Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs "I love LOVI"

Data utworzenia : 2016-09-26 10:55 | Ostatni komentarz 2016-11-07 13:28

Redakcja LOVI

42221 Odsłony
902 Komentarze

Korzystacie już z produktów marki LOVI? A może dopiero czekają na przyjście na świat Waszego maleństwa? Napiszcie, dlaczego wybraliście produkty naszej marki. Czekają na Was wspaniałe zestawy nagród.

2016-09-26 20:07

Jestem w 33 tygodniu ciąży. Obecnie jestem w trakcie kompletowania wyprawki dla dziecka. Wybierając butelki i smoczki kierowałam się przede wszystkim marką i opinią innych mam. Dlatego też wybrałam produkty LOVI. Z opinii innych mam wynika że są najlepsze. Z opisu na opakowaniach również wynika, że są to produkty godne mojego zaufania, dlatego też to właśnie Państwa butelki i smoczek znajdują się już w mojej szafce i czekają aż córeczka się urodzi i będzie mogła z nich korzystać. Laktatora jeszcze nie mam. Byłabym przeszczęśliwa gdybym otrzymała go od Państwa w prezencie. Pozdrawiam.

2016-09-26 20:01

Obecnie 35 tc :) Bedzie to moj pierwszy dzidzuś , będzie to Zosia :) mam dopiero 21 lat ale o Zosie staraliśmy się z mężem długo , a więc zwracam uwage na wszystko co dotyczy maluszka bardzo skrupulatnie . Mozna powiedzieć ze zwariowałam na punkcie ciąży i maleństwa . Po długich poszukiwaniach najlepszych produktow dla dziecka na rynku ostatecznie wybrałam firme lovi. Co prawda kazde dziecko jest inne i to od niego wybór zalezy ale kierowalam sie statystykami i opiniami mam ktore posiadaja wiecej niz jedno dziecko . Do porodu jeszcze troszke zostało ale moja opinia na temat produktów lovi juz sie ukształtowała i jej nie zmieni nic poniewaz na rynku wystepuje grom produktów ale zadne nie doruwnuja produktom lovi :)

2016-09-26 19:54

Dopiero czekam na moje maleństwo i staram się skompletować wyprawkę. Pośród tak szerokiej gamy produktów dostępnych na rynku niełatwo dokonać wyboru. Wysłuchałam tysiąca dobrych rad znajomych , ciotek oraz babć i przebrnęłam przez setki stron forów, blogów czy poradników dla młodych mam. Ostatecznie jednak do zakupu smoczków i butelki LOVI przekonała mnie położna. Wychwalała pod niebiosa to, jak dzieci dobrze tolerują tworzywo, z którego wykonane są smoczki i zachowanie odruchu ssania pomimo dokarmiania butelką. Na nabranie własnego doświadczenia w tej materii przyjdzie mi zaczekać jeszcze kilka tygodni, ale dopuszczam do siebie myśli aby produkty LOVI się nie sprawdziły!

2016-09-26 19:48

Dlaczego LOVI? No właśnie to jest dobre pytanie, wręcz niby banalne, które często zadaje sobie patrząc jak mój synek z wielką chęcią i przyjemnością pije mleczko z butelki firmy LOVI. Ale też jak pięknie wygląda ze smoczkiem Waszej firmy i chętnie go ssie uśmiechając się przy tym. Synek od pierwszych dni zaakceptował smoczki LOVI. Ja jako początkująca mamusia i szukająca dobrej firmy, miałam kilka różnych smoczków w pogotowiu i o dziwo synek wybrał właśnie LOVI. Żadne inne mu nie pasują. Będąc jeszcze w ciąży przyznam, że robiłam mały wywiad wśród mam, wypytując je o różne firmy i chyba mnie to nie zdziwi teraz, że wszystkie z nich polecały mi LOVI. I to był świetny wybór! Ja i mój synek jesteśmy zadowoleni. Butelki sprawdzają się świetnie, a przede wszystkim umożliwiły mi połączenie karmienia naturalnego z dokarmianiem synka. Butelka antykolkowa niezaburzająca odruchu ssania u dziecka okazała się dla mnie wybawieniem. Firma LOVI nastawiona jest na pomaganie mamom i nie próbuje zastąpić ich zastąpići. Jest to świetne! Uważam, że wasza firma wspiera bycie mamą i to jest najwspanialsze!

2016-09-26 19:44

Trafiłam na państwa produkt w sklepie, przy zakupach dostałam smoczek LOVI i przy wyborze butelek również zainteresowałem się wasza. Gdyż opinie na temat kształtu smoczka są zbliżone do kształtu sutka piersi kobiecej a na tym mi zależy na samym początku aby nasze maleństwo nie odczuło znaczącej różnicy.

2016-09-26 19:42

My przygodę z LOVI zaczęliśmy w pierwszej mojej ciąży , pamiętam jak meża goniłam po butelki , smoczki oraz laktator. Moja córka ma już 2 lata i dalej ma Smoczek z waszej firmy Teraz jestem w 32 tygodniu i napewno zakupimy wszytko z tej firmy , jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim mamą :)

2016-09-26 19:40

Jestem w 32 tygodniu ciazu - konpketuje wyprawke dla corci. Firma lovi bogaty wybor smoczki, butelki duza kolorystyka dla dziewczynek rozne wzornictwo Kazdy znajdzie cos pod swoj gust a I cena nie jest wygorowana idealna dla ludzi przy normalnych srednich zarobkach

2016-09-26 19:38

Jestem dwa dni przed terminem :) Wybrałam LOVI Ponieważ moi znajomi mi polecili tą firmę jako sprawdzoną i dobra co do wymagań mam :) A skoro firma jest polecana to czemu by nie dać się namówić ? Przyznam że czekam na rozwiązanie konkursu ponieważ miło by było coś pierwszy raz wygrać ;P Sama wcześniej nie kupowałam żadnych produktów ale dostawałam od rodziny i znajomych gdyż sytuacja jest jaka jest . Tak więc ja i moja córcia która jeszcze w brzuszku jest czekamy na rozwiązanie i pozdrawiamy wszystkich :)