Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs "I love LOVI"

Data utworzenia : 2016-09-26 10:55 | Ostatni komentarz 2016-11-07 13:28

Redakcja LOVI

42220 Odsłony
902 Komentarze

Korzystacie już z produktów marki LOVI? A może dopiero czekają na przyjście na świat Waszego maleństwa? Napiszcie, dlaczego wybraliście produkty naszej marki. Czekają na Was wspaniałe zestawy nagród.

2016-09-26 19:33

Uważam, że produkty LOVI są najlepsze dla mojej córeczki (i nie tylko). Obecnie używamy butelki LOVI (którą dostaliśmy od położne w szkole rodzenia) i różnych smoczków (Wintery, Folky itp.). W nocy odciągam pokarm i podaje Małej w butelce, ponieważ jest szybciej niż cyckanie :) Lenka uspokaja się i ładnie ciągnie. Niestety odciągam pokarm ręcznym "zwykłym" laktatorem, nie miałam okazji korzystać z laktatora LOVI, ale moja położna w swojej szkole rodzenia bardzo go poleca i na zajęciach pokazywała nam jak z niego korzystać. Bardzo chciałabym mieć możliwość osobiście przetestowania laktatora elektronicznego. Wierzę, że działa on szybciej i zapewnia komfort podczas odciągania. Pozdrawiam :)

2016-09-26 19:29

Mój synek od początku jest karmiony butelką .Przetestowałam butelki różnych firm i synek zdecydowanie wybrał butelki Lovi Medical + . Nie zaburza odruchu ssania , smoczek idealnie dopasowany synek nie ulewa podczas karmienia (przy innych smoczkach to się zdarzało ) wykonanie smoczka pierwsza klasa . Teraz synek skończył już 3 miesiące i zakupiliśmy większy rozmiar smoczka oraz butelek i nie miał żadnych problemów z przystosowaniem się do nich .Korzystamy też z dynamicznych smoczków uspokajających to też wybór synka , pierwszy smoczek jak i butelkę dostaliśmy w prezencie od przedstawiciel firmy Lovi w szkole rodzenia i tak jesteśmy z wami i będziemy do końca naszej przygody z butelkami i smoczkami :) Jesteśmy z synkiem bardzo zadowolenia z produktów Lovi .

2016-09-26 19:27

moja córka uwielbia Wasze produkty od butelek po smoczki. Bez smoczka uspokajającego ani rusz :) po prostu je uwielbia. Robi takie cuda z nimi, że czasami umieramy ze śmiechu. Dzisiaj zamówiłam kolejne smoczusie bo jak to moja wariatuńcia gubi :)

2016-09-26 19:26

Nasza przygoda z LOVI zaczęła się 30.09.2013 kiedy to zamiast synka na świat przyszła Maja (nasza Pszczółka

2016-09-26 19:12

Witam serdecznie wszystkie mamusie Ktore maja cudowne dzidziusie Chce LOVI marke polecic I kilka zdan o niej sklecic Butelki szklane w ofercie maja Ktore latwo i szybko wymyc sie daja Pozatym wzory na nich piekne maluja I dla chlopca oraz dla dziewczynki pasuja Smoczki piekne i kolorowe produkuja Poniewaz rodzice najladniejszych dla swych pociech poszukuja Moja corcia slodziutko wygladala I wyciagnac z buzki nieraz sobie nie dala Chlonne wkladki uzywalam I sie pokarmem nigdy nie zalewalam Mleko w podgrzewaczu podgrzewalam I do termoopakowania wkladalam Moglam z corcia jechac na wycieczke I jedzonko podac za godzineczke Cieplo nadal opakowanie trzymalo I pysznie smakowalo Z kubeczka 360 ° tez korzystala coreczka I pozniej nie straszna jej byla szklaneczka Niestety laktator reczny z innej firmy kupiłam I zadowolona z niego nie bylam Pokarm szybko stracilam A laktator do kosza wyrzucilam Dlatego dla synusia wygrac bym chciala Radosc by z tego byla nie mala Taka opinie o LOVI mamy I SERDECZNIE wszystkim POLECAMY

2016-09-26 19:08

Zamierzam korzystać z produktów LOVI, za 2 miesiące na świat przyjdzie moja pierwsza córeczka. O super jakości produktów jestem przekonana w 100 % ponieważ pracowałam 7 lat na stoisku z artykułami niemowlecymi i są mi one bardzo dobrze znane, również od strony klientów którzy owe produkty kupowali i dzielili się ze mną opiniami na ich temat :) i ceny LOVI są super, nie powalają z nóg ;)

2016-09-26 19:02

Jestem mama trzy letniej Oliwii ,która kocham nad życie czemu wybrałam wasze produkty ?? po prostu uwielbiam wszystko co jest związane z Lovi szata graficzna buteleczki smoczki czy laktator testowałyśmy z córeczka kilka firm i różnego typu akcesoriów dla dzieciaczków i w każdym coś nie do końca mi odpowiadało a córeczka nie tolerowała ich. Teraz jestem na etapie starania się o drugiego maluszka którego bardzo pragnę ale niestety jestem już po czterech poronieniach teraz czeka mnie dalsza seria wyczerpujących badań ale wiem że warto bo miłość dziecka jest nie zastąpiona. jestem na etapie kompletowania wyprawki dla mojego przyszłego maluszka bo tak na prawdę to chyba tylko to mnie podtrzymuje przy zdrowych zmysłach a nie wyobrażam sobie innej firmy jak Lovi, która towarzyszy mi już od dawna , Bardzo dużo mam z mojego otoczenia również używa akcesoriów dla swojego maluszka z Waszej firmy i jedyne opinie jakie słyszę to oczywiście tylko te pozytywne :-)

2016-09-26 18:58

Jestem w 37tc. Będąc na warsztatach dla przyszłych mam poznałam m.in. firmę LOVI. Bardzo spodobała mi się kolorystyka przedstawianych serii produktów. Jak się później okazało po wglebieniu się w temat co kupować i wybierać dla dziecka produkty LOVI okazały się dla mnie numerem jeden. To nie tylko motywy na produktach ale również ich jakość wpłynęła na naszą decyzję wybranych produktów. Od smoczkow na każdy wiek, po różnego rodzaju butelki, i to w zapasie już gdy synek będzie większy posiadamy kubki niekapki, 360 stopni a także produkty dla mamy czyli dla mnie, gdyż muszę już używać wkładek laktacyjnych. Jedynym produktem którego jeszcze nie posiadam jest laktator. Niestety na tak drogi wydatek mnie nie stać. Wasze produkty są rewelacyjne i mam nadzieję że mojemu synkowi również przypadną do gustu. Opakowanie termoizolacyjne jest swietne i już teraz przydaje się przy wyjazdach do rodziny. Serdecznie polecam.