Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs "I love LOVI"

Data utworzenia : 2016-09-26 10:55 | Ostatni komentarz 2016-11-07 13:28

Redakcja LOVI

42224 Odsłony
902 Komentarze

Korzystacie już z produktów marki LOVI? A może dopiero czekają na przyjście na świat Waszego maleństwa? Napiszcie, dlaczego wybraliście produkty naszej marki. Czekają na Was wspaniałe zestawy nagród.

2016-09-26 21:43

Ja czekam na mojego synka, który przyjdzie na świat w listopadzie tego roku. Jeszcze nie zakupiłam butelek, smoczków ani laktatora. Śledzę cały czas opinie o różnych produktach marki LOVI i nabieram chęci na wypróbowanie tych cudeniek;) Także moja pierwsza randka z LOVI przede mną. A może Wy zapoznacie mnie ze swoimi produktami i sprezentujecie upominki w konkursie? Najtrudniej podjąć pierwszą decyzję, a do zakochania w LOVI tylko jedne krok;) możecie pomóc mi go wykonać.

2016-09-26 21:31

Moja córeczka ma 3 miesiące i cały czas używa. Smoczka firmy lovi kiedy przez pomyłkę mąż kupił smoczek z innej firmy nasza córka od razu go wypluła od małego wie co jest dobre porostu jak każda kobieta zna się na rzeczy

2016-09-26 21:27

Nasza miłość z produktami pomocniczymi od początku nie należała do łatwych. Naszą pierwszą pociechę postanowiliśmy wychowywać bez smoczka. Jednak po kilku nie przespanych nocach, chodzeniu na rzęsach i lunatykowaniu w dzień postanowiliśmy wypróbować smoczek "my little love" głęboko schowany w szafie ujrzał światło dzienne i była to zdecydowanie miłość od pierwszego wejrzenia zarówno dla nas jak i dla naszego maluszka. Nasz malec w końcu znalazł przyjaciela, który pomógł mu w zasypianiu. Po tym udanym spotkaniu chętnie sięgaliśmy po kolejne produkty z firmy lovi- posiadamy już butelki i osłonki na piersi, a teraz przymierzamy się do kupna laktatora. Z całego serca polecam lovi mamom przyszłym i obecnym <3

2016-09-26 21:19

Witam, nasza przygoda z marką Lovi zaczeła się 1,5 roku temu gdy na świecie pojawiła sie nasza mała Iga. Od początku używaliśmy smoczka uspokającego. Niestety mieliśmy problem z dobraniem tego właściwego. Dopiero smoczek firmy Lovi zdał egzamin i mała zaczeła go doić. Po skończeniu karmienia piersią zaczełam małą karmić butelką. Kształt waszego smoczka również przypadł jej do gustu. Ale w miare upływu czasu chciałam Ige oduczyć picia butlą i super rozwiązaniem okazał się kubek lovi 360:) z tego produktu jestem szczerze mowiac mega zadowolona. Wasza marka jest super:)

2016-09-26 21:19

Jestem mamą 5-cio miesięcznego Kacperka. Od samego początku karmiliśmy się jedynie piersią ale miesiąc po porodzie miałam matury na które nie mogłam zabrać mojego skarba. Właśnie wtedy nie zastąpiona okazała się butelka lovi. Mój maluch nie chciał pić z żadnej innej, od tamtej pory w naszym domu króluje jedynie lovi. Jest idealne dla dzieciaczków przy piersi <3

2016-09-26 21:11

Dzień dobry! My właśnie zaczęliśmy 3 trymestr. Szykuję wyprawkę dla mojej Małej. Z produktami lovi zetknęłam się u kuzynki, której pomagałam w opiece nad bliźniakami - Olkiem i Mikołajem. Chłopaki mają absolutnie różne charaktery ale obaj zaakceptowali smoczki i buteleczki lovi, co było ważne dla kuzynki, bo karmiła ich mm. Miała też butle innych firm ale sprzedała skoro maluchom lovi się spodobało. Jestem też na forum "grudniówek" i niektóre dziewczyny, które są już mamami potwierdziły mi, że lovi to dobra firma i mogę śmiało kupować:) Ciuszki i pieluszki już w szafie, czas na akcesoria. PS Wasza strona idealnie spełnia rolę doradcy dla młodych mam - co dla mnie jest super, bo jeszcze kilka miesięcy temu nie wiedziałam o noworodkach i ich potrzebach zbyt wiele. Dziękuję Wam

2016-09-26 21:06

Pierwszy raz z LOVI spotkałam się jak szukałam potrzebnych pilnie smoczków uspokajaczy dla synka. Wówczas, w pierwszej ciąży, miałam przed porodem mało akcesoriów dla synka. Byłam nastawiona na karmienie piersią, nie miałam butelek, smoczków, a jedynie laktator pewnej firmy, polecony przez koleżanki, ale nie zdał egzaminu. Gdy okazało się, że synek ma bardzo silny odruch ssania, zaistniała konieczność zakupu smoczków. Wybór padł na LOVI. I to był strzał w dziesiątkę. Cudowne wzory - cieszące oko mamy, a sam smoczek uszczęśliwiający dziecko. Smoczki, z którymi nie bałam się o karmienie piersią. Potem przyszła pora na kubeczek 360 - cudo, ukochane przez dziecko do tej pory! Przez mojego 2,5 latka. Teraz przy córce głównie akcesoria LOVI mam przygotowane. Ze smoczków już zdążyła skorzystać ta moja kochana prawie miesięczna córcia, z butelek jeszcze nie. Za to laktator ręczny pozwolił nam przetrwać trudny czas w szpitalu - sprawdził się. I wiem, że teraz będę głównie LOVI wybierać i polecać szwagierce, która niedługo również zostanie mamą. Nie szukam już niczego innego, tylko LOVI :) Idealnie zaprojektowane i do tego przepiękne wzory!

2016-09-26 21:05

Urodziłam już 2 dzieci - duże chłopaki już 10 i 6 lat. W chwili obecnej jestem w 26 tygodniu ciąży. W poprzednich ciążach słyszałam o produktach marki LOVI, ale przyznam nie używałam. Teraz już zakupiłam smoczek uspokajacz i butelkę LOVI. Do zakupu przekonała mnie Pani reprezentująca markę LOVI na warsztatach organizowanych przez swiadomamama.pl . Pani bardzo rzeczowo opowiadała o zaletach marki obrazując to slajdami, badaniami itp. Opowiadała o zaletach smoczka i butelek LOVI, dokonała prezentacji laktatora elektrycznego (swoją drogą jak dla mnie fenomenalny). Miłym gestem był podarunek w postaci smoczka z serii Marine :) Wszystko połączone w zgrabną całość przekonało mnie i zapoczątkowało moją przygodę z LOVI. Zaczynam dopiero kompletować niezbędnik mamy i malucha, ale na pewno oprócz wspomnianego uspokajacza i butelki, zaopatrzę się jeszcze w niejedną rzecz marki LOVI :)