początkowych są ogromne i małe dzieci wyglądają w nich komicznie-smoczek na pół twarzy. Te są IDEALNE!!! Synek miał ciężką sytuację wyjściową bo od urodzenia lerzał na OIOMie. Po 2 tyg od urodzenia zaczął przygode z butelką szpitalną i nie szło mi zbyt dobrze. Gdy po 3 tyg wróciliśmy do domu i dostał butelkę z LOVI byłam zaskoczona że mój syn je spokojnie a nie łapczywie jak w szpitalu. Dzięki tym butelkom omineły nas na szczęście kolki. Cieszymy się że stworzyliście tak dobre produkty.

2016-09-26 14:19

W moim przypadku musialam sciagac pokarm, poniewaz synek nie przybieral na wadze, a bardzo chcialam karmic piersia. Dlatego tez wazne bylo dla mnie, aby ten odruch ssania nie zanikl. Niestety synek mial problemu z ssaniem i dopiero wasza butelka pomogla mu w nauce. Zdecydowalam sie na smoczek i butelke z Waszej seri glownie dlatego, ze maja one podobny ksztalt do "sutkow" mamy i nie zakloca odruchu ssania. Probowalam innych butelek roznych firm, jednak nie byly one wystarczajaco dobre dla niego. W jednych za szybko lecialo mleko w drugich znowu za slabo. Wasze butelki okazaly sie idealne.

2016-09-26 14:14

Syn sam zdecydował, że właśnie LOVI jest dla niego najlepsze. Kiedy był mały i pił z butelki wypróbowaliśmy rożne firmy. Najbardziej lubił Wasze butelki i domagał się picia właśnie z nich. Dlatego teraz kiedy córka zacznie pic z butelki będzie na nią czekała piękna i dziewczęca butla od LOVI.

2016-09-26 14:13

Przygodę z LOVI zamierzam dopiero rozpocząć jak mój synuś będzie juz z nami,ponieważ zależy mi na profesjonalnych,bezpiecznych i pewnych produktach. Bardzo podoba mi się wykonanie i disayn waszych produktów myślę że będą towarzyszyć nam w dorastaniu naszego maluszka