Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs <b>"List do Świętego Mikołaja" </b>

Data utworzenia : 2016-11-25 10:16 | Ostatni komentarz 2016-12-09 23:57

Redakcja LOVI

42511 Odsłony
1008 Komentarze

Mamo, napisz nam, jakie jest Twoje marzenie związane z maluszkiem. Nie możemy wprawdzie obiecać, że Mikołaj je spełni, ale na pewno wstawimy się u niego, a 60 najciekawszych, najbardziej wzruszających i najoryginalniejszych odpowiedzi nagrodzimy wspaniałymi zestawami LOVI pod choinkę. Przypominamy, że zgodnie z regulaminem we wpisie należy podać kolor zestawu, który chce się otrzymać (mięta albo róż). W przypadku braku informacji kolor zostanie wylosowany. Wyniki są już dostępne na stronie LOVI w zakładce konkursy http://lovi.pl/pl/konkursy/901 Wszystkie posty "List do Mikołaja", które zostały dodane poza wątkiem konkursowym, zostaną usunięte, by nie robić na forum bałaganu. Pozdrawiamy.

2016-11-25 19:31

Kochany święty Mikołaju . Ja ciebie proszę rownież o zdrowie dla synka to jest jedyne największe moje marzenie by operacje sie udały i prawidłowo sie rozwijał niestety przed nami sporo operacji a mamy dopiero 16 miesięcy .Pozdrawiam Agata z synkiem Nikodemem .

2016-11-25 19:11

Drogi Święty Mikołaju, Moim marzeniem jest, aby mój synek potrafił w przyszłości walczyć o własne marzenia. Patrząc teraz na to niewinne maleństwo, z bólem zdaje sobie sprawę z tego, że mojego ukochanego dziecka, nie ominą trudności w życiu. Jednak pragnę tego, aby miał w sobie ogromną siłę do ich pokonywania. Chciałabym również posiadać moc, która sprawi, że mój syn będąc w różnych sytuacjach nie podda się i nie wycofa jeśli będzie mu na czymś lub na kimś zależało oraz, że nie zostanie nigdy sam ze swoimi problemami. Pragnę aby moje dziecko na życiowej ścieżce spotkało wielu dobrych ludzi, którzy mu pomogą w ciężkich chwilach, kiedy mnie już zabraknie. To moje marzenie.

2016-11-25 18:58

Drogi święty Mikołaju... Niebawem na świat przyjdzie moja wymarzona córeczka. Mam juz wymarzonego synka więc w lutym moje szczęście sięgnie zenitu,bo w końcu nasza rodzina będzie w komplecie. Proszę Cię z całego serca aby moje dzieci chowały się zdrowo i szczęśliwie przez cały rok..Przez całe życie. Aby ich dzieciństwo było zawsze pełne radości i aby zawsze czuły się zrozumiane i żeby w ich dzieciństwie nie pojawiły się wydarzenia,przez które zwątpią jakie piękne jest życie. Daj im proszę zdrowych rodziców abyśmy mogli z całych sił się nimi zajmować i pokazać świat najlepiej jak tylko to możliwe. Nie sa nam potrzebne pieniądze ani drogie przedmioty proszę Cię tylko o to aby cała nasza czwórka była szczęśliwa.Żeby moje dzieci mogły na sobie polegać i żeby zawsze były kochajacym się rodzeństwem,żeby byli dla siebie przyjaciółmi i potrafiły mądrze rozwiązać konflikty między sobą. Nie proszę CIę o spełnienie ich marzeń... Proszę Cię o to aby to moje dzieci potrafiły dążyć same do spełnienia tych marzeń i potrafiły wyciągnąć ze swoich błędów naukę na przyszłość. A nam daj tylko trochę cierpliwości,aby przetrwać kolki,bunt dwulatka,bunt nastolatka,bo rodzic rozumiejący potrzeby dziecka jest dla niego największym darem jaki może tylko otrzymać !

2016-11-25 18:49

Kochany Mikołaju ! Mam na imię Izabela. Mam 24 lata i mieszkam w Gaju. Chciałabym napisać, że w tym roku byłam grzeczna. Obiecuję, że w przyszłym roku będę robiła jeszcze więcej dobrych uczynków. Mam jedno marzenie i proszę Cię Mikołaju o jego spełnienie.Chciałabym aby mój synek przespał choć czasami noc. Budzi się co 1,5 godzinki codziennie.Nie wiem czym to jest spowodowane ani co na to zaradzić. Od urodzenia nie spał spokojnie. Pomijając to, że padam z wycieńczenia, jest mi smutno, że synek nie odpoczywa i jest przemęczony. Martwię się, że to wpłynie na jego rozwój a chcę dla niego jak najlepiej. By każdego dnia uśmiech nie znikał mu z twarzy. Pozdrawiam Cię serdecznie Mikołaju ! Proszę przyjdź !

2016-11-25 18:46

Kochany Święty Mikołaju! Jestem jeszcze w brzuszku mamusi ale już wierzę w Twoje istnienie więc chciałbym cię prosić o jakiś prezencik :) Największym marzeniem mojej mamusi jest moje zdrowie i szczęśliwe narodziny. Wiem, że moja mamusia kompletuje już wyprawkę, więc taki prezent od ciebie bardzo by się przydał i ucieszył mnie i moich rodziców. Liczę na Ciebie, że przeczytasz mój list i mnie nie zawiedziesz:) Pozdrawiamy.

2016-11-25 18:38

Drogi Mikołaju. Jako mama 2latka i prawie 5 miesiecznej córeczki prosze tylko o to by dzieci rosły zdrowo. Bartosz ogolnie jest zdrowym dzieckiem. Jedynie co mnie niepokoi to jego późne ząbkowanie. Chciałabym żeby przeszedł te końcówke łatwiej i bezboleśniej. Lilka zas ma już za sobą mały pobyt w szpitalu z zapaleniem oskrzeli. Nie chcemy tam wracać, dlatego zdrowie jest najważniejsze. Rzeczy materialne nie są najważniejsze. Ważne żeby nasza rodzina była do końca razem. Marze o spokój dla dzieci, dobry charakter, Modle się o ich dobry rozwój intelektualny, psychiczny i fizyczny. Mają tylko nas. Dziadków niestety nie mają. Także Mikołaju kochany prosze o zdrowie i siły dla nas, rodziców. O to byśmy mogli się wspierać i opiekować sobą nawzajem. Prosze też o spokój ducha. Bo spokojni rodzice to szczęsliwe i spokojne dzieci.

2016-11-25 18:11

Kiedy dowiedzieliśmy się o maluszku, Marzyliśmy aby pozostał długo w brzuszku, Pływał sobie długo, Pod moim serduszkiem błogo. Już niedługo się zobaczymy, W lutym synusia ujrzymy. O zdrowie świętego prosimy Miłości chcemy dać mu całą masę Aby zawsze czuł że kochać będziemy go zawsze. Bezpieczeństwo, zaufanie, uśmiech dnia każdego O to również chcemy prosić świętego...

2016-11-25 17:51

Kochany Święty Mikołaju. Marzę o tym żeby tatuś mojego maleństwa dostał dobrą pracę, z której nie wyrzucą go po miesiącu.. I w związku z tym bede mogła zostać z moim maleństwem dłużej w domu. Bo jak narazie czeka mnie perspektywa szybszego zakończenia urlopu macierzyńskiego a moja córeczka nie toleruje sztucznego mleka wiec sobie tego nie wyobrażam :( chciałabym zeby miała wszystko czego potrzebuje do rozwoju.l