Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs <b>"List do Świętego Mikołaja" </b>

Data utworzenia : 2016-11-25 10:16 | Ostatni komentarz 2016-12-09 23:57

Redakcja LOVI

42508 Odsłony
1008 Komentarze

Mamo, napisz nam, jakie jest Twoje marzenie związane z maluszkiem. Nie możemy wprawdzie obiecać, że Mikołaj je spełni, ale na pewno wstawimy się u niego, a 60 najciekawszych, najbardziej wzruszających i najoryginalniejszych odpowiedzi nagrodzimy wspaniałymi zestawami LOVI pod choinkę. Przypominamy, że zgodnie z regulaminem we wpisie należy podać kolor zestawu, który chce się otrzymać (mięta albo róż). W przypadku braku informacji kolor zostanie wylosowany. Wyniki są już dostępne na stronie LOVI w zakładce konkursy http://lovi.pl/pl/konkursy/901 Wszystkie posty "List do Mikołaja", które zostały dodane poza wątkiem konkursowym, zostaną usunięte, by nie robić na forum bałaganu. Pozdrawiamy.

2016-11-25 14:43

Drogi mikolaju my właśnie czekamy na przyjście drugiego dzieciatka na świat. Nasza pierwsza pociecha w marcu bedzie miala 3 lata jest zdrowa wszystko czego tak naprawdę potrzeba niestety mamy problem ze spaniem zawsze w nocy sie budzi a ze wzgledu ze za miesiac bedziemy miec druga pociechę mam nadzieje ze takze tak samo zdrowa i usmiechnieta jak pierwsza to marzy mi sie aby spal spokojnie bez zadnych kolek i abysmy wszyscy mogli sie wyspac żeby przez dzien cieszyć die pelnia szczescia maluszkow

2016-11-25 14:37

Drogi Święty Mikołaju! To nasze drugie święta, moja córeczka w poprzednie święta miała 2 miesiąc, ten rok był dla nas najważniejszym rokiem w życiu. Niedawno obchodziła swoje pierwsze urodziny. Będąc w ciąży najważniejsze dla mnie było zdrowie córeczki i nadal jest. Udało się nam przez cały rok nie odwiedzać lekarza. Chciała bym żeby ten rok również był tak dobry jak ten. Chyba jak każda mama pragnę dla swojego dziecka zdrowia i wszystkiego co najlepsze, a wiadomo miłości. Ważne też jest aby była zgoda w domu, szacunek . Zabawki można kupić ale miłości niestety nie. Na koniec chciałam dodać że może zdrowie mojej córy to trochę zasługa firmy lovi, butelki sprawiały się super dzięki czemu nie mieliśmy kolek:) smoczki uspokajające to najpiękniejsze smoczki jakie widziałam a kolekcja folky jest mega piękna :) miło by było dostać taki zestaw od Świętego bo chętnie byśmy nauczyli się pić z kubeczka co jak na razie marnie idzie :) pozdrawiamy cieplutko mama Dorota i córka Kamila;) ps nasze marzenie to również nowa kolekcja smoczków ;p

2016-11-25 14:33

Ho Ho Ho Kochany Święty Mikołaju , Moim i mojego Partnera największym marzeniem jest , aby nasz Synek urodził się zdrowy . Nie możemy się już doczekać naszej małej kinder niespodzianki , która już niedługo pojawi się na tym świecie. Chciałabym aby synuś wniósł w nasze życie jeszcze więcej miłości , szczęścia i uśmiechu na twarzy Tatusia , aby był dobrym człowiekiem żeby miał szacunek do ludzi wokół siebie a przede wszystkim do samego siebie . Cierpliwie czekamy na pojawienie się naszego bąbelka , abyśmy mogli już cieszyć się sobą . Dlatego marzymy o tym by uniknąć złych dni , a cieszyć się każdym dniem z zestawem Lovi :-)

2016-11-25 14:32

Kochany Święty Mikołaju :). Piszę do Ciebie ten list, jako Mama Małej Lili Która jest przecudownym dzieckiem :). Moim marzeniem było założenie rodziny i to marzenie się spełniło. Mam cudownego męża i cudowną córeczkę :). Jednak los tak nas potraktował,że jedyne czego teraz chcemy to móc w końcu być w trójkę na swoim. Ciągłe rozłąki, to dla nas trudny etap :). Dlatego prosimy, pomóż nam jak najszybciej to spełnić:). A do tego prosimy Cię o cierpliwość dla nas i dużo zdrowia,byśmy mogli cieszyć się sobą każdego dnia razem :). Pomóż również innym Rodzinom w rozłące, bądź trudnych etapach życiowych by wszystko im się ułożyło i żeby każdy mógł być szczęśliwy:)' wtedy życie dla wszystkich będzie łatwiejsze i przyjemniejsze:). Oraz daj dużo siły i zdrowia chorym dzieciom o których częściej się słyszy :(. Niechaj te złe diagnozny się skończą. I tak wyszło,że prosimy Cię o wiele rzeczy,aczkolwiek jesteśmy pewni że sprostasz tym zadaniom :) W Tobie moc Święty Mikołaju :). Pozdrawiamy Cię bardzo serdecznie i czekamy na Twoje odwiedziny 6.12.2016 r. Nie przynoś prezentów, przynieś uśmiech :). Do zobaczenia :).

2016-11-25 14:26

Drogi Mikołaju!! Moim największym marzeniem związanym z dzieckiem jest to by urodziła się zdrowa i codziennie z radością odkrywała świat. Chcę z nią spędzać jak najwięcej czasu, żebyśmy były sobie bliskie. Pragnę też jej zapewnić wszystko co najlepsze. Wiem, że tych rzeczy nie da się dostać od Mikołaja ale będe sie starać żeby całe jej życie być dla niej najważniejsza tak jak ona będzie dla Mnie. Pozdrawiam Cię!!

2016-11-25 14:26

Drogi Mikolaju!W tym roku prosze o zdrowie dla naszych dzieciaków.Dla synka psotnika 2latka,i dla naszego drugiego maluszka z terminem na kwiecien.5 przed mikolajem mamy wazne badanie prenatalne polowkowe.i tylko o to prosze by bylo wszystko dobrze z nasza druga iskierka.o prezety materialne nie prosze.Dla mnie prezetem jest moja rodzina.Natomiast moj syn ma bardzo duza liste do Świętego Mikolaja :-)

2016-11-25 14:13

Drogi Mikołaju! Doskonale wiesz (bo przecież Ty wiesz wszystko) jak ważny jest dla mnie mój syn! Chciałabym, żeby i tak było dla jego Ojca. Potrzaśnij nim, żeby się ogarnął, żeby w końcu zaczął interesować się Maluszkiem. Bo przecież rodzina jest najważniejsza, a dziecko powinno mieć oboje rodziców! To nasze pierwsze święta! Pozdrawiamy, Ania

2016-11-25 14:09

Drogi Mikołaju, chcialabym aby mój maluszek, który jest jeszcze w brzuszku, pojawił się na świecie zdrowy bo to jest dla mnie najważniejsze. Najprawdopodobniej będzie z nami juz 6 grudnia, także prezent do buta z mężem już mamy a na imię będzie miał własnie Mikołajk tak jak i Ty :) Proszę Cię Mikołaju rownież o zdrowy i prawidłowy rozwój mojego synka już poza tym wspanialym miejscem jakim jest moj brzuszek i oby wszystkie choroby maleństwo omijały szerokim łukiem. Proszę Cię rownież o cierpliwość i wyrozumiałość dla Nas rodziców, bo wiem, że pierwsze chwile z naszym wspaniałym maleństwem mimo wielkiej miłości nie będą wcale łatwe. Proszę Cie też o to, aby mój synek był zawsze szczęśliwy i usmiechniety i abysmy My mogli zawsze mu pomagać w tym, aby ten uśmiech nigdy nie znikał z jego twarzy. Proszę Cie rownież o rozsądek dla tego małego brzdąca w pozniejszych latach zycia, bo w tych czasach tylko rozsądek czasem potrafi nas uratowac :) Chcialabym równiez aby mój Mikołaj miał w życiu górę szcześcia, aby każde jego marzenie nawet to najskrytsze moglo się spełnic i żebysmy my jako rodzili mogli rownież spełnić część z nich, bo nie ma nic piekniejszego niż spelnianie marzeń naszych dzieci. Ale przede wszystkim Świety Mikołaju, proszę Cie jeszcze raz o zdrowie, zdrowie i jeszcze raz zdrowie, bo jak mamy zdrowie to tak naprawde mamy wszystko, a całą resztę możemy wypracować sobie sami. Pozdrawiamy Cie Mikołaju P.S Tobie rowniez życzymy dużo zdrówka, bo przed Świetami masz duzo wyczerpującej pracy :)