Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs <b>"List do Świętego Mikołaja" </b>

Data utworzenia : 2016-11-25 10:16 | Ostatni komentarz 2016-12-09 23:57

Redakcja LOVI

42535 Odsłony
1008 Komentarze

Mamo, napisz nam, jakie jest Twoje marzenie związane z maluszkiem. Nie możemy wprawdzie obiecać, że Mikołaj je spełni, ale na pewno wstawimy się u niego, a 60 najciekawszych, najbardziej wzruszających i najoryginalniejszych odpowiedzi nagrodzimy wspaniałymi zestawami LOVI pod choinkę. Przypominamy, że zgodnie z regulaminem we wpisie należy podać kolor zestawu, który chce się otrzymać (mięta albo róż). W przypadku braku informacji kolor zostanie wylosowany. Wyniki są już dostępne na stronie LOVI w zakładce konkursy http://lovi.pl/pl/konkursy/901 Wszystkie posty "List do Mikołaja", które zostały dodane poza wątkiem konkursowym, zostaną usunięte, by nie robić na forum bałaganu. Pozdrawiamy.

2016-11-26 16:54

Drogi Święty Mikołaju! W zasadzie to prezent ten najważniejszy jest już ze mną ... w sierpniu urodziłam zdrowego chłopca :) Jedyne o co teraz mogę poprosić to o silny kręgosłup :), ciutkę czasu na gorącą, poranną kawę zbożową (karmię piersią), jasny umysł do podejmowania właściwych decyzji związanych z moim Małym - Wielkim Szczęściem i duuuuuuużo zdrowia dla tej Kruszynki ... tylko tyle ... czy raczej aż tyle??? :) A na ciebie zawsze czekają ciasteczka pod choinką :D

2016-11-26 16:40

Drogi Mikołaju! Po 8 latach,po 4 werdyktach,że już więcej nie będziemy mieć dzieci, tuż przed 40-tką na nowo zostaniemy rodzicami -przeuroczego małego SMYKA- PATRYKA. Wiemy,że uwielbiasz robić prezenty,więc ten był w 10-tkę;-) Chyba jednak zasłużyliśmy na kolejne dzieciątko;-))))Prosimy Cię o : zdrówko dla synka, siłę na nieprzespane noce i o cierpliwość. Miłość już mamy, teraz tylko zostało nam spełniać marzenia i przygotować się na przyjście malca w lutym;-)Wraz ze starszą córcią ulepiłyśmy świąteczne anioły z masy solnej. Na Ciebie jeden też czeka wśród prezentów pod choinką. Czekamy na Ciebie jak co roku z utęsknieniem;-)

2016-11-26 16:38

Kochany Swięty Mikołaju Moim największym marzeniem jest to wiadomo Zdrowię dla córeczki ,. Mam córeczkę niepełnosprawną i modlę się żeby wirus CMV nie uszkodził więcej ciała . a smoczka tylko LOVI chce inne jej nie pasują :* kocham cię córeczko

2016-11-26 16:16

Drogi Święty Mikołaju! W tym roku nie mam za dużo wymagań dotyczących prezentów :) Chciałabym wreszcie dowiedzieć się czegoś więcej o moim Maleństwie, bo niestety jest bardzo wstydliwe i nie lubi, gdy się je podgląda :)Marzę to tym, aby urodzić zdrowe dziecko, które na pewno wniesie w moje życie wiele radości i pozwoli rozwinąć skrzydła w poznawaniu siebie nawzajem. Uważam, że dla mnie samej i naszego Maluszka zestaw Lovi będzie wspaniałym prezentem, ponieważ do porodu zostało 15 tygodni i musimy zacząć kompletować wyprawkę, aby nasze Maleństwo miało co najlepsze. Mamusia była w tym roku bardzo grzeczna, dlatego prosi Świętego Mikołaja o maleńki prezencik. Zacałujemy i "kopiemy" razem z Maleństwem! :)

2016-11-26 15:56

List do Świętego Mikołaja, Dawno o nic Cię nie prosiłam, ale tym razem zdobędę się na odwagę. Nie proszę o wiele, nie chce kasy, ani nowego samochodu (do nieprzespanych nocy już się przyzwyczaiłam), ale proszę Cię daj mi jeszcze dwie, silne ręce. Wówczas spokojnie będę mogła nosić obu moich chlopców, a przy okazji będę mogła posprzątać i ugotować. Albo co równie konieczne dam radę nieść nosidełko z Ksawciem (5miesięcy), w drugiej ręce będę niosła Ignasia (17miesięcy) i przy okazji udzwigne torbe z zakupami. Zazwyczaj to grzeczni i spokojni panowie, ale czasami tak bardzo chcą się przytulać ze mną we trójkę, a ja wtedy mam pranie do powieszenia albo obiad na gazie. Dzięki tym dwóm dodatkowym rękom mogłabym robić wszystko na raz. Z góry dziękuję i pozdrawiam Daria-mama dwóch najcudowniejszych facetów na świecie.

2016-11-26 15:55

Kochany Święty Mikołaju :) Moje najskrytsze marzenie właśnie się spełnia, niebawem bo już w lutym zostanę po raz pierwszy mamą :) Mimo, iż muszę szczerze przyznać nie planowałam tak wielkiej zmiany w swym życiu głównie z obawy na mój stan zdrowia. Mam wadę genetyczną zwaną dysplazją diastroficzną - nie jest to choroba dziedziczna lecz każda kobieta chcąca mieć dziecko martwić się będzie by jej dzieciątko nie odziedziczyło tejże lub innej choroby :/ Póki co a to już 7 miesiąc malutka (z usg wynika że będzie to dziewczynka) rozwija się prawidłowo, zarówno ja jak i tatuś Gabrysi (takie otrzyma imię) jesteśmy pełni nadziei i wiary, że wszystko zakończy się szczęśliwie, czego życzymy każdej przyszłej mamie. Zdrowych maluszków, radosnych śmiechów w domowym zaciszu, ogromu szczęścia z możliwości dania nowego życia oraz wielu wspaniałych dni spędzonych razem z pociechą w dalszym Jej/Jego życiu :) Drogi Mikołaju wesprzyj nasze prośby :) Pozdrawiamy serdecznie mama Kasia, tata Mateusz i jeszcze z brzuszka Gabrysia :)

2016-11-26 15:11

Mój drogi kochany Mikołaju, mam na imię Aruś i pisze do Ciebie moja mamusia ponieważ Ja nie umiem jeszcze pisać, a bardzo bym chciał wysłać do Ciebie swój pierwszy list. Urodziłem się w czerwcu br. i jestem bardzo fajnym chłopakiem ;) Potrafię już siedzieć i pełzać rakiem po podłodze muszę się pochwalić że już mam dwa ząbki i kolejne dwa już są w drodze - mamusia śmieje się że mam kasowniki ;) Moje ząbki bardzo mi dokuczają jestem smutny i płaczliwy, przez nie mam problemy z jedzonkiem wszystko mi przeszkadza :( Widziałem że jak napiszę do Ciebie list i bardzo Cię poproszę to możesz mi podarować takie superowe butelki które będę mógł sam trzymać, bo wiesz Mikołaju Ja już umiem sam trzymać butelkę tylko nie zawsze pokazuje mamusi i tatusiowi że umiem ;) czasem mam ochotę się z nimi pobawić i pluję mleczkiem przed siebie ;) Zobaczyłem też że mogę dostać do tych superowych butelków smoczek, żeby być poważnym z wąsem jak mój dziadek :D ale superowo było by być takim dorosłym przystojniakiem ;) No dobra Mikołaju pamiętaj o mnie bo bardzo Cię lubię i wierzę że przychodzisz do takich grzecznych dzieciaczków jak Ja, bo Ja oczywiście jestem grzeczny :) a taki prezent bardzo mnie ucieszy i na pewno mi pomoże z tymi moimi niedobrymi ząbkami ;*

2016-11-26 15:05

DROGI ŚWIĘTY MIKOŁAJU!!!!:-* Moim marzeniem jest,żeby Moja Córcia (5mies)uśmiechnięta i wesoła jak do tej pory! Ma 5miesięcy ,a jest naprawdę wyjątkowym i pogodnym dzieckiem, chciałabym,żeby zawsze była zdrowa obecnie ma niedosłuch,mimo tego bardzo ją Kochamy!!!! Staramy się jak najlepiej i będziemy się starać ZAWSZĘ,żeby była szczęśliwą uśmiechniętą dziewczynką!! Nie użyję smoczka,ani butelki z innej firmy tylko "LOVI" od małego wie co dobre!!! Dlatego na pewno byśmy się ucieszyły z prezentu jak i rodzice tak i najbardziej nasza Córeczka! Bardzo marzy nam się wygrać zestaw butelek LOVI różowy,może akurat uśmiechnie się też szczęście do mojej Córci i wygramy!!:-)