Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs <b>"List do Świętego Mikołaja" </b>

Data utworzenia : 2016-11-25 10:16 | Ostatni komentarz 2016-12-09 23:57

Redakcja LOVI

42517 Odsłony
1008 Komentarze

Mamo, napisz nam, jakie jest Twoje marzenie związane z maluszkiem. Nie możemy wprawdzie obiecać, że Mikołaj je spełni, ale na pewno wstawimy się u niego, a 60 najciekawszych, najbardziej wzruszających i najoryginalniejszych odpowiedzi nagrodzimy wspaniałymi zestawami LOVI pod choinkę. Przypominamy, że zgodnie z regulaminem we wpisie należy podać kolor zestawu, który chce się otrzymać (mięta albo róż). W przypadku braku informacji kolor zostanie wylosowany. Wyniki są już dostępne na stronie LOVI w zakładce konkursy http://lovi.pl/pl/konkursy/901 Wszystkie posty "List do Mikołaja", które zostały dodane poza wątkiem konkursowym, zostaną usunięte, by nie robić na forum bałaganu. Pozdrawiamy.

2016-11-25 21:20

Kochany Święty Mikołaju! Chciałabym, aby brzuszki wszystkich Małych Brzdąców były jak u mojego Miśka - bezkolkowe, aby wszystkie buźki były uśmiechnięte, a brzuszki pełne mleka. Aby każdy Maluszek budząc się pierwsze co widział to twarze uśmiechniętych i kochających rodziców. P.S. Michaś i i jego akcesoria LOVI

2016-11-25 21:11

Drogi Święty Mikołaju! Jak już będziesz w naszym kraju, Przywieź uśmiech dla wszystkich dzieci, Niech im zawsze słonko świeci! Niechaj każdy będzie zdrowy, A świat przez nich widziany kolorowy! Niech radość panuje dookoła, Niech nikt nie krzyczy, nie narzeka, nie woła! Niech Marysia szczęśliwie do nas dołączy I poczuje MIŁOŚĆ, która nas łączy! Niech Jej życia każda chwila, Będzie radosna, Bogu i ludziom miła! O to prosimy Ciebie Mikołaju MY Rodzice małej (jeszcze nieurodzonej) Marysi!

2016-11-25 20:59

Drogi Święty Mikołaju, proszę o to aby nasz synuś był śliczny za mamusią i mądry za tatusiem =)

2016-11-25 20:56

Drogi Święty Mikołaju, w dobie internetu nie trzeba juz zostawic Ci listów na parapecie, nie musisz przecisnąć sie przez bardzo waskie kominy i dlatego listy otrzymujesz ekspresowo. Mam nadzieję, że ułatwiło Ci to znaczne pracę :) Niestety moja prosba bedzie wymagala od Ciebie nielada sprytu, ktorego niegdys Ci nie brakowało, a mianowicie chcialabym abys zagościł u nas w domu i poczestowal się muffinka marchewkowa, którą upiekłam dzisiaj dla Ciebie z córka. Myślałeś, ze poproszs o prezent- ale w tym roku to My chcemy być dla Ciebie Świętym Mikolajem i to bedzie najlepszy prezent. P.S talerzyk z babeczkami czeka w kuchni. Smacznego!

2016-11-25 20:56

Kochany Świety Mikołaju! Moim największym marzeniem jest aby moja mała kruszyna urodziła sie zdrowa, żebyśmy wraz z mężem sprostali jej wychowaniu,pielęgnacji, żebym nigdy nie pomyslałam po wszystkich nieprzespanych nocach ze nie było warto. Konstynuując kolejnym marzeniem to bezpieczny poród w szpitalu dla mnie i dla dziecka. Na koniec mam ostatnie marzenie aby ludzie , którym rodzą sie dzieci byli pełni empatii,uczucia,troski, żeby dzieci były czyms najważniejszym w ich życiu a nie tylko przymusem lub obowiązkiem.Dzieciaki wtedy będą czuły sie kochane i szczęśliwe Moja wypowiedz na pewno jest lakoniczna, haotyczna nietylko myśle o sobie i swoim dziecku-chociaz ono jest najważniejsze! To aby nam sie żyło w społeczeństwie troche lepiej potrzebujemy wzajemnego zrozumienia i duzo miłość.

2016-11-25 20:55

Drogi mikołaju, przyszłam na świat całkiem niedawno, bo zaledwie dwa tygodnie temu. W tym roku byłam bardzo grzeczna w brzuszku jak i teraz, kiedy już jestem na świecie. Chociaż porodu z mamusią dużo przeszłam bo poród był dla nas ciężkim przeżyciem i bardzo niebezpiecznym. Prosimy więc o dużo zdrowia dla mnie i mamy, byśmy mogły dojść do siebie i powolutku wracać do zdrowia. Proszę też o jakąś fajną grającą zabawkę do wózka bo bardzo lubię słuchać jak coś cicho gra bo mama mi śpiewała w brzuszku, jesteśmy już bardzo szczęśliwi, że czuwa nad nami jakiś dobry duszek i mimo strasznych chwil, które staramy się wrzucić w niepamięć, to chcemy jeszcze więcej szczęścia by te święta przeżyć w gronie czerto-pokoleniowej świątecznej atmosferze. W tym roku każdy zasługuje na prezent.

2016-11-25 20:45

Moim marzeniem jest aby moja córka była zdrowa bo to najważniejsze szczęśliwa i była dobrym człowiekiem

2016-11-25 20:43

Drogi Święty Mikołaju! Marzę by słyszeć kiedyś od swoich dzieciaczków słowa podzięki za szczęśliwe, pełne ciepła i miłości dzieciństwo.