Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs "Chwile pełne miłości" (zakończony)

Data utworzenia : 2017-10-23 09:51 | Ostatni komentarz 2017-12-18 21:37

Redakcja LOVI

64750 Odsłony
975 Komentarze

Zapraszamy Was do wzięcia udziału w konkursie, w którym do wygrania czeka aż 20 nowych laktatorów elektrycznych Expert i 100 butelek Medical+. Zadanie konkursowe: Mamy, pokażcie lub opiszcie, jak okazujecie miłość Waszemu maluszkowi, zaś przyszłe Mamy - jak okazujecie czułość swojemu brzuszkowi. Swoje zgłoszenia zamieście w tym wątku. Atrakcyjne nagrody czekają!

2017-10-24 17:20

Kiedy zobaczyłam dwie kreski na teście, nie mogłam uwierzyć własnym oczom, serce biło jak szalone, a emocje... ciężko je opisać, tą radość, tysiące myśli na raz, niedowierzanie, że to właśnie się stało, będę mamą, gdyż jeszcze 2 tygodnie temu test nic nie wykazał. Kolejne 2 testy podtwierdziły-los uśmiechnął się do nas i właśnie noszę pod sercem, tak długo oczekiwany i upragniony skarb. Każdy mój dzień zaczyna się od zadbania o moje zdrowie( niestety musze regularnie brac leki na tarczyce), gdyż zdrowa mama= zdrowe dziecko. Nie zapominam także o witaminkach dla maleństwa, by zdrowo rosło i się rozwijało. Staram się zdrowo odżywiać, by dostarczać dzieciątku wszystkich składników, niezbędnych do prawidłowego rozwoju. Chociaż czasami nachodzi taka ochota by zjeść coś mniej zdrowego (chipsy, różnego rodzaju przekąski slodycze i tp), to staram się zastąpić czymś bardziej zdrowym. Codziennie rozmawiam z moim maleństwem, włączam spokojną klasyczną muzykę, spiewam mu kołysanki i wiem, że mnie słyszy, że wtedy czuje się spokojnie i bezpiecznie. Każdego dnia smaruję mój brzuszek kremami , olejkami, głaszczę go, a maleństwo czując dotyk często chętnie odpowiada. Na zawse w mojej pamięci zostanie to uczucie, kiedy po raz pierwszy poczułam ruchy swojego maleństwa. Co innego wiedzieć, że nosisz pod sercem skarb, a co innego poczuć go, jak się rusza, przekręca, kopie. Uwielbiam te chwile wieczorami, kiedy po długim i pracowitym dniu, cała nasza mała rodzinka jest w komplecie, dzielimy się nowościami, a maleństwo chętnie bierze w tym udział, "opowiada" tatusiowi jak minął dzień. ;) My z naszym maleństwem zobaczymy się na początku lutego, prawdopodobnie 15, a może to będzie prezent walentynkowy dla tatusia;) Na pewno będzie to wielka radość i miłość od pierwszego wejrzenia!!! :) <3

2017-10-24 17:17

Dla Nas miłość to naturalna więź, którą pielęgnujemy każdego dnia :)

2017-10-24 17:03

Moja córeczka Julia pojawiła się na świecie 20.10.2012 ma 5 lat... 2 dzidziuś ma pojawić się 15 marca 2018... Od rano przytulamy się, czytamy bajki, robimy noski noski ulubiona zabawa Julki, dajemy sobie słodziutkie buziaczki ( oczywiście Julka zawsze mówi że pocałuje mnie przed nosem

2017-10-24 16:57

Czekamy... Razem z tatą niezmiernie ciekawi, jakim będziesz człowiekiem, czy spodoba Ci się Twój gwiazdkowy pokoik i obrazki które Ci mama namalowała? Czy polubisz mięciutki kombinezon z Batmanem? Czy równie chętnie i bez "słów" protestu będziesz słuchał tej "rozwijającej mózg i wrażliwość duszy" muzyki klasycznej? Czekamy i ciekawimy się wciąż. Trochę już Ci opowiadam o świecie, wyczekujac potakujacych szturchnięć w brzuszek. Dajesz mi znać że jesteś i też czekasz. Fajnie że jesteśmy w tym razem. Ale nie śpiesz się! Masz jeszcze czas żeby pobyć w ciepełku i bezpieczeństwie. Razem z tatą kochamy Cię bardzo i nie namawiam do pośpiechu. Ty tam sobie fikaj koziołki, a my wszystko przygotujemy ;)

2017-10-24 16:49

Nasza Kruszynka przyszła na świat 21. czerwca. I od tego czasu świat zmienił się diametralnie. Nie zawsze jest łatwo, ale miłość jaką Ja darzymy i Jej uśmiech dla nas wynagradza wszystko. To taki mały przytulak. Każda chwila z Nią jest dla nas cudownym przeżyciem. Miłość to najważniejsze co możemy jej dac.

2017-10-24 16:40

Olivka i Kubus uwielbiaja wspolny relaks :-) nie mogą doczekać się kiedy się poznają. Chwile spedzane razem sprawiaja ze cala trojka w tym ja czuje sie kochana. Sa to nasze sposoby na okazywanie czułości. Olivka jest w blogostanie :)

2017-10-24 16:39

Nasz kochany maluszek przyjdzie na świat w styczniu ale my już od dawna nie możemy się doczekać tego spotkania. Od początku się głaszczemy i przytulamy. Ja często mu śpiewam lub czytam albo po prostu opowiadam o tym co się dzieje. Tata jak wraca z pracy obsypuje nas buziakami i rozmawia z maluchem :D W takie zimne popołudnia jak dziś lubimy schować się pod koc , poczytać ulubione bajki , wypić kakao i zjeść coś dobrego. Już niedługo będziemy mogli czytać i śpiewać razem wtuleni w siebie. Bo możliwość przytulenia ukochanej osoby jest najlepszym lekarstwem na wszystko.

2017-10-24 16:34

Nasz kochany maluszek przyjdzie na świat w styczniu ale my już od dawna nie możemy się doczekać tego spotkania. Od początku się głaszczemy i przytulamy. Ja często mu śpiewam lub czytam albo po prostu opowiadam o tym co się dzieje. Tata jak wraca z pracy obsypuje nas buziakami i rozmawia z maluchem :D W takie zimne popołudnia jak dziś lubimy schować się pod koc , poczytać ulubione bajki , wypić kakao i zjeść coś dobrego. Już niedługo będziemy mogli czytać i śpiewać razem wtuleni w siebie. Bo możliwość przytulenia ukochanej osoby jest najlepszym lekarstwem na wszystko.