Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs "I love LOVI"

Data utworzenia : 2016-09-26 10:55 | Ostatni komentarz 2016-11-07 13:28

Redakcja LOVI

42225 Odsłony
902 Komentarze

Korzystacie już z produktów marki LOVI? A może dopiero czekają na przyjście na świat Waszego maleństwa? Napiszcie, dlaczego wybraliście produkty naszej marki. Czekają na Was wspaniałe zestawy nagród.

2016-09-26 21:04

SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE :) Nasza przygoda z Lovi zaczęła sie całkiem niedawno kiedy to z karmienia piersią przeszliśmy na karmienie mlekiem modyfikowanym. Był to mocno stresujący czas, a to głownie dlatego, że córka nie chciała pić z żadnej butelki! Męczyliśmy sie tak dobrych kilka dni, testując miliardy butelek dostępnych na rynku i zmieniając smoczki, a przy tym robiąc dosłownie wszystko podczas karmienia, żeby tylko córa wypiła mleko - od kompletnej ciszy przez zabawianie, muzykę, śpiew, kołysanie, głupie miny itp. Karmienie trwało tak długo, że kiedy jedno się skończyło, należało brać się za następne ! Któregoś wieczoru, wymęczona całym dniem próbowałam nakarmić córkę i kolejny raz wciąż nic z tego nie wychodziło. Słyszeli nas chyba wszyscy sąsiedzi z bloku. Wysłałam męża do marketu po kolejny wynalazek i przywiózł! Lovi ! To był strzał w dziesiątke! Mała zjadła i zasnela od razu, a my mielismy wreszcie wolny wieczór - karmienie poszlo szybko i sprawnie! Uratowaliście mi życie, moj spokój i dobre relacje z mężem! A córka nareszcie jest pogodna, radosna i co najważniejsze - najedzona! Nie muszę chyba dodawać, że cała reszta wynalazków, jaką przez ten czas udało mi sie zebrać, trafiła tam, gdzie jest jej miejsce - na śmietnik!

2016-09-26 20:51

Jestem w 29 tygodniu ciąży i jestem na etapie szykowania wyprawki dla mojego małego skarba :) kupiłam smoczki My Little love różowe dla niemowląt od 0 do 2 miesiąca - wybrałam je bo bardzo podobał mi się kształt i wielkość części do ssania dla maleństwa - myślę że spradzi się idealnie na początku życia mojego słoneczka. Ważne jest dla mnie karmienie piersią i zależało mi na smoczkach które nie zaburzą odruchu ssania i prawidłowego rozwoju mowy i zgryzu. I to właśnie oferujecie :) Wzór na smoczkach też jest piękny taki delikatny i nie rzucający się w oczy. Zastanawiam się też nad elektronicznym laktatorem, który napewno pomoże mi w problemach z laktacją. Ściskam i pozdrawiam ;)

2016-09-26 20:39

Jestem aktualnie w 22 tc jest to moja pierwsza ciaza i szczerze nie miałam i nie mam pojęcia czy mój chłopczyk zaakceptuje mój wybór a mianowicie produkty firmy LOVI ale mam 2 starsze siostry które dały mi śliczna chrzesnice Zuzanne (1 rok i 9 miesięcy ) i siostrzenice Wiktorie (10lat) obydwie akceptowaly wasza firmę i siostry poleciły mi jednogłośnie wasze produkty były zadowolone z butelek jak i smoczków oraz jedna z laktatora niestety nie miały okazji wypróbować podgrzewacza lecz strasznie mi go polecają do wypróbowania dlatego z racji tego że z siostrami dogaduje się wyśmienicie i nigdy nie poleciły mi nic co mogłoby być bezużyteczne bądź zbędne i niedobre dla maleństwa dlatego z firmą LOVI będę wiązała pierwsze miesiące życia mojego maleństwa :) wyprawkę planuje dopiero w 30 tyg ale jeśli uda mi się wcześniej zdobyć wasze wspaniałości będę wdzięczna i pełna radości :) a firmie LOVI życzymy razem z Jasiem i stałymi klientami z mojej rodziny sukcesów i dużo nowych i jeszcze lepszych pomysłów aby nasze pociechy rosły zdrowo oraz dziękujemy za wspaniałe 10 lat w naszej rodzinie :)))

2016-09-26 20:33

Mam już córeczkę, która pokochała Wasze smoczki uspokajające. Pewnego dnia daliśmy córeczce smoczek innej firmy, który dostała w prezencie. Po dostaniu smoczka zaczęła płakać i grymasić. Na szczęście jestem matką wierną zazwyczaj jednym produktów, także w zapasie miała nowy śliczny smoczek uspokajający LOVI wyparzony i gotowy do użycia. Amelcia tylko jak go dostała zasnęła. Teraz jestem w 25 tygodniu ciąży z bliźniakami i właśnie dziś robiłam listę zakupów dla chłopców, na pierwszym miejscu oczywiście znalazły się smoczki LOVI, ale także butelki i jeszcze pod znakiem zapytania jest laktator, gdyż z bliźniakami może być gorzej z karmieniem piersią, szczególnie nocą.

2016-09-26 20:29

Na chwilę obecną jestem niedoświadczoną przyszłą mamą. Przygodę ze smoczkami i butelkami rozpoczniemy razem z córeczką i mężem dopiero w styczniu, ale już dzisiaj wyprawka jest już prawie gotowa :-) Nieznam się kompletnie na kształtach smoczków i butelek, lecz wiem jedno, że jakościowo są świetnie wykonane, a ich design mnie poprostu urzeka. Nie można jej się oprzeć. Kolory..... Motywy..... Rysunki...... Są poprostu obłędne

2016-09-26 20:28

Nasza przygoda z produktami firmy Lovi zaczęła się od momentu narodzin syna. Tak naprawdę to on wybrał sobie Wasze produkty. Ze smoczkami nie rozstaje się nawet na krok. Co więcej oboje z mężem zakochalismy się w nich. To właśnie smoczki firmy Lovi są najwspanialszym uspokajaczem na świecie. Bo gdy mu smutno i gdy źle smoczek Lovi bobas chce. Jednakże na smoczkach nie zaprzestalismy kolejnymi ulubiencami były butelki a teraz najlepszym przyjacielem w chwilach pragnienia jest kubek 360° . Gdybym mogła polecić przyszłym rodzicom potrzebne produkty codziennego użytku to że szczerego serca mogłabym polecić produkty Lovi które są nie tylko piękne ale co najważniejsze najbardziej praktyczne że wszystkich na rynku. Kształty i wykonanie skoczków uspokajaczy czy też tych w butelkach są tak przyjemnie wykonane ze każde dziecko się w nich zakocha.

2016-09-26 20:21

Będąc w ciąży kupiłam butelkę Lovi aktywne ssanie. Synek ma 11 tygodni i pomimo, że głównie karmiony jest piersią nie ma problemu, gdy muszę nakarmić go odciągniętym pokarmem. Zaakceptował butelkę, nie zaburza ona także ssania piersi. Aktualnie synek często ssie piąstki i próbuję znaleźć smoczek, dzięki któremu przestanie to robić. Kolejny w kolejce jest Lovi.

2016-09-26 20:19

Dlaczego nasza córeczka kocha produkty marki LOVI? to proste,dzięki nim w końcu się jej brzusio napełnił i się uspokoiła. Będąc w ciąży wiele czytaliśmy o waszej marce. Poród nadszedł dość szybko,że nie mieliśmy jeszcze wyprawki dla naszej królewny. Co więcej okazało się,że nie będę w stanie karmić piersią. Byłam załamana. Dziecko płakało,ja razem z nim. Do momentu,gdy dostała smokusia waszej firmy. odrazu się uspokoiła,do tego był taki piękny!retro! obecny również jest retro z tym,że większy :) w końcu mamy już 7 miesięcy :) do karmienia oczywiście zakupiliśmy butelkę LOVI Medical super vent. w końcu maleńka była najedzona i spokojna. jesteśmy wdzięczni twórcom takich cudownych produktów za pomoc i ułatwienie życia. bez butelek i smoczków LOVI nie ruszamy się z domu...nigdy! :)