Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs <b>"List do Świętego Mikołaja" </b>

Data utworzenia : 2016-11-25 10:16 | Ostatni komentarz 2016-12-09 23:57

Redakcja LOVI

42530 Odsłony
1008 Komentarze

Mamo, napisz nam, jakie jest Twoje marzenie związane z maluszkiem. Nie możemy wprawdzie obiecać, że Mikołaj je spełni, ale na pewno wstawimy się u niego, a 60 najciekawszych, najbardziej wzruszających i najoryginalniejszych odpowiedzi nagrodzimy wspaniałymi zestawami LOVI pod choinkę. Przypominamy, że zgodnie z regulaminem we wpisie należy podać kolor zestawu, który chce się otrzymać (mięta albo róż). W przypadku braku informacji kolor zostanie wylosowany. Wyniki są już dostępne na stronie LOVI w zakładce konkursy http://lovi.pl/pl/konkursy/901 Wszystkie posty "List do Mikołaja", które zostały dodane poza wątkiem konkursowym, zostaną usunięte, by nie robić na forum bałaganu. Pozdrawiamy.

2016-11-26 14:56

Mikołaju! W tym ciężkim dla Ciebie czasie, gdy jesteś bardzo zapracowany, na pewno na żadną rozrywkę nie ma już sił ani czasu. Dlatego by troszkę Cę rozerwać i być może zrelaksować, moje prośby i życzenia prześlę Ci w formie krzyżówki. Enjoy! :) 1. [c] [ h] [ O ] [r] [ o] [w] [a] [ł] [a] 2. [ L ] [e] [ k] [ k] [ i] 3. [n] [ I ] [e] [ s] [p] [ o] [k] [o] [ j] [ n] [e] 4. [ W ] [a] [g] [a] 5. [n] [ I ] [e] [k] [a] [a] [p] [k][a] 6. [b] [r] [ A ] [t] [e] [m] 1. by moja córeczka tak często się nie przeziębiała i nie ... 2. by jej sen nie był już tak..., bo wybudza ją najmniejszy dźwięk 3. by noce i sny przestały być tak ... 4. by zyskała większy apetyt i mogła w końcu wzrosnąć jej... 5. by nauczyła się pić z takiego naczynia i by poszło to w miarę sparwnie 6. by bawiła się pięknie i radośnie ze swoim póki co kochanym dla niej rodzeństwem a dokładniej ... O to wszystko prosi (poprzez mamę) moja córcia ....- HASŁO (drukowane litery)

2016-11-26 14:30

Drogi Mikołaju. A my w przeciwieństwie do wszystkich nie chcemy nic. Prosimy Cię abyś w pierwszej kolejności obdarzył zdrowiem potrzebujace-chore dzieci. Podaruj im worek uśmiechu, szczęścia, miłości i jakaś zabawke żeby zapomniały o swoich problemach. A jak już Ci coś zostanie to zapraszamy do nas. Przyjmiemy wszystko co dasz, choćby tylko uśmiech lub twoje głośne ho ho ho. Szczęśliwa mama z Michałkiem.

2016-11-26 14:29

Drogi Święty Mikołaju, Wiem, że jestem już za duża na prezenty, ale w dzieciństwie nie zapomniałeś o żadnym moim liście i wszystko z mojej wymyślonej listy zawsze znajdywałam pod choinką, dlatego postanowiłam znów Cię o coś poprosić. Tym razem nie będzie tego tak wiele. Do tej pory było nas tylko troje, ale kto jak kto Ty pewnie o tym wiesz. Ale kilka dni wstecz dowiedziałam się, że nasza rodzina się powiększy ! W pierwszej chwili ta nowina nas sparaliżowała i otumaniła, a zwłaszcza mnie doprowadziła nawet do płaczu, ale z dnia na dzień coraz bardziej się z tego cieszę ! I właśnie tu moja prośba do Ciebie Pragnę Cię prosić byś spełnił moje życzenia 1. By moja córeczka Anastazja zaakceptowała swoje rodzeństwo bez niepotrzebnego przymuszania ( jak na razie na młodsze dzieci od siebie reaguje agresją ) 2. By mój partner, którego kocham na życie stał się w końcu prawdziwym ojcem na co dzień, a nie tylko w gronie znajomych i bliskich na tak zwany " pokaz " 3. By moje dzieciątko było zdrowe i równie szczęśliwe jak moja Anastazja. Więcej tak naprawdę nie trzeba mi nic do szczęścia, ale jeśli może mogła bym tą listę wydłużyć to proszę jeszcze o więcej cierpliwości ! A w zamian dopilnuje by ta wspaniała tradycja pisania do Ciebie nie przepadła w naszym domu ... Nie zapominając o Ciasteczkach i Ciepłym mleku prezencie dla Ciebie ;D Pozdrawiam Ewelina .

2016-11-26 14:24

Drogi Święty Mikołaju Moim największym marzeniem jest żeby synek urodził się zdrowy i silny. A mój poród wyglądał jak na wszystkich filmach, czyli stosunkowo bezboleśnie i szybko :) Mikołaju mam nadzieję, że nie będę zbyt wymagająca jeśli poproszę również o to, żebym kompletując wyprawkę dla maluszka wybrała rzeczy które będą dla niego najlepsze :) Pozdrawiam, Justyna

2016-11-26 14:08

Drogi Święty Mikołaju ! ;) Jestem mamą dwójki kochanych ,już dużych dzieci, a w styczniu zostanę po raz trzeci mamą małej kruszynki. Wiem,że najważniejsze jest zdrowie,spokój oraz to abyśmy byli w każdej sytuacji razem. Obecność najbliższych osób i ich wsparcie w trudnych jak i tych wesołych chwilach jest nieoceniona. Więc największym moim marzeniem jest,żeby obecność moich ZDROWYCH dzieci była dla mnie codziennością ;) Pozdrawiam ja Amalia z moimi cudami ;)

2016-11-26 13:40

Drogi Mikołaju! Są na Świecie dzieci, które miały mniej szczęścia niż inne. O ile na los swoich dzieci mam wpływ, o tyle kiedy słyszę, że gdzieś na świecie jakiemuś dziecku dzieje się krzywda- kraja mi się serce. Mikołaju, proszę, zaopiekuj się wszystkimi dziećmi. Aby żadna istotka nie było głodna, aby żadna nie cierpiała. Oby każdemu dziecku było ciepło, sucho. Żeby każde dziecko miało tyle miłości, ile ja daję swoim dzieciom. Moje dzieci nie mają wszystkiego- nie mają drogich zabawek, wszystkiego co chcą, markowych ubrań. Ale mają dach nad głową, pełne brzuszki, miliony całusów, otwarte ramiona rodziców. Kochany Święty Mikołaju, daj na codzien święta tym, którzy tego najbardziej potrzebują.

2016-11-26 13:21

Kochany Święty Mikołaju, co w grudniowe porani Oczyszczasz z kurzu swe duże, drewniane sanki I lecisz szybciutko wśród śnieżnej zamieci By odwiedzić wszystkie kochane dzieci Co kubrak i czapkę masz piękną czerwoną A brodę masz zawsze pięknie oszronioną Każde dziecko marzenia w ma główce małej A Ty te marzenia umieszczasz w czerwonej torbie całej By nie zapomnieć o nikim przypadkiem Spoglądasz czasami na listy ukradkiem Moim marzeniem- marzeniem mamy Jest zdrowie dzieci, wiec o nie dbamy. Marzeń jest wiele, każdy z nas wie ale być zdrowych każdy z nas chce Zdrowie więc zatem jest najważniejsze Bo wtedy życie jest spokojniejsze By nie było kolek brzuszka By nie bolała nas głowa ani nóżka by radość była na całym świecie wtedy jest dobro Wy o tym wiecie!

2016-11-26 13:21

Kochany Święty Dziadku przez Lovi posłany i tak przez wszystkich wyczekiwany Serdecznie Cie w nasze progi zapraszamy w tym wyjątkowym dla nas czasie, bądź razem z nami. Za chwil pare rodzicami dziewczynki zostaniemy i naszym szczęściem chętnie się podzielimy. Życzeń nie mamy specjalnych, jedno podstawowe chcielibyśmy być szczęśliwi i żeby nasze dziecko było zdrowe Więc prosimy weż ze sobą garść szczęścia, dużo zdrowia i miłości a na pewno będziesz jednym z ukochanych naszych gości. i chętnie chcielibyśmy abyś został z nami choć świadomość mamy że czekają na ciebie inne dzieci, tatusiowie i mamy więc gnaj dalej szczęście rozdając dookoła i nie zapomnij odwiedzić nas równo za rok, kiedy Mikołajek nadejdzie pora