Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs "I love LOVI"

Data utworzenia : 2016-09-26 10:55 | Ostatni komentarz 2016-11-07 13:28

Redakcja LOVI

42209 Odsłony
902 Komentarze

Korzystacie już z produktów marki LOVI? A może dopiero czekają na przyjście na świat Waszego maleństwa? Napiszcie, dlaczego wybraliście produkty naszej marki. Czekają na Was wspaniałe zestawy nagród.

2016-09-26 16:50

Witam. Z produktami marki Lovi zapoznawałam się będąc jeszcze w ciąży. Dostałam dużo artykułów od położnej opracowanych w współpracy z Lovi,w tym również otrzymałam pierwszy smoczek dla noworodka i butelkę właśnie z Lovi. Ze smoczkiem strzał w dziesiątkę- piękny miętowy- mój ulubiony kolor ;-) Synkowi od razu podpasował, bardzo pomagał w uspokajaniu. Nie dość,że naprawdę działa uspokajająco i kojąco na maluszka to w dodatku smoczki Lovi zachwycają różnorodnością kolorów i wzorów. Już zaopatrzyliśmy się w dwa kolejne z seri folky- miętowe sówki i granatowy lisek-są śliczne ;) dodatkowy plus wg mnie- mają dziurki i jest przepływ powietrza. Jeżeli chodzi o butelki,synek tak się przyzwyczaił do butelki Lovi,że nie chce pić z żadnej innej. Kolejna z Lovi jest już kupiona;) Pokochaliśmy Lovi oboje-ja i mój synek ;) Każdej mamie mogę śmiało polecić produkty marki Lovi,bo uważam,że są dobrej jakości a wiadomo,że każda mama chce dla swojej pociechy wszystko to co najlepsze. a Lovi to jest właśnie to- wszystko co najlepsze dla maluszka, pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamy ;)

2016-09-26 16:38

Po urodzeniu córeczki wszystko było jak z bajki no wszystko oprócz jej karmienia. Gabrysia miała problem ze ssaniem. Do szpitala wzięłam ręczny laktator i jakoś dałyśmy radę jednak po powrocie do domu nie było tak pięknie. Odciąganie pokarmu co dwie-trzy godziny stało się udręka w tedy na pomoc wkroczył laktator Lovi! Odliczał za mnie czas między posiłkami oraz czas odciągania pokarmu co dla mamy niemowlaka stało się bardzo pomocne. W chwilach gdy mama szykowała jedzonko moja córeczka rozkoszowała się smoczkiem Lovi dzięki któremu uniknęliśmy płaczu :) sytuacja ta trwała pól roku wtedy mój organizm odmówił współpracy z laktatorem ale smoczki towarzysza nam nadal i mamy całą Lovi-ową kolekcję. Za pól roku pojawi się kolejne maleństwo i myślę że będziemy razem z wami w kolejnych pięknych chwilach. LOVi was!

2016-09-26 16:35

Mój synek ssał smoczek od pierwszych dni życia (sposób na uciszanie noworodków na patologii), ale po powrocie do domu potrzeba ssania nie szła w parze z miłością do smoczka.. Próbowałam różnych smoczków, które on po kolei wypluwał.. Chętnie za to "ciamkał" piersi, co w dużym natężeniu w pierwszych tygodniach było raczej mało komfortowym doświadczeniem.. Aż dostał od swojej cioci smoczki LOVI - ulubione smoczki swojego brata ciotecznego. A teraz również nasze :) Ratują nas gdy chcemy "pociamkać", a mama jest chwilowo niedostępna ;)

2016-09-26 16:35

Firma Lovi <3 jest ze mną i synkiem juz dwa lata, zaczęło się od smoczka-syn go uwielbiał, teraz ze względu na wiek 2 lata, juz go odstawilismy, ale ujęły nas takze butelki, a moze i butelki i smoczki które są zestawione z butelkami. Synek był karmiony piersią przez 8 miesiecy, ale butelki lovi <3 czekały na niego juz od narodzin, była z nami jeszcze inna butlka konkurencyjnej fimy ale szybko się okazało, ze to wlasnie lovi pokochał. Są ergonomiczne, zgabne,przyjazne i doskonałe w utrzymaniu. I tak oto Wasza firma jest z Nami do dzisiaj, kolejne produkty, smoczki i butelka czekają juz na brata mojego synka. Chętnie sprawdziłabym takze laktator lovi<3, poprzedni nie zdał egzaminu;/

2016-09-26 16:24

Za mną już 25 tydzień ciąży. Ciąża to zdecydowanie najpiękniejszy okres w życiu każdej kobiety. Jestem w trakcie przygotowania wyprawki. Jesli chodzi o pierwsze spotkanie z firmą Lovi to było na zajęciach szkoły rodzenia w moim szpitalu, kolejne na zajęciach z pierwszej pomocy, następne przy nowo otwartym sklepie w Naszym mieście- dostałam od nich mini wyprawkę w ktorej był smoczek uspokajający Waszej firmy . Dzięki Waszemu katalogowy lovi szkoła karmienia piersią zainteresowałam sie Waszymi laktatorami i innymi naprawde dobrymi produktami ktore oferujecie, ale również otworzył mi oczy na tak istotne rzeczy i fakty przy karmieniu piersią, co rownież mnie uspokoiło! :) Jestescie firma ktora nie konczy na sprzedaży, tylko bardzo angażujecie sie w nasze zycia ❤️

2016-09-26 16:19

W kompletowaniu wyprawki wybieram produkty Lovi, ponieważ chcę zapewnić mojemu największemu Szczęściu wszystko, co najlepsze.

2016-09-26 16:19

Jestem mamą dwumiesięcznego Jasia. Urodził się wcześniej niż powinien co było zaskoczeniem i ogromną obawą jak to się skończy. Uwielbia ssać więc smoczek to podstawa :) został mi ostatni rok studiów więc czeka mnie bardzo dużo pracy. Chcę jak najdłużej karmić piersią, więc muszę odciągać pokarm również na uczelni. Chciałam synka nauczyć pić z butelki. Kupilam innej marki i niestety same niepowodzenia. Jedynie butelka LOVI i smoczek LOVI są akceptowane :) były pod ręką i sprawdzają się w 100%

2016-09-26 16:02

A co ja będę owijać w bawełnę. Najpierw to ja się zakochałam ale w cenie tych butelek. Była jakaś promocja w rossmannie czy innym supermarkecie. I to był strzał w 10! Jestem wierną fanką marki lovi już od ponad 4 lat! Wszystkie produkty lovi są SUPER! A dowodem na to jest fakt, że przy trzecim dziecku również sięgam po produkty tej marki. Jestem bardzo zadowolona z jakości produktów, no i oczywiście moje dzieci też, a ten nowy smoczek z elementami świecącymi w ciemnościach to po prostu super sprawa! Dziękuję ci Lovi że jesteś ze mną!!! Nie zamienię cię na nic innego!