Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs "I love LOVI"

Data utworzenia : 2016-09-26 10:55 | Ostatni komentarz 2016-11-07 13:28

Redakcja LOVI

42203 Odsłony
902 Komentarze

Korzystacie już z produktów marki LOVI? A może dopiero czekają na przyjście na świat Waszego maleństwa? Napiszcie, dlaczego wybraliście produkty naszej marki. Czekają na Was wspaniałe zestawy nagród.

2016-09-26 12:01

Jestem w 36 tygodniu ciąży z waszą stroną również tyle się znam :). Gdy dowiedziałam się ze jestem w ciąży byliście pierwszą stronę którą odwiedziłam. I tak tydzień po tygodniu ucze sie z wami co dziej się ze mną i z moją córeczką. Ogrom wiedzy przkazywany przez specjalistów, opinie innych mam i mnóstwo inspiracji sprawia, że z każdym dniem niemogę doczekać się kiedy przytule moją małą córeczkę . Wyprawka jeszcze nie gotowa a to wszystko dlatego, że chce dać swojej córeczce wszystko co najlepsze. Mam zakupiony spomek i buteleczkę waszej firmy. Cieżko mi powiedzieć czy sie sprawdzi ale wiem jedno na tym zakupie się nie skończy :) Cieszy mnie to że oglądając i kupując wasze produkty podchodzą mamy i potwierdzają że to dobry wybór a to chyba najlepsza opinia! Nie ma na co czekać biegę na zakupy po resztę rzeczy :)

2016-09-26 11:59

Będąc jeszcze w ciąży w 37tyg zastanawiałam się jaką firmę wybrać laktatorow smoczków butelek.Cztery dni później urodzilam coreczke i na szybko kompletowalam wkładki i kupowałam laktator.Od nie dawna zaczęłam używać państwa produktów.Wybrałam lovi ponieważ wkładki laktacyjne są najlepsze jakie miałam.A buteleczke która kupiłam dla małej odpowiada jej bardziej,chetniej z niej pije niz z innych.Mam mniej kłopotu by ja dokarmiac.Może będę miała możliwość wykorzystania państwa laktatora elektrycznego,bo z obecnego innej firmy nie jestem zadowolona rani piersi i kosztował sporo,nie ściąga mleka zadowalajaco

2016-09-26 11:57

Witam :-) Obecnie jestem w 35 tyg. ciąży i kończę kompletować wyprawkę dla córci. Jeszcze nie będąc w ciąży wiedziałam, że jeśli chodzi o smoczki to tylko Lovi. Jestem w nich po prostu zakochana. Zresztą wielu znajomych poleca mi produkty Waszej firmy. Mam już zakupione smoczki nie zaburzające odruchu ssania, 0-2 m-ce oraz butelkę o tych samych właściwościach. Jednak w całym tym ambarasie nie możemy zapomnieć o sobie mamusie, o tym jak my damy sobie radę po urodzeniu dziecka. Zgłębiam więc temat karmienia piersią i wszystkich rzeczy mogących mi w tym pomóc. M.in. laktator, nakładki czy podkłady. W rankingu skuteczności, praktyczności i opinii zwycięża oczywiście Lovi, laktator elektryczny :-) Jednak zakup laktatora przy obecnych wydatkach odkłada się na później, gdy stwierdzimy, że będzie on na pewno niezbędny. Warto mieć już wtedy podjętą decyzję, który wybieramy. Ps. Produkty Waszej marki zawsze kupuję w prezencie dla dzieciaków w rodzinie i znajomych :-) Pozdrawiam.

2016-09-26 11:52

Kiedy dowiedziałam się o drugiej ciąży od razu wiedziałam , że butelka jaką wybiorę dla mojego dziecka to będzie właśnie LOVI , mamy także laktator z którym sobie trochę nie radzimy niestety ale butlka spisuje się świetnie , córeczce łatwo złapać smoczek , mamy także przypinkę do smoczka , wybrałam akurat ją firmy Lovi mimo swojej ceny ponieważ wiedziałam , że będzie ładnie trzymać się ubranka lub pasów fotelika a później spacerówki i , że będzie trzymać smoczek tak aby nam się nie odpiął , jesteśmy zadowoleni mimo wszystko z marki LOVI uważam , ze jest to marka od serca dla maluszka , jestesmy na etapie szukania smoczka uspokajacza także z Lovi , dlaczego ta marka ? ponieważ jest przyjazna dla dziecka a rodzic ma pewność , że wybrał najlepiej a do tego piękny wygląd produktów cieszy nie tylko serce ale i oczy :) a dodatkowo buteleczka nie zaburza ssania piersi mojemu maluszkowi :) poleciłabym tylko ta markę moim przyjaciółką :)

2016-09-26 11:46

Witam. Produkty Lovi są z nami od pierwszej ciąży więc już 15 lat. Próbowaliśmy różnych butelek i smoczków z różnych firm jednak tylko Lovi pasowało moim dzieciom. Obecnie jestem w 3 ciąży 34 tc i już mamy zakupioną butelkę Lovi i smoczek także. Mam nadzieję, że także podpasuje maleństwu. Buteleczki są dokładnie zapakowane wszystko jest w komplecie, smoczek dobrze wyprofilowany dostosowany do wieku maleństwa. Karmiłam piersią i teraz też mam zamiar, ale buteleczka zawsze musi być . Poleciłabym wszystkim. Wkładki Lovi też na pewno się sprawdzą, ale tą opinią podzielę się jak już maleństwo się urodzi.Bardzo dobra firma, atrakcyjne i dobre produkty godne polecenia dla każdego maleństwa i każdej mamy która zawsze wie co dla swojego maleństwa najlepiej kupić i czego używać dla siebie. Dzięki pozdrawiam.

2016-09-26 11:45

Będąc w ciąży kompletowalam wyprawkę dla synka. Wszystko było dla mnie nowe,jeszcze nie odkryte. Nie wiedziałam co kupić, w jakich ilościach, jakiej marki.. Wtedy właśnie natknęłam się na LOVI. Te słodkie smoczki, z różnymi motywami, butelki, opakowania termoizolacyjne , jest tego tak wiele, że oczywiście jak to kobieta biorę wszystko ;) Mój synek od pierwszych dni pokochał Lovi, więc i mama love Lovi <3 . Pastelowe kolory zdobiły mojego synka, od smoczka po kubki do dnia dzisiejszego. Jesteśmy oczarowani kubkiem 360 stopni, kropelka nie wyciekla ani razu a przy takich upadkach kubeczek nawet nie pękł o dziwo innej firmy wymienialismy trzy razy :( .. Tak więc zostajemy z Lovi na długo i kolejny maluszek będzie też obdarzony artykułami Lovi :-)

2016-09-26 11:41

Mam już dwójkę starszych Brzdąców :) czekamy na trzeciego Skarba który ma się pojawić początkiem grudnia :) Nie miałam okazji przy starszych korzystać z Waszych produktów, aczkolwiek bardzo bym chciała spróbować przy trzecim Waszych produktów - ba, nawet jestem przekonana że wypróbuje, ponieważ Siostry Synek po urodzeniu miał stale kolki, ciągle źle i źle, i dopiero Wasz smoczek uspakajający oraz butelka pomogła, nie mogłam wręcz w to uwierzyć! Dlatego za niedługo będę brała się za wyprawkę i na pewno zaopatrzę się w Wasze produkty! :) Są niezastąpione! :)

2016-09-26 11:27

moja córcia ma 2,5 miesiąca był problem ze smoczkami załapała dopiero Lovi smoczek uspokajający etno więc i butelka tylko z LOVI - słuchajmy naszych dzieci oni wybierają najlepsze - najlepsze okazało sie LOVI - tak trzymać!