Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs "I love LOVI"

Data utworzenia : 2016-09-26 10:55 | Ostatni komentarz 2016-11-07 13:28

Redakcja LOVI

42293 Odsłony
902 Komentarze

Korzystacie już z produktów marki LOVI? A może dopiero czekają na przyjście na świat Waszego maleństwa? Napiszcie, dlaczego wybraliście produkty naszej marki. Czekają na Was wspaniałe zestawy nagród.

2016-09-26 17:32

Witam.Jestem dopiero w pierwszej ciazy,wiele sie juz naczytalam na temat Panstwa marki ;-) Mam w planach karmic piersia jak najdluzej sie da wiec przydal by mi sie taki zestaw a nawet i sama butelka.smoczki od 0-2 msc mam juz zakupione oraz inne potrzebne rzeczy. Licze na to,ze bede mogla przetestowac te produkty, Pozdrawiam

2016-09-26 17:20

Jestem w 30 tygodniu w ciąży i bardzo sobie cenie wasze produkty,ponieważ do pierwszego dziecka też miałam wszystko waszej firmy i bardzo sobie cenilam oby z dzieckiem byliśmy zadowoleni dlatego już teraz mam pokupione produkty waszej firmy między innymi laktator,smoczek,butelka i mam nadzieje że się i teraz :-)....

2016-09-26 17:18

I ❤️ Lovi, te słowa idealnie opisują moje i mojego synka odczucia co do Waszych produktów a w szczególności smoczków! Nasza droga „smoczkowa” była dosyć długa, w większości nietrafiona i nie spełniała naszych oczekiwań aż do czasu, gdy postanowiliśmy zrezygnowani na ostatni „strzał” wypróbować smoczki właśnie Waszej fimy - firmy Lovi. Był to strzał w 10! Mój 6-cio miesięczny Tymuś pokochał Wasze smoczki a ja razem z nim! Mimo, że synek od początku karmiony jest jedynie piersią na smoczku nie przystaliśmy. Laktator, butelki, kubek niekapek i łańcuszki do smoczków rownież znalazły miejsce w naszymi wspólnym życiu

2016-09-26 17:13

Witam. Na początku swojej przygody z macierzyństwem nie bylam zdecydowana na żadnego konkretnego producenta artykułów dziecięcych, ale szybko przekonałam się do marki Lovi i już kolejne zakupy opieramy się na tych produktach. Synek wręcz przepada za butelką Lovi. Smoczki z funkcją antykolkowa sprawdziły się u nas idealnie. Nie bylo zadnych problemow z trawieniem. Przy zasaypianiu niezastąpiony okazał się smoczek uspakajajacy, który synek pokochał. Dużym plusem tych produktów jest staranność ich wykonania, ale przede wszystkim to, że są stworzone z myślą o najmłodszych (smoczek poprawił wręcz odruch ssania i dziecka, z czym początkowo mieliśmy problem, kształt butelki jest idealnie dopasowany do małych raczek). Wygląd również jest bez zastrzeżeń. W przystępnej cenie można mieć naprawdę porządne produkty i wspomóc sobie trudy początków macierzyństwa. Za kilka miesięcy pojawi się kolejny "tester", którego płci jeszcze nie znamy, ale juz wiem że marka Lovi będzie z nim od pierwszych dni.

2016-09-26 17:12

Witam mój syn ma teraz 4 tygodnie . Produkty LOVI zakupiłam już będąc w ciąży i były to smoczki wybrałam je ze względu na bardzo piękny wygląd ale również z polecenia koleżanki która używała takich samych. Będąc jednak na zakupach kupiłam też smoczki innej firmy chciałam porównać jakość a że mój syn jest moim pierwszym dzieckiem nie wiedziałam który będzie bardziej odpowiedni dla takiego maluszka. Będąc już w domu chciałam zacząć używać smoczków .Gdy podałam synowi smoczek konkurencyjnej firmy wypluwał go nie chciał ssać , na początku myślałam że tak małe dziecko nie umie dobrze chwycić plastikowego smoczka, lecz po kilku próbach podania dziecku dałam spokój .Po jakimś czasie dałam do spróbowania wasz smoczek i to okazał się strzał w dziesiątkę syn na początku też wypluwał smoczka ale po jakimś czasie coraz dłużej go ssał a teraz bardzo lubi przed spaniem possać wasz produkt. Dziękujemy za tak wspaniałe smoczki dzieki nim nasz synek szybciutko zasypia :)

2016-09-26 17:12

Moja córka ma 2 miesiące. Mam butelki i smoczki od Lovi. Nie dawno kupowałam nową butelkę i polecano mi inną firmę, z czystym sumieniem odmówiłam, bo Tosia nie chce pić z innych niż Lovi. Jest wcześniakiem i od początku używałam waszych produktów, które kupiłam jeszcze będąc w ciąży. Poleciła mi je moja teściowa, która jest pielęgniarką zajmującą się szczepieniami dzieci. Stwierdziła, że bardzo są dopasowane do małych dzieci, wolne od wszelkich niebezpiecznych związków chemicznych. Dodam, że jako typowa kobieta patrzę też na estetykę i tu również wasze produkty u mnie wygrywają. Kiedy moja córeczka skończy 3 miesiące, to na pewno będzie używać czekające już na nią smoczki i butelkę, które są ukazane na załączonych zdjęciach. Niestety nie mogłam jej karmić piersią, dlatego staram się jej zapewnić, to co mogę najlepsze.

2016-09-26 17:07

Jestem w 22 tygodniu ciąży z synkiem i powoli juz ogarnia mnie szaleństwo kompletowania wyprawki. Wsród tylu rożnych niezbędnych rzeczy nieraz cieżko sie na cokolwiek zdecydować. Jednak postanowiliśmy zaopatrzyć sie w butelki i smoczki Lovi. Nie mam jeszcze dzieci, wiec wszystkiego sie uczę, ale wydaje mi sie ze dokonałam idealnego wyboru. Kształt smoczka, rownież tego w butelce jest idealny, nie jest za twardy. A wzorów tyle ze aż głowa boli :) I Love Lovi :)

2016-09-26 17:05

Pierwsza rzeczą jaką kupiłam z lovi były dwie małe butelki do wyprawki. Dlaczego lovi mimo że wszyscy polecałi avent? Otóż dlatego że lovi posiada smoczki do butelek aktywne ssania a zależało mi żeby karmić mieszanie bądź żeby moje dziecko jadło moje odciągnietd mleko z butelki gdyż kończyłam jeszcze studia. Zależało mi żeby po piciu z butelki nie zrezygnowało z piersi a opinie o tych smoczkach utwierdzily mnie w przekonaniu że tak się nie stanie. Niestety piersią nie karmilam prawie wcale tak więc od pierwszych dni moje maleństwo jadło z tych właśnie butelek. Podczas zakupów wyprawki dostałam również w gratisie smoczek lovi dla noworodków. Przyznam że do szpitala wzięłam avent który też był prezentem od znajomych. Ale po powrocie do domu zmieniłam na lovi:-) mój synek był maleńki nie całe 3kg i smoczek Avenu zasłaniaj mu pół twarzy gdyż w tym smoczkt granicą wiekowa była znacznie większą bodajże do 6miesięcy. W momencie gdy zmieniłam smoczek na lovi stwierdziłam że jest dużo lepiej dopasowany do maleńkiej buzi noworodka i dodatkowo dużo ładniejszy:-) kolejne kupowałam już tylko lovi bawiąc się przy tym przednio gdyż jest ich tak duży wybór że za każdym razem synek mógł mieć inne:-) dodatkowo urzekła mnie kolekcja ze świecąca rączka smoczka. I zawsze taki miałam na noc bo łatwiej było go znaleźć w łóżeczku. Dla mnie to mistrzostwo świata:-). Żeby było fajniej pożyczyłam od znajomej laktator i on również był marki lovi miałam też elektryczny philips który przy moich znikomych ilościach pokarmu nie mógł odciągnąć ani kropki przy czym ręczny lovi dawał radę:-) potem jak już wiedziałam że nie będę karmić piersią zakupilismy podgrzewacz marki lovi (którzy służy nam już 1.5roku i wszystko jest w porządku)oraz szczotkę do butelek na polecenie sprzedawcy (rzeczywiście szczotka rewelacja wymieniam zawsze na taką samą). Tak zaczęła się nasza przygoda z lovi a ponieważ byłam bardzo zadowolona z waszych produktów i przyznam szczerze że zachęcałm mnie również wasze logo to potem już świadomie wybierająm produkty waszej marki. I tak kupiliśmy większe butelki opakowanie termoaktywnd kubeczek 360stopni itd:-)