Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs "I love LOVI"

Data utworzenia : 2016-09-26 10:55 | Ostatni komentarz 2016-11-07 13:28

Redakcja LOVI

42213 Odsłony
902 Komentarze

Korzystacie już z produktów marki LOVI? A może dopiero czekają na przyjście na świat Waszego maleństwa? Napiszcie, dlaczego wybraliście produkty naszej marki. Czekają na Was wspaniałe zestawy nagród.

2016-09-26 17:04

Lovi to love. Love to miłość. A miłość to mój syn. Wybrałam tą markę bo chce dla niego jak najlepiej. Niestety nie było nam dane karmić piersią, więc chciałam by wszystkie rzeczy które kupuje przybliżyły mu naturę. Odnalezlismy to w smoczkach Lovi. Zarówno tych uspokajajacych jak i tych do butelek. Jestem pewna ze w przyszłości przy kolejnym maleństwo też będziemy Wam wierni. Dlatego fajnie byłoby mieć możliwość korzystania z innych produktów Lovi.

2016-09-26 17:04

Z marką LOVI już miałam do czynienia na praktykach szkolnych w sklepie dziecięcym, już wtedy mamusie polecały Wasze produkty. Teraz jestem w 31tc i z miłą chęcią pierwsze co sięgnełam po Wasze produkty. Buteleczki i smoczki już mam, teraz jestem na kupnie laktatora i podgrzewacza do pokarmu. Wtedy wyprawka dla Naszej Laury będzie gotowa. Również szpital, w którym mam rodzić polecają Wasze produkty więc myśle, że sie nie zawiodę i będę bardzo zadowolona.

2016-09-26 17:01

Dopiero zaczynamy naszą przygodę z Waszymi produktami. Próbowaliśmy już wielu smoczków i butelek różnych firm ale córci coś nie pasuje. Dziś kupimy smoczek LOVI i zobaczymy jak się sprawdzi. Korzystaliśmy tylko z proszku do prania i jesteśmy na TAK, ładnie pachnie, super pierze i nie uczula. Polecamy ;)

Jestem w 29 tygodniu ciąży. To moja pierwsza ciąża i nie mogę się doczekać kiedy będe trzymała moją córeczkę w ramionach. Mam zamiar karmić ją piersią, bo wiem jakie to ważne dla dziecka jak i dla mnie. Co prawda jeszcze nie korzystam z takich produktów jak smoczki, butelki czy laktator. Mam zamiar używać te sprawdzone, pewne i takie które inne mamy polecają. Dużo czytam teraz o firmach które produkują akcesoria do karmienia dzieci i najbardziej podobają mi sie z firmy LOVI. Jak narazie mam butelke i smoczek dynamiczny i jestem zadowolona z jakośći tych przedmiotów Mam nadzieje że będe miała okazje z nich korzystać. O laktatorze też myśle, chce żeby dziecko piło moje mleko nawet kiedy nie będę mogła jej karmić z piersi. Również przyda się kiedy będe miała za dużo lub za mało mleka. Miło mi będzie przetestować wasze produkty a później polecać je innym:). Pozdrawiam

Jestem w 20 tyg ciąży i przymierzam się do wyprawki dla mojego dzidziusia ;-) Duzo czytając na temat ciąży trafiłam na waszą stronę. Bardzo przypadła mi do gustu ponieważ dbając o dobro mojego dzidziusia które jest oczywiście dla mnie najważniejsze staram sie wybierać produkty bardzo dobrej jakości jaka wy proponujecie w swojej fantastycznej ofercie. Tak więc robiąc wyprawkę na pewno skorzystam z produktow firmy LOVI.

2016-09-26 16:59

Z produktów Lovi korzystamy praktycznie od pierwszych dni życia naszej coreczki. Butelki, zawieszki, smoczki, laktator i wiele innych akcesoriów ułatwiło mi macierzyństwo... Wasze "gojki" - bo tak smoczki nazywa moja Lili, pomagają nam zasnąć, wyciszyć się i zapomnieć o właśnie zdartym kolanie czy nabitym guzie... Pomagają znosić trudy ząbkowania. Są nieodłącznym elementem Jej dzieciństwa. Ciężko będzie się z nimi rozstać ale na razie nie planujemy ;) Uwielbiam ten uśmiech zza tych ślicznych, kolorowych obrazków!! Dzieki łańcuszkowi przestaliśmy odbywać kilometrowe powroty w poszukiwaniu zgubionego gojusia. Dziękujemy za pomoc w codziennym życiu!!

2016-09-26 16:58

Ja dowiedziałam sie o marce LOVI od koleżanki. Wcześniej miałam butelkę Avent. Ale stwierdziłam ze muszę kupic inna,większa. Kolezanka doradziła mi wlasnie LOVI. Zakupiłam butelkę,bardzo mi przypasowała,małej także. Najlepsze było to ze nie zaburzała odruchu ssania (miałam mały problem z moim pokarmem wiec musiałam ja dokarmiać mm). Korzystamy juz z tych rewelacyjnych butelek i smoczków 10 miesiący :-) myślimy także nad zakupem kubka 360.

2016-09-26 16:54

I love Lovi . Z produktami marki lovi spotkałam się przypadkiem, a właściwie była to decyzja mojego męża. Gdy urodziłam pierwsze dziecko byłam jeszcze niedoświadczoną mamą, W drugiej dobie miałam bardzo dużą laktację będąc w szpitalu mogłam liczyć tylko szczęście że mąż kupi jakiś dobry laktator i ku mojemu zdziwieniu tak się stało. Kupił laktator lovi który jest ze mną do dziś super się sprawdza, w zestawie były także butelki, ktore także często używałam.Teraz gdy urodziłam drugie dziecko naszą wyczekaną córeczkę, także postawiliśmy na butelki i smoczki lovi. Zakupiliśmy także podgrzewacz do butelek z lovi ponieważ jest z termostatem i utrzymuje odpowiednią temperaturę mleczka dla niuni, a następnie będzie służył jak podgrzewacz do obiadków.