Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs <b>"List do Świętego Mikołaja" </b>

Data utworzenia : 2016-11-25 10:16 | Ostatni komentarz 2016-12-09 23:57

Redakcja LOVI

42524 Odsłony
1008 Komentarze

Mamo, napisz nam, jakie jest Twoje marzenie związane z maluszkiem. Nie możemy wprawdzie obiecać, że Mikołaj je spełni, ale na pewno wstawimy się u niego, a 60 najciekawszych, najbardziej wzruszających i najoryginalniejszych odpowiedzi nagrodzimy wspaniałymi zestawami LOVI pod choinkę. Przypominamy, że zgodnie z regulaminem we wpisie należy podać kolor zestawu, który chce się otrzymać (mięta albo róż). W przypadku braku informacji kolor zostanie wylosowany. Wyniki są już dostępne na stronie LOVI w zakładce konkursy http://lovi.pl/pl/konkursy/901 Wszystkie posty "List do Mikołaja", które zostały dodane poza wątkiem konkursowym, zostaną usunięte, by nie robić na forum bałaganu. Pozdrawiamy.

2016-11-26 08:06

Drogi Święty Mikołaju! Chciałabym Cię prosić o pamięć - żebym mogła pamiętać wszystkie chwile spędzone z maluszkiem. Moje dziecko ma 9 miesięcy i właśnie teraz potrzebuje mnie najbardziej. Już nigdy nie będzie mnie aż tak potrzebowało. Proszę więc abym mogła cieszyć się wszystkimi chwilami spędzonymi z córeczką- nawet tymi trudniejszymi. Żebym miała cierpliwość i radość do wstawania po raz 56 w nocy :) żebym po raz 82 z stanowczo lecz bez nerwów powiedziała "Nie wolno" kiedy dziecko ciągnie za kable. Proszę również o to, by mimo bólu kręgosłupa od lulania Poli do spania, ta chwila trwała jak najdłużej. Bo wiem że za kilka lat będę za tymi wszystkimi chwilami tęsknić. Bardzo tęsknić....

2016-11-26 08:05

Kochany , Drogi Święty Mikołaju !!! Piszę ten list do Ciebie, ponieważ chciałabym prosić nie jak co roku o wymarzony prezent , gdyż rzeczy materialne dają radość na chwilę.... lecz jeśli bym mogła Cię prosić to poprosiłabym o to co jest teraz dla mnie najważniejsze , czyli ZDROWIE dla mojej dwumiesięcznej córeczki , o to by była zdrowa bo zdrowie nie ma ceny i zdrowie stawiam ponad wszystko , Sam wiesz jakie jest cenne :) .Mając zdrowie można osiągnąć dużo więcej, dążyć do celu.Chciałabym też ,aby moja córeczka była zawsze szczęśliwa i żeby uśmieszek nie znikał z jej małej twarzyczki . Wiem ile bółu zniosła moja mała córeczka przez długo trwające kolki i jak bardzo płakała przez bolący brzuszek, więc pomyśl Mikołaju o moich marzeniach ;) Postaraj się spełnić właśnie te aby córeczka Milenka była szczęśliwa i by nic ją nie bolało ,dobrze przecież wiesz ,że gdy dziecko jest szczęśliwe to i mama także :) .Kocham córcię najbardziej na świecie i chcę ją uszczęśliwić -tak jak Ty uszczęśliwiasz inne dzieci . Pozdrawiam Cię Mikołaju , Trzymaj się ciepło ! ;) Mama Milenki :)

2016-11-26 07:43

Drogi Mikołaju! Już za kilka chwil odegram najważniejszą rolę w moim życiu, Będę Mamą. Jestem szczęśliwa, że pomimo wielu przeciwnościom losu mogłam zobaczyć dwie kreski na teście ciążowym, czarno-białe zdjęcia mojego "orzeszka", mogłam posłuchać bicia jego serca, dostać porcję kopniaków. Czekam na, szczęśliwe rozwiązanie. Werzę,że takie będzie, mam nadzieje ze Ty również. Ale o co Cię proszę w tym liście? Proszę o możliwość dania szansy innym na poczucie tego co ja. Chciałabym aby każda kobieta , której kolejne starania o dziecko kończa się fiaskiem, mogły w końcu odegrać rolę matki. Bo przecież, każda z nas chciałaby kiedyś usłyszeć od naszych dzieciakow: Kocham Cię mamo! Pozdrawiam D.

2016-11-26 07:41

Kochany Święty Mikołaju Co mieszkasz w tak dalekim kraju. Co dla każdego nosisz prezenty I ja mam marzenie- spełnij je Święty. Jestem mamą malutkiej Laureczki Mojej wyśnionej kochanej córeczki. I to dla niej proszę o spełnianie Niech moja córcia wierzy w marzenie. Niech nigdy marzenia jej nie opuszczają A w miarę możliwości niech się spełniają. Niechaj zdrowa i radosna rośnie nam co dnia Niechaj coraz mądrzejszy staje się mój skarb. Nie proszę Cię mój stary Mikołaju O to by życie miała jak w raju Jednak niech krzywda nigdy jej nie spotka Marzę o tym to moja kochana istotka. Niech buzia i oczka zawsze się uśmiechają Niech nigdy smaku gorzkich łez nie znają. Wiem że duże mam wymagania Wiem że nie jedna prosi o to mama Jednak szczęście mej Laurka najważniejsze na świecie Zależy na szczęściu dzieciny każdej kobiecie. Tak długo na Lusię moją czekałam Tak mocno bardzo ją pokochałam Tak bardzo bardzo proszę spełnij me sny Będziemy spokojniejsze wtedy mieć dni. A tak z przyziemnych bardziej marzeń Prosimy o zestaw Lovi- dostarczy nam wrażeń. Z kubeczka super będzie pić sprawa Nowa umiejętność to będzie nie zabawa. chętnie wygraną się podzielimy Bo mamy jeszcze 2 maleńkie kruszyny. Ściskamy Cię kochany Święty Przynieś wszystkim upragnione przez nich prezenty. Niech każde dziecko zazna co to raj To o czym marzy w Twą noc mu daj.

2016-11-26 07:07

Kochany święty Mikołaju na początku listu składamy serdeczne życzenia imieninowe, życząc mnóstwa zdrowia i radości z uszczęśliwiania innych :) czego pragniemy dla naszego dzidzia? dużo by pisać...Nasze maleństwo ma przyjść na świat 3 stycznia , oczywiście o ile nie zechce wcześniej :) . Czekamy na tę chwilę z niecierpliwością tym bardziej, że na wiadomość o ciąży czekaliśmy 9 lat. Będę się powtarzać jak większość w swych listach - ale dla naszej Kruszynki pragnę tylko zdrowia, bo jeśli ktoś czeka tyle na spełnienie największego marzenia to nic innego się nie liczy. Już bardzo kochamy naszą Zuzię i zrobimy wszystko żeby była najszczęśliwszym dzieckiem na świecie. Pozdrawiamy Cię Mikołaju i jeszcze raz prosimy o zdrowie dla naszego maleństwa a wszystko inne jest mniej ważne albo samo przyjdzie :) Aga Paweł i malutka Zuzia :)

2016-11-26 04:11

Kochany Mikołaju !!! Po długim oczekiwaniu jestem szczęśliwą mamą dwumiesięcznej Aleksandry po prostu mały wielki skarb <3 Zakochałam się od pierwszego wejrzenia gdy tylko się urodziła. Miałyśmy konflikt serologiczny i już w pierwszej dobie mała leżała w inkubatorze bo musiała być cała naświetlana i nie miałam jej cały czas przy sobie jak inne mamy swoje pociechy. Był to cięzki tydzień niby z maluszkiem już na świecie ale nie w moich ramionach na stałe, poza porą karmienia na które mi przynosiły Olkę. Cały czas jej z piersi nie karmiłam więc odciągałam pokarm laktatorem LOVI(super urządzenie) i panie ją karmiły z butli i spowrotem do inkubatora. Na szczęście po jakimś czasie wszystko się unormowało i teraz mała zdrowa jak ryba. Proszę aby już tak było zawsze, żeby Ola rozwijała się prawidłowo i rosła jak na drożdżach. Pozdrawiamy Ewa i Aleksandra :-)

2016-11-26 03:23

Kochany Świety Mikołaju w tym roku nasz maly szkrab Igorek po bardzo ciezkiej walce o to by byc dzisiaj z nami obchodzi swoje 1 swieta i w zwiazku z tym chcielibysmy cie bardzo prosic zeby zdrowo rosnal i prawidlowo sie rozwijal zeby zaczal przybierac na wadze tak jak dzieci w jego wieku i zeby skonczyly sie jego problemy z brzuszkiem ktore bardzo go mecza.Nie zapomnij takze o innych dzieciach zwlaszcza tych samotnych i ciezko chorych spraw zeby tegoroczne swieta rowniez dla nich byly pelne milosci i szczescia zeby chociaz na chwile zapomnialy o cierpieniu ktore znosza .Mamy nadzieje ze nas wysluchasz i ze Igorek wyrosnie na zdrowego szczesliwego chlopca. Wesolych Świat Mikołaju :* CALUJE IGOREK WRAZ Z RODZICAMI:*

2016-11-26 01:38

Kochany Święty Mikołaju! Jestem mamusią najcudowniejszego maluszka o imieniu Julian. Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia. Od razu po urodzeniu wycałowałam jego główkę i właśnie wtedy nawiązała się między nami szczególna więź. Poczułam, że urodził się mój skarb! Mój synek codziennie rozbraja mnie swoim uroczym uśmiechem. Sprawia, że wszystkie troski odchodzą. Moim największym marzeniem jest aby zawsze był zdrowy. Wiem, Święty Mikołaju, że tylko Pan Bóg decyduje o naszych losach. Pan Bóg wie, że dla mnie zdrowie mojej rodziny jest najważniejsze, rozmawiam z nim o tym. Gdy zabraknie zdrowia, to wszystko inne jest nic nie warte, a ja chciałabym aby mój synek posiadał coś najcenniejszego, dlatego proszę Cię Święty Mikołaju wstaw się za moim synkiem do Pana Boga, poproś go aby zawsze był zdrowy, wtedy i ja będę szczęśliwa. Wiem, że jesteś z Nim blisko, w końcu jesteś Święty. Julek to mądry chłopiec, mając zdrowie poradzi sobie z całą resztą:-)