Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs <b>"List do Świętego Mikołaja" </b>

Data utworzenia : 2016-11-25 10:16 | Ostatni komentarz 2016-12-09 23:57

Redakcja LOVI

42516 Odsłony
1008 Komentarze

Mamo, napisz nam, jakie jest Twoje marzenie związane z maluszkiem. Nie możemy wprawdzie obiecać, że Mikołaj je spełni, ale na pewno wstawimy się u niego, a 60 najciekawszych, najbardziej wzruszających i najoryginalniejszych odpowiedzi nagrodzimy wspaniałymi zestawami LOVI pod choinkę. Przypominamy, że zgodnie z regulaminem we wpisie należy podać kolor zestawu, który chce się otrzymać (mięta albo róż). W przypadku braku informacji kolor zostanie wylosowany. Wyniki są już dostępne na stronie LOVI w zakładce konkursy http://lovi.pl/pl/konkursy/901 Wszystkie posty "List do Mikołaja", które zostały dodane poza wątkiem konkursowym, zostaną usunięte, by nie robić na forum bałaganu. Pozdrawiamy.

2016-11-25 20:40

Kochany święty Mikołaju! Moim małym marzeniem jest to by stasiu wkońcu powiedział swoje pierwsze słowo, prosimy również o kolejne malutkie ząbki bo narazie mamy dwie dolne jedynki :) . Moim kolejnym marzeniem jest to aby moj 8-miesięczny synek dalej był takim okazem zdrowia jak do tej pory, by nie brakowało mu apetytu by poznawać nowe smaki. Prosimy o jeszcze więcej wesołych i radosnych dni. Pozdrawiamy stasiu i mama :)

2016-11-25 20:38

Kochany Święty Mikołaju, W tym roku dostałam już najpiękniejszy i najcenniejszy prezent - syna Bartusia. Mam wspaniałego i kochającego męża, śliczny domek w którym wkrótce wszyscy razem zamieszkamy. Wszystko o czym marzyłam to mam i jestem bardzo szczęśliwa. Może nawet dzięki Tobie, bo nigdy nie przestałam wierzyć ze naprawdę istniejesz. Do tej pory pamiętam z dzieciństwa jak pukałeś w nasze drzwi i zostawiałeś worek prezentów. Zawsze czekałam, z ciasteczkami:). Teraz będę czekać co rok z Bartusiem. W tym roku proszę jedynie o zdrowie dla naszej rodzinki. Na koniec chciałabym przesłać moc całusów:) ps. Ubieraj się ciepło:P

2016-11-25 20:24

Kochany Święty Mikołaju! Tak jak każdy kochający swoje dzieci nad życie rodzic pragnę aby były zdrowe i szczęśliwe . By zawsze były kochane i by w ich życiu zawsze był ktoś kogo one będą mogły obdarzyć tym uczuciem. By nigdy nie były obojętne na krzywdę drugiego człowieka. By w swoim życiu zawsze kierowały się dekalogiem a ich dzieciństwo było beztroskie i pełne słońca. KOCHAJACA MAMA P.S. Zestawem Lovi też nie pogardzimyA szczególnie nasz najmłodszy Wojtaszek.

2016-11-25 20:19

Drogi Święty Mikołaju, jestem w 22 tygodniu ciąży.Nie byłam zadowolona z tego,że jestem w ciąży,targały mną dość nagatywne emocje z tego powodu,ale im dłużej noszę ją w brzuchu radość jest coraz wieksza.Moim najwiekszym i najskrytszym marzeniem jest aby moja córcia urodziła się zdrowa i nie chorowała.

2016-11-25 20:18

Mikołaju Z drowia dla synka i rodziny D obrych ludzi na swojej drodze R ealizacji marzeń O ptymizmu na codzień W yspanej jednej nocki I siły, na co raz większa ilość obowiązków A morów z mężem nieustajacych

2016-11-25 20:02

Drogi Mikolaju oczywiscie ZDROWIE dzieci to najwazniejsze marzenie.....Ale poza tym pragne aby moja corcia wreszcie przestala cierpiec z powodu zabkow .... bardzo zle to znosi. Moim marzeniem jest aby moja corcia byla zawsze usmiechnieta szczesliwa i czula ze jest kochana. Poza tym marze aby bez stresu przeszla jesli nadejdzie taki czas, na karmienie butelką i spała spokojnie. Oby w zyciu spotykaly ja mile chwile i zyczliwi ludzie,oby zyło sie jej spokojnie lekko i bez strachu co przeniesie jutro. Oczywiscie my jako rodzice dopoki bedziemy na tej ziemi zapewnimy jej wszystko co niezbedne.....a przede wszystkim dozgonna szczera milosc.

2016-11-25 20:00

Kochany Święty Mikołaju ! Moim największym marzeniem jest abym szczęśliwie donosiła Moje pierwsze i wyczekane maleństwo. Aby synuś urodził się zdrowy i żebym mogła przekazać mu całą swoją miłość razem z jego tatą. Akurat data narodzin przypada na datę urodzin tatusia czyli 1 kwietnia. Aby przezwycieżyć nieprzespanych nocy przydatny byłby zestaw butelek LOVI w kolorze mięty. Pozdrawiamy z synusiem Stasiem i ukochanym. Mamy nadzieję, że spełni się nasze marzenie ;)

2016-11-25 19:50

Święty Mikołaju, chciałabym, by moja córcia wyrosła na mądrego człowieka, który nie ucieka przed życiem, ale każdą chwilę wyciska jak cytrynę, do ostatniej kropli pozytywnych wrażeń. Chciałabym, żeby zdrowia, miłości i pieniędzy nigdy nie miała za mało i żeby na koniec życia wiedziała, że zostawiła świat lepszym miejsce, niż go zastała, że nie żyła tylko dla siebie, ale i dla innych.