Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs "I love LOVI"

Data utworzenia : 2016-09-26 10:55 | Ostatni komentarz 2016-11-07 13:28

Redakcja LOVI

42217 Odsłony
902 Komentarze

Korzystacie już z produktów marki LOVI? A może dopiero czekają na przyjście na świat Waszego maleństwa? Napiszcie, dlaczego wybraliście produkty naszej marki. Czekają na Was wspaniałe zestawy nagród.

2016-09-26 18:49

Długo szukałam odpowiednich dla mojego malucha akcesoriów (który jeszcze wynajmuje swoje m1 w brzuchu). Miliony przeczytanych artykułów nie pozwoliły jednoznacznie określić lidera na rynku. Dopiero po zrobieniu "wywiadu środowiskowego" wśród mam które znam, okazało się że firma lovi jest przodownikiem i spisuje się bez zarzutów. Dlatego i ja wybieram wasze produkty i mam nadzieję, że będzie to długo okresowa współpraca :) Pozdrawiam

2016-09-26 18:37

Jestem szczęśliwa mamą 6 miesięcznego Wojtusia z marka Lovi zapoznałam się w czasie ciąży . Jesteśmy pisiadaczami butelek ,smoczków i naszego najnowszego nabytku kubeczka Retro treningowego z dziubkiem ;). Wasze smoczki nie tylko uspakajają synka ale maja tez inne zastosowanie dzieki "wypustkom" ktore maja na swojej tarczy dziecko masuje sobie bolące dziąsełka ., dzieki temu ma smoczek i gryziak w jednym . Super przemyślane produkty godne polecenia . Napewno siegniemy niebawem po kubeczek niekapek ;)

2016-09-26 18:29

Pod koniec ciąży, kiedy kompletowałam wyprawkę zaczęłam szukać smoczka uspokajającego i butelki do karmienia. Kilka znajomych mam, a przede wszystkim moja bratowa od razu polecili waszą firmę. Oczywiście jako "niedowiarek" szukałam najlepszych moich zdaniem wśród innych marek. I co? Rzecz jasna ... w kwestii smoczka uspokajającego już wiem (synek ma aktualnie 5 tygodni) absolutnie nie zaburza odruchu ssania, a urocza małpka i pingwinek z serii hot & cold sprawiają, że maluch wygląda słodko nawet ze smokiem w buzi :) Co zaś tyczy się butelki - wybrałam Diamond glass super vent system. Synek póki co miał okazję tylko raz z niej popijać, gdyż karmię go piersią, ale tu również wiem, że hasło "anti-colic" to nie są czcze słowa. Dla mnie jesteście the best :)

2016-09-26 18:16

Za miesiąc upragniona córeczka będzię na świecie. Wyprawkę właśnie kompletujemy smoczek lovi już jest butelki właśnie wtrakcie kupowania chce kupić antykolkowe w kolorze różowym oczywiście ☺ Bedzie cudownie móc przetestować laktator butelki smoczki od Waszej fimy.

2016-09-26 17:53

W 2011 roku rozpoczął się najpiękniejszy etap mojego życia , na świecie pojawił się największy diament jaki tylko mogłam mieć w posiadaniu - urodziła się moja wspaniała córka Aleksandra. Czas wspaniały ale też nie łatwy... W " dogadaniu" się z Ola pomogły mi produkty Lovi - butelki i smoczki. Teraz czekam na mój drugi diament który też urodzi się w Lutym... 6 lat różnicy... A produkty LOVI nadal będą nam pomagały w znalezieniu wspólnego języka. Już zakupiłam pierwszy smoczek .. chociaż Jeszcze chwila do porodu. LOVI czeka na nasz skarb. I LOVE LOVI :)

2016-09-26 17:42

Mój półtora roczny synek od urodzenia korzysta z butelek i smoczka lovi. Teraz zaczęliśmy przygodę z kubkiem niekapkiem oczywiście lovi :) produkty są świetne i wytrzymałe!!!

2016-09-26 17:35

Jestem w pierwszej ciąży, nasza córka ma przyjść na świat za 3 miesiące więc dopiero zaczynamy z mężem szykować wyprawkę ;-) Styczności osobiście nie miałam z firmą LOVI i w sumie znajomi używają laktatorów, butelek, smoczków itp. z innych firm więc też nie mam porównania. Zdecydowałam, że wezmę udział w tym konkursie aby osobiście przekonać się czy firma LOVI będzie tą firmą w której zakocha się nasza córka i oczywiście my oraz aby móc ją polecać innym przyszłym rodzicom ;-) Pozdrawiamy ♥♥♥

2016-09-26 17:32

ZACZYNAM DOKARMIAC MALUSZKA INNA BUTELECZKA NIZ WASZA ALE WIDZE,ZE NIE PODCHODZI MAŁEJ DLATEGO STARAM SIE BY PIERS BYŁA NAJWAZNIEJSZA CHCIALABYM OTRZYMAC OD WAS ZESTAW STARTOWY MAMY I WYPROBOWAC GO