Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs <b>"List do Świętego Mikołaja" </b>

Data utworzenia : 2016-11-25 10:16 | Ostatni komentarz 2016-12-09 23:57

Redakcja LOVI

42644 Odsłony
1008 Komentarze

Mamo, napisz nam, jakie jest Twoje marzenie związane z maluszkiem. Nie możemy wprawdzie obiecać, że Mikołaj je spełni, ale na pewno wstawimy się u niego, a 60 najciekawszych, najbardziej wzruszających i najoryginalniejszych odpowiedzi nagrodzimy wspaniałymi zestawami LOVI pod choinkę. Przypominamy, że zgodnie z regulaminem we wpisie należy podać kolor zestawu, który chce się otrzymać (mięta albo róż). W przypadku braku informacji kolor zostanie wylosowany. Wyniki są już dostępne na stronie LOVI w zakładce konkursy http://lovi.pl/pl/konkursy/901 Wszystkie posty "List do Mikołaja", które zostały dodane poza wątkiem konkursowym, zostaną usunięte, by nie robić na forum bałaganu. Pozdrawiamy.

2016-11-25 17:50

Drogi Swiety Mikolaju! Jeszcze rok temu prosilam Cie tylko o jedno, o spelnienie mojego najwiekszego marzenia, ktore wydawalo sie tak odlegle. Dostalam wtedy czterolistna konczynke, ktora do dzis mam na szyi, na jej odwrocie wygrawerowany jest napis "fortuna". Swiety Mikolaju najpierw chce Ci bardzo, ale to bardzo podziekowac! Twoj prezent ma wielka moc, bo 9 miesiecy pozniej spelnilo sie moje marzenie. W tym roku nie prosze o wiele, bo czuje, ze mam wszystko na co tak dlugo czekalam. Ale skoro juz czytasz ten list, to prosze Cie o zdrowko dla mojego malenstwa, no i jesli masz na to jakis wplyw, to troche sniegu na swieta

2016-11-25 17:46

Drogi Mikołaju, maleństwa jeszcze nie ma na świecie ale wszystko wskazuje na to że pojawi się wcześniej niż powinno więc moim jedynym marzeniem jest żeby urodziło się zdrowe i silne, reszta już się sama ułoży. Być może będzie to nasz prezent pod choinkę :) w domku czeka już gotowa wyprawka , a wśród niej smoczki uspokajające Lovi, polecone przez przyjaciółkę także przygodę z marką zaczniemy od małego. Mam nadzieję że te święta i nadchodzący Nowy Rok przyniosą nam szczęście i wiele radości, tego też życzę innym mamom które czekają na swoje dzieciątka w tym samym terminie. Pozdrawiamy serdecznie, Marta i malutka, która jest w brzuszku :)

2016-11-25 17:31

Kochany Święty Mikołaju! Nasza córcia jest z nami już 3 miesiące. Bardzo długo na nią czekalismy a teraz czekamy na pierwsze święta razem. Nasza dziewczynka jest grzeczna i bardzo pogodna. Śpi cudownie i rośnie jak na drożdżach. Zdrówko tez nam dopisuje. Mamy wszystko o czym marzyliśmy i śniliśmy więc bardzo Cię prosimy aby nic się nie zmieniało w naszym życiu:-) Zapraszamy Cię na kakao i ciacho Święty Mikołaju. Mama,tata i Lenka :-)

2016-11-25 17:09

Drogi Święty Mikołaju! Dla siebie o nic nie proszę, bo mam już wszystko - moje wszystko właśnie śpi wtulone we mnie i spokojnie oddycha. Oprócz wszelkich dóbr materialnych i dostatku, o które postaram się zadbać, chciałabym móc sprawić córce szczęście. Słuchając teraz jej oddechu marzę, by całe jej życie czuła się bezpiecznie, by zawsze miała do kogo zwrócić się o pomoc, umiała o nią prosić, i tę pomoc otrzymała. Pragnęłabym, by los stawiał na jej drodze wyzwania do pokonania i dobrych ludzi. Aby tych ludzi umiała wyszukać w tłumie, oddzielić ziarno od plew. I potrafiła widzieć głębiej - widzieć serce. By czuła się kochana i piękna, i by wiedziała, że to piękno kryje się wewnątrz; by nie dała się omamić i kochała siebie, tak jak ja ją kocham. Chciałabym, by moja córka umiała też kochać i wspierać innych, nie tylko ludzi, ale całą naszą planetę. Chciałabym, by dbała o naszą Matkę Ziemię i by mogła cieszyć się jej dobrem. Daj mi, Święty Mikołaju, siłę i mądrość, by moim wychowaniem wybudować dla niej fundament, a przy odrobinie pomyślności wybuduje ona na nim swoje szczęście, którym będzie się dzielić. O to Cię proszę, w imieniu swoim i całego mojego świata.

2016-11-25 16:50

Drogi Święty Mikołaju ! Moje największe marzenie w końcu się spełniło po kilku latach bezowocnych starań w końcu w tym roku w czerwcu urodził się mój najukochańszy synek Oliwierek . Marzeń mam wiele ale najbardziej cię proszę o zdrówko aby synuś nigdy nie chorował aby nigdy nie zabrakło mu uśmiechu na twarzy i żeby jego dzieciństwo było bardzo szczęśliwe bo gdy dorośnie będzie mile wspominać z rodzicami czas w którym był malutki ;)

2016-11-25 16:41

Kochany Święty Mikołaju!! Jeden Prezent od Ciebie (6-letni Szymonek) już skradł moje Matczyne Serce i wypełnia nasz dom ogromem Miłości. W lutym 2017 na Świat przyjdzie drugi Prezent - Hania :) Będąc wdzięczna za te dwa Skarby, proszę Cię tylko o jedno - o ZDROWIE dla moich Dzieci. Byłam bardzo grzeczna w tym roku, więc po cichu liczę na spełnienie mojego życzenia ;) Pozdrawiam i życzę dużo siły :)

2016-11-25 16:31

Drogi Św.Mikołaju może nie powinnam już o nic więcej prosić bo największy prezent już dostałam w momencie jak udało mi się uratować ciążę. Ciężkie chwile już minęły i zostały nam 3 miesiące do porodu. Ale jeżeli mogę mieć jeszcze jedno życzenie to chciałabym aby moje dziecko szczęśliwie się urodziło i wiodło wspaniałe życie. Żeby miało jeszcze lepsze życie niż ja i mój mąż. Aby nasza trójka tworzyła szczęśliwą rodzinę i aby moje dziecko czuło się w niej bezpieczne i kochane ponad wszystko, bo tylko wtedy jego dalsze życie będzie jeszcze lepsze i piękniejsze. Z resztą jeżeli będziemy wszyscy zdrowi to życie jakoś samo będzie się układać.

2016-11-25 16:23

Drogi Święty Mikołaju, chciałabym Cię poprosić bym mogła spędzić Święta rodzinnie z moim mężem i z moją córeczką. Całe życie bałam się zajść w ciąże z powodu panicznego lęku przed porodem, wyszłam za mąż i powiedziałam; "zrobię to, dam życie". Dowiedziałam się 17 grudnia zeszłego roku, że jestem w ciąży. Kilka miesięcy później dowiedziałam się, że będę miała córeczkę - popłakałam się ze szczęścia bo marzyłam o tym. 31 lipca urodziła się moja córeczka. Niestety istnieją problemy, które mogą doprowadzić do tego, że nasze pierwsze święta spędzimy osobno i proszę Cię o to byśmy jednak zdrowi spędzili je w Trójeczkę razem.