Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs <b>"List do Świętego Mikołaja" </b>

Data utworzenia : 2016-11-25 10:16 | Ostatni komentarz 2016-12-09 23:57

Redakcja LOVI

42523 Odsłony
1008 Komentarze

Mamo, napisz nam, jakie jest Twoje marzenie związane z maluszkiem. Nie możemy wprawdzie obiecać, że Mikołaj je spełni, ale na pewno wstawimy się u niego, a 60 najciekawszych, najbardziej wzruszających i najoryginalniejszych odpowiedzi nagrodzimy wspaniałymi zestawami LOVI pod choinkę. Przypominamy, że zgodnie z regulaminem we wpisie należy podać kolor zestawu, który chce się otrzymać (mięta albo róż). W przypadku braku informacji kolor zostanie wylosowany. Wyniki są już dostępne na stronie LOVI w zakładce konkursy http://lovi.pl/pl/konkursy/901 Wszystkie posty "List do Mikołaja", które zostały dodane poza wątkiem konkursowym, zostaną usunięte, by nie robić na forum bałaganu. Pozdrawiamy.

2016-11-25 22:11

Drogi Święty Mikolaju Na początku pragnę Ci podziękować za spełnienie zeszłorocznego życzenia. Chwilę przed świętami okazało się, że jestem w upragnionej drugiej ciąży (pierwszą, jak pamiętasz, straciliśmy i mamy małego Aniolka w Niebie). Prosiłam Cię wtedy tylko o jedno- aby moje dziecko rosło zdrowo w brzuszku aż do wyznaczonego terminu. W lipcu urodziłam zdrową i piękną córeczkę. Mój prezent na całe życie. Nie chcę nadużywać Twojej dobroci, dlatego w tym roku spelniaj życzenia innych rodziców. A jak zostanie Ci trochę wolnej energii i na moje życzenie, to proszę o zdrowie dla mojej córeczki, dla mnie i dla mojego męża również- abyśmy mogli być oparciem dla naszego dziecka i abyśmy pracując i zarabiając, mogli choć trochę Ciebie odciążyć w spełnianiu życzeń naszej córki :-) Pragnę być dla niej dobrym człowiekiem, aby w przyszłości mogła powiedzieć, że marzy by być taka matka, jak ją jestem dla niej :-) Z takich przyziemnych rzeczy, chciałabym dostać dla mnie i córeczki piękne identyczne sukieneczki- ale, o to poproszę męża- niech w ramach podziękowań za spełnienie naszego największego marzenia, troszkę Cie odciazy :-) Buziaki dla Ciebie i Twoich pomocników :-) PS. Twoje ulubione ciasteczka, jak zwykle będą czekały na parapecie :-) Pozdrawiam Sandra- mama 4 miesięcznej Hani i żona Łukasza :-) -spełniona kobieta.

2016-11-25 22:10

Drogi Mikołaju! W tym roku przyszła na świat moja pierwsza córeczka. Taka malutka kruszynka, która potrzebowała mnie, swojej mamy. Niestety jej tata nie może nam pomagać, wybrał inne życie i radzimy sobie same. Mam za sobą nieprzespane noce, do których jeszcze się nie przyzwyczaiłam, marudne dni, w których nie ma odpoczynku oraz wieczory z kolkami, które doprowadzają do płaczu moje maleństwo, a także i mnie . Szukałam smoczków i butelek, które pomogłyby ulżyć mojemu dziecku. Udało się. Kupiłam butelki lovi, zamówiłam smoczki. Od tego czasu ja i moja córeczka nie rozstajemy się z lovi. Jest z nami wszędzie, nawet na spacerach w formie żelowego podgrzewacza. W ostatnich miesiącach dużo się już nacierpiałam i jedyne czego pragnę to szczęście mojej małej kruszynki, która będzie przeżywała swoje kolejne miesiące bez bólu i cierpienia. Zestaw produktów z lovi byłby dla nas idealnym prezentem.

2016-11-25 22:07

Kochany Święty Mikołaju, Znają Cie ludzie w każdym kraju. Życzeń do Ciebie mam całą masę : Prezentów ogrom i w worku kasę. Spełnienie ich jednak nie znaczy nic, Kiedy spokojnie nie można żyć. Mam w związku z tym jedno małe pragnienie, Liczę że spełnisz moje życzenie. Powiększy się bowiem za miesięcy kilka, Trzyosobowa moja rodzinka. Pragnę by dzieci moje kochane, Nie były przez życie źle traktowane. Aby im w życiu nie brakło niczego I nigdy nie działo się im nic strasznego. I o zdrowie dla nich proszę, bo to w życiu ważne... Mikołaju me życzenia są bardzo poważne. Spełnij je więc proszę, wierzę w Twoją moc, Dzięki temu spokojna będzie każda matki noc. Gdyby udało się także zestawem od Lovi nas obdarować, Mielibyśmy powody żeby świętować. Kubeczki i smoczki dla synka rocznego, A butelki dla Juniora wyczekiwanego :) W przypadku wygranej wybieramy zestaw w kolorze miętowym.

2016-11-25 22:04

Św. Mikołaju zbliża się chyba najbardziej rodzinny czas w roku. Te święta będą dla nas wyjątkowymi- pierwszymi spędzonymi już we trójkę. Odkąd urodziła się nasza księżniczka produkty LOVI są z nami ciągle. Kiedy mała nie umiała chwytać piersi w pierwszych dobach zaprzyjaźniliśmy sie z laktatorem Lovi Prolactis oraz butelkami medical+. Pomimo, że byliśmy przeciwnikami smoczków nasza Ami je pokochała. Teraz nie może zabraknąć jej LOVI-smoczula w ciągu dnia :) a ostatnio staliśmy się nabywcami podgrzewacza Lovi, ktory jest świadkiem odkrywania nowych smaków przez nasze maleństwo. Tak więc, św.Mikołaju dobrze Cię rozumiemy, że rola pomocników jest ważna. Dla Ciebie są to elfy, a dla nas produkty LOVI. I tak będzie przez następne etapy życia naszego szkraba. Przynieś małej pod choinkę super zestaw LOVI i daj jej przez to radość odkrywania świata, bo jest piękny! We LOVI you :*

2016-11-25 22:03

Drogi Święty Mikołaju ! Dziękuje Ci za zeszłoroczny prezent ( moja córeczkę) i myślę , że w tym roku będziesz jeszcze bardziej myślał o tym , że byłam grzeczna i dasz zdrowie wszystkim dziecią na świecie.! W tym roku proszę Cię o takie podarki ...śniegu na święta ...choinkę ...smoczka lovi z Mikołajem ;) Mam nadzieję , że będziesz o mnie pamiętał

2016-11-25 22:00

Kochany Święty Mikołaju :) Jak wiesz jestem mama 7 miesięcznej Oliwki :) Córcia jest wesołym i rezolutnym dzieckiem :) Troszeczkę pośpieszyła się ze swoim przyjściem na świat i niestety mamy trochę problemów w związku z tym. Ale moim największym marzeniem jest zdrówko dla mojego maleństwa i jedna przespana noc :) Mam nadzieje że widzisz że cały rok byłam grzeczna :) Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie :) Milena i Oliwka

2016-11-25 21:35

Święty Mikołaju :-) My prosimy o dużo dużo zdrówka...spokojne noce i uśmiechnięte dni :-) natomiast za kilka dni na świecie pojawi się Oskarek :-) będzie bratem ciotecznym...a jego mama już się boi o karmienie , kolki i wszystko co z tym związane...dlatego prosimy aby Oskarek nie miał kolek i problemów z brzuszkiem i mógł spokojnie pić mleczko bez znaczenia czy naturalne czy mm :-)

2016-11-25 21:21

Święty Mikołaju, Przede mną czas przygotowań do narodzin mojego synka. Z każdym jednym ruchem Alanka jestem co raz bardziej świadoma tego, co mnie czeka: krótsze dnie, meczące noce...ale wiem również, że jego obecność będzie dodawała mi siły a moje życie nabiera sensu. Już od czasu kiedy dowiedziałam się, że zostane mamą, wiem, ze już nigdy nie bedę sama. Pragnę jedynie tego, bym mogła jak najdłużej cieszyć się każdą chcwilą spędzoną z moim wspaniałym maleństwem i móc pomagać odkrywać świat , który bardzo często przerasta nawet nas - dorosłych. Gorące pozdrowienia w tak mroźny wieczór! :-* M&A.