Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs "I love LOVI"

Data utworzenia : 2016-09-26 10:55 | Ostatni komentarz 2016-11-07 13:28

Redakcja LOVI

42208 Odsłony
902 Komentarze

Korzystacie już z produktów marki LOVI? A może dopiero czekają na przyjście na świat Waszego maleństwa? Napiszcie, dlaczego wybraliście produkty naszej marki. Czekają na Was wspaniałe zestawy nagród.

2016-09-26 15:57

Markę Lovi znałam już wcześniej, za sprawą znajomych i rodziny, ktorzy używali produkty tej firmy. Dlatego kiedy zaszlam w ciążę bez zastanowienia inwestowalam w Lovi i nie żałuję. Kolorystyka smoczkow okazała sie najbardziej bogata na rynku, sa nie tylko piekne ale i bardzo dobrze wykonane, trwałe i solidne. Butelki są przystosowane aby nie zaburzyc odruchu ssania u maluszka dlatego bez zastanowienia używalismy ich przy karmieniu mieszanym. Bardzo dobrze sprawdza sie u nas takze podgrzewacz, jeszcze nigdy nas nie zawiódł. Mamy wiele innych produktow marki Lovi, które super się u nas sprawuja, dlatego bardzo goraco polecam te firmę innym mamom:) A Wam dziękuję za to że tworzycie tak dobre produkty, które ulatwiaja nam życie i dzięki nim opieka nad dzidziusiem jest przyjemniejsza i łatwiejsza:)

2016-09-26 15:46

Po raz pierwszy będę mamą, Mam nadzieję, że wspaniałą. Co dzień myśli w głowie pełno, Kiedy Córcia będzie ze mną? Czy już wszystko mam dla Ciebie? Byś się czuła tu jak w niebie. Choć gotowa juz wyprawka, To nie łatwa to jest sprawka. W torbie są produkty LOVI, Wszystkie w paczkach, całkiem nowe. Smoczek będzie nam potrzebny, By ukoić Lenki nerwy. W razie problemów piersi osłonki, Aby pełniły formę ochronki. Butelka Medical+ jest zakupiona, By Córka była wciąż nakarmiona. Nasz wybór padł właśnie na firmę LOVI, Bo tak polecali nam wszyscy znajomi. Chętnie inne produkty przetestuje, Następnie na forum je zopiniuje. :-)

2016-09-26 15:45

A ja nie mam nic z Państwa firmy,nie znam waszych produktów,więc bardzo bym chciała poznać,mój maluszek na świat przyjdzie 7 października,więc miło nam będzie kiedy otrzymamy takie niespodzianki od Lovi...chętnie napisze opinię o Państwa produktach po przetestowaniu...

2016-09-26 15:41

Jestem tatą 10-miesięcznej córki Olimpii od samych narodzin korzystamy z butelek i skoczków firmy Lovi . Butelka z smoczkóe waszej firmy jest świetna chodzi o butelkę z s moczkiem antykolkowa , córka do tej pory korzysta z tych butelek.Po sprawdzeniu bulelek Lovi zakupiliśmy smoczki i buteleczki nie kapki. Bardzo cenię sobie wasze butelki i smoczki i polecam innym. Pizdrawiam

2016-09-26 15:34

Używałam produktów marki LOVI ponieważ zawsze starałam się otaczać moje dziecko tym co najlepsze, co dawało mi pewność, że dziecko zaakceptuje czy to smoczek do butelki, czy butelkę czy inne potrzebne do opieki nad dzieckiem przedmioty. Nie miałam wątpliwości dokonując wyboru marki LOVI ponieważ nigdy się nad nią nie zawiodłam a mój maluszek miał najlepszą opiekę.

2016-09-26 15:34

Witam, jestem w 32 tygodniu ciąży. Już teraz od pewnego czasu zaczęłam się interesować pierwszymi zakupami dla mojej dziewczynki. Na mojej liście znalazły się smoczki i butelki LOVI przeznaczone dla maluszków od pierwszego dnia życia. Nad wyborem długo się zastanawiałam, szukałam pomocy wśród znajomych, czytałam opinie na różnych forach internetowych, doradzałam się u mojej położnej, która prowadzi szkolenie dla kobiet w ciąży. Decyzję podjęłam, gdy rozmawiałam z moją najlepszą przyjaciółką. To ona poleciła mi wasze produkty, z których jest bardzo zadowolona. Dla mnie liczy się przede wszystkim bezpieczeństwo mojego skarba, ufam mojej przyjaciółce bezgranicznie, stąd moja decyzja. Na pewno nie ograniczę się do zakupu smoczków czy butelek LOVI, a wygrany produkt pozwoliłby mi cieszyć się początkiem wspaniałego okresu życia jakim jest macierzyństwo:) Pozdrawiam.

2016-09-26 15:22

Moja przygoda bycia mama rozpocznie się w Święta Bożego Narodzenia czekamy z mężem z niecierpliwością na nasz najcudowniejszy w życiu prezent świąteczny. Już kilka miesięcy wcześniej zastanawialam się dużo czytam co muszę kupić dla dzidziusia. Buszujac w Internecie na Facebooku wśród postow przewija się bardzo często Marka Lovi mnóstwo znajomych poleca ja i lubi jej produkty. Weszłam dzis na wasza stronę internetową z ciekawością aby zapoznać się z waszymi produktami. Myślę, że na początek wypróbuję Wasze produkty mają swietne opinie są chwalone i często kupowane przez inne mamy co mnie najbardziej przekonuje a i ceny są przystępne. Pozdrawiam.Justyna

2016-09-26 15:20

Jestem obecnie w 39 tygodniu ciąży i wyprawkę dla synka mam już ,,prawie" gotową :) oczywiście w wyprawce znajdują się piękne smoczki, butelki Waszej firmy. z pełną świadomością wybrałam Wasze produkty, oczywiście radziłam się innych mam, Pań w sklepie oraz dużo czytałam o Waszych produktach, które mają znakomite recenzje :) teraz kiedy sama oczekuję syna wiem, że Wasze produkty będą bardzo przydatne :) Polecam je też swoim koleżankom, które spodziewają się lub mają maluszki, często też sama kupuję Wasze produkty jako prezenty dla dzieci i ich rodziców :)