Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs <b>"List do Świętego Mikołaja" </b>

Data utworzenia : 2016-11-25 10:16 | Ostatni komentarz 2016-12-09 23:57

Redakcja LOVI

42509 Odsłony
1008 Komentarze

Mamo, napisz nam, jakie jest Twoje marzenie związane z maluszkiem. Nie możemy wprawdzie obiecać, że Mikołaj je spełni, ale na pewno wstawimy się u niego, a 60 najciekawszych, najbardziej wzruszających i najoryginalniejszych odpowiedzi nagrodzimy wspaniałymi zestawami LOVI pod choinkę. Przypominamy, że zgodnie z regulaminem we wpisie należy podać kolor zestawu, który chce się otrzymać (mięta albo róż). W przypadku braku informacji kolor zostanie wylosowany. Wyniki są już dostępne na stronie LOVI w zakładce konkursy http://lovi.pl/pl/konkursy/901 Wszystkie posty "List do Mikołaja", które zostały dodane poza wątkiem konkursowym, zostaną usunięte, by nie robić na forum bałaganu. Pozdrawiamy.

2016-11-25 16:01

Kochany Święty Mikołaju ! Dziękuje ci za zeszłoroczne prezenty były wspaniałe lecz teraz chciała bym poprosić cię o spokój dla mojego maluszka urodził sie troche wczesniej przez co bylismy długo w szpitalu . Kiedy nadszedł szczęsliwy dzien powrotu do domu okazało się ze wcale nie będzie nam lekko. Maluszek ma straszne problemy z brzuszkiem kolki ulewanie wzdęcia i jeszcze przepuklinke . Chce Cię ProsiC tylko o jedno byś dał nam siłe przetrwac te trudne chwile gdyż czasami jest nam naprawdę bardzo ciężko . Kazdy dzięń to wyzwanie dla mnie i synka . Dla niego ponieważ bardzo się meczy a dla mnie wyzwanie z tego względu ze cięzko mi paczeć na jego cierpienie i mój brak sił:( 20 letnia mama Gabriela i 7 tygodniowy synek Piotruś ;* Wierzymy że spełnisz nasze marzenia !!!

2016-11-25 15:57

Kochany Święty Mikołaju. Moim Największym marzeniem jest, żeby moje dzieci były zdrowe i szczęśliwe. Zarówno już roczna córeczka jak i bliźniaki, które mają na świat przyjść w lipcu. Marzę, żeby oczekiwana dwójka nie miała bólów brzuszka i innych dolegliwości i spała spokojnie :) Myślę , że w tym pomogą produkty firmy Lovi, z których ucieszą się maluszki i rodzice. Pozdrawiam Cię Św, Mikołaju i życzę Ci abyś otrzymał swój wymarzony prezent.

2016-11-25 15:30

Najważniejsze jest zdrowie i to, żeby moje dziecko było szczęśliwe i czuło się kochane - to pozwoli zagwarantować mu spokojną przyszłość. Obecnie jestem w trakcie badań, które mają potwierdzić bądź wykluczyć pewną dość poważną chorobę u mojego dziecka - mam ogromną nadzieję, że los nam dopisze i to jednak ta druga wersja okaże się być prawdziwą, a moje dziecko będzie jednak zdrowe! Kochany Mikołaju proszę Cię o dobre fluidy w naszą stronę, dodaj nam siły i odwagi, by kroczyć dumnie przez życie i zdrowie dla mojej pociechy oraz dla mnie i dla mojego męża. Dziękuję, tylko tyle i aż tyle!

2016-11-25 14:59

Drogi Świety Mikołaju... W tym roku nasze świeta bedą wyjątkowe bo dołaczyła do nas w czerwcu nasza córcia Zosia która bedzie miała pół roczku zaraz przed Wigilia Bożego Narodzenia... Bardzo bym Prosiła aby te Świeta były ciepłe radosne i bez bólu... U nas ostatnio tego ostatniego "kolegi" jest sporo... Przyszła wróżka zębuszka i powiedziała Zosi ma uszko że czas na mleczaki... Wiec bardzo bym chciała abyś Mikołaju sprawił aby chociaż na Święta troszke jej ulżyć i aby biała perełka zagościła w buźce w tym roku... Jakaż piękna była by pamiątka uśmiechniętej córci przy choince z ząbkiem w buzi... Oczywiście ciasteczka i kawka taką jak lubisz będa tam gdzie zawsze. Trzymaj się cieplutko ;)

2016-11-25 14:59

Wspaniały Święty Mikołaju, Jednym z moich marzeń jest to, żeby mój dwumiesięczny Michaś był szczęśliwym i zdrowym dzieckiem. Z całego serca marzę też o tym, żeby za kilkanaście lat powiedział nam, swoim rodzicom, że miał wspaniałe dzieciństwo i że zapewniliśmy mu wszystko o czym marzył. Jednak najważniejsze jest to, żeby po prostu z nami był... . Z pewnością w tym momencie, gdzieś na świecie jakaś mama traci swoje dziecko... . Na samą myśl o tym łzy cisną się do oczu. I to jest moje największe marzenie Święty Mikołaju. Ja sama nie muszę dostawać innych prezentów. Będę najszczęśliwsza na świecie, jeśli każdego następnego roku, Michaś będzie razem z nami. On jest i będzie moim największym prezentem i marzeniem. Prezent od Lovi Michasiowi z pewnością się spodoba i przyda, a każda matka chce dla swojego dziecka wszystkiego co najlepsze. Do zobaczenia Święty Mikołaju i trzymaj się ciepło, Mama Michasia

2016-11-25 14:48

Kochany Mikołaju Serce me drży,język się plącze Radością swiateczną z Tobą się łączę Wraz z mym maleństwem pragniemy zdrówka By szybko nadeszly jego pierwsze słówka o ząbkowanie bez bólu prosimy o piękna pogodę w wyczekane chrzciny z całego też serca pozdrawiam Cię szczerze bo jakmałe dziecko bezgranicznie wierze!

2016-11-25 14:46

Drogi Mikołaju Wiem że zawsze mogę liczyć na Twoja pomoc i wstawić się za mojego synka tam u góry u Boga. Nie chce od Ciebie zabawek dla mojego syna, nie chce wycieczek dalekich w świat, nie potrzebuje wielu pieniędzy, ani wielkiego domu. Mam tylko jedna prośbę do Ciebie aby mój syn szczęśliwie przeszedł operację. Na pewno wiele osób prosi Cię o zdrowie, ja też proszę o to. Syn ma rozszczep wargi, wyrostka zebodolowego, podniebienia twardego i miękkiego. Ma 9 miesięcy skończone, próbuje mówić i może doszukać się nie wyraźnego mama ale niestety nie jest jeszcze dane mi tego usłyszeć wiem ze dzieci mają czas ale synek juz próbuje chodzić tak dzielny jest ! :) Wojtek nie może jeść jak normalne dziecko w jego wieku, jedynie papki toleruje i mleko w butelce chociaż wiem ze karmienie piersią daje bliskość, niestety nie dano nam tego poczuć. Syn będzie operowany pod pełną narkoza, otumaniony lekami. Az ciężko mi o tym myśleć. Dlatego proszę Cię o to żeby operacja się udała, żeby nie czuł bólu, aby po wszystkim się uśmiechnął tak jak teraz swoją nową cudowna Buzka. Proszę o wstawienie się za nami. Nic więcej do szczęścia nie potrzebuje. Dziękuję

2016-11-25 14:45

Kochany Święty Mikołaju! Moim największym marzeniem to przede wszystkim zdrowy rozwój mojego maluszka, bo resztę narzędzi, gadżetów można sobie kupić lub wygrać;) Kolejne marzenie to szczęśliwy poród, a gdy to się spełni to marzę, aby moje dziecko było szczęśliwe i spełniało swoje najskrytsze marzenia! Pierwszymi gadżetami dla naszego maluszka, byłby oczywiście zestaw butelek LOVI w kolorze mięty. Za który serdecznie dziękujemy. Pozdrawiamy Kasia i Wojtuś ( z brzuszka)