Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs <b>"List do Świętego Mikołaja" </b>

Data utworzenia : 2016-11-25 10:16 | Ostatni komentarz 2016-12-09 23:57

Redakcja LOVI

42528 Odsłony
1008 Komentarze

Mamo, napisz nam, jakie jest Twoje marzenie związane z maluszkiem. Nie możemy wprawdzie obiecać, że Mikołaj je spełni, ale na pewno wstawimy się u niego, a 60 najciekawszych, najbardziej wzruszających i najoryginalniejszych odpowiedzi nagrodzimy wspaniałymi zestawami LOVI pod choinkę. Przypominamy, że zgodnie z regulaminem we wpisie należy podać kolor zestawu, który chce się otrzymać (mięta albo róż). W przypadku braku informacji kolor zostanie wylosowany. Wyniki są już dostępne na stronie LOVI w zakładce konkursy http://lovi.pl/pl/konkursy/901 Wszystkie posty "List do Mikołaja", które zostały dodane poza wątkiem konkursowym, zostaną usunięte, by nie robić na forum bałaganu. Pozdrawiamy.

2016-11-26 12:51

Kochany Święty Jak wiesz, mój okruszek urodził się wcześniej niż powinien, biorąc pod uwagę że nie umie pisać to list od nas oboję. Bardzo Cię prosimy o to aby butelki z mlekiem bardzo szybko robiły się puste, Bardzo Cię prosimy o to aby ciuszki stawały się zbyt małe Bardzo Cie prosimy aby ręce bolały od jego ciężaru Prosimy o piersi pełne mleka Bardzo Cię prosimy o noce pełne krzyku bo mały brzuszek jest pusty, Prosimy rownież o dużo czasu na to abym mogła ściągnąć dla okruszka tyle mleka ile potrzebuje Prosimy również o zapas szczęście, duużo zdrowia i cierpliwość Nie zapomnij o nas, Rodzice

2016-11-26 12:34

Kochany Święty Mikołaju!!! :* Na wstępie chcieliśmy podziękować Ci za podwójne szczęście, w brzuszku rozwijają się dwa szkraby (bliźniaki jednojajowe). Niestety nie znamy jeszcze płci bo jest to dopiero 12tc. Bardzo chciałabym aby wszystko było dobrze i maluszki były zdrowe - to jest Nasze największe świąteczne życzenie. Kochany Święty Mikołaju z chęcią przyjmiemy taki podarunek w postaci zestawu LOVI, ponieważ wyprawka czeka Nas podwójna :) Przesyłamy moc całusów!!!!!!!! :)

2016-11-26 12:16

Kochany Święty Mikołaju ! Jestem w pierwszej ciąży i mam 20 lat wiec moim największym marzeniem jest to, by moje maleństwo urodziło się zdrowe i było z nami szczęśliwe. Jeszcze niewiemy czy to chłopczyk czy dziewczynka ale marzymy z maluszkiem by mieć taki zestaw Lovi w kolorze mięty aby nasza dzidzia nie miała kolek ani bólów brzuszka by z radością witała z nami kolejne wspaniałe dni. Dlatego proszę o zdrowie dla mojej dzidzi , a z prezenciku będziemy się bardzo cieszyć :) Pozdrawiamy Sylwia z maleństwem w brzuszku ;)

2016-11-26 12:03

Kochany Święty Mikołaju, Moje największe marzenie się spełniło- zostałam mamą cudownego chłopca. Każdego dnia patrzę na Jego uśmiech i wiem, że nic lepszego nie mogło mnie w życiu spotkać. Dzięki Niemu wierzę w cuda i w to, że wszystko jest Nam zapisane. Moim największym marzeniem jest zdrowie naszego synka, Szymona, obserwowanie Jego pierwszych słów, pierwszych kroków. Chciałabym być dla Niego taką mamą, która Go nie zawiedzie i w której miłość nigdy nie zwątpi. Pozdrawiam, Monika

2016-11-26 12:02

Drogi Mikołaju !! Od dwóch miesięcy jestem mamą , mam wspaniałego syna Floriana :-* jestem początkująca mama codziennie uczymy się czegoś nowego, nie raz jest nam ciężko i mama czasem płacze z synkiem ale to tylko początkujące momenty. Największe marzenie jakie mamy to aby Florian był zdrowy ! Zdrowie w życiu jest najważniejsze . Obdarzony jest ogromna miłością , jest dla nas wszystkim !!! Więc kochany Mikołaju pozdrawiamy Cię i przesyłamy buziaki razem z Floriankiem :-) Wesołych Świąt :-)

2016-11-26 11:47

Drogi Święty Mikołaju Chciałam najpierw tobie życzyć miłej pracy i spokojnego rozdawania prezentów oraz wesołych świąt i szczęśliwego Nowe roku. Jedyne o co mogę prosić to żebyś czuwał nad moim dziećmi a wszystko inne podaruj dzieciom które tego bardziej potrzebują moje dziecko ma wszystko mamę tatę czyli to co najważniejsze miłość i kochającą rodzinę proszę cie o to by inne dzieci które tego nie mają znalazły miłość rodzinę i żeby po prostu przez ten magiczny czas Nie były same i smutne jednak jak by nie dało rady załatwić im tego to chociaż by każde samotne dziecko dostało od Ciebie misia pozdrawiamy cie gorąco Ania wraz z dziećmi 6 letnim Radkiem i 7 miesięczną Paulinką

2016-11-26 11:32

Kochany Mikołaju, Nazywam się Kasia i mam 5 miesięcy. Pisze do Ciebie ponieważ usłyszałam, że chcesz poznać marzenia mamusi. Świetnie się składa ponieważ Ja i mój braciszek jesteśmy najwspanialszymi marzeniami naszej mamy :) Codziennie rano gdy otwieramy oczka i uśmiechamy się do niej spełniamy jej marzenie - jesteśmy szczęśliwi. Codziennie gdy uśmiechamy się do niej w czasie zabawy spełniamy jej marzenie - jesteśmy szczęśliwi. Codziennie gdy uśmiechamy się do niej w czasie jedzenia (ja mam już 2 ząbki), spaceru, kąpieli czy czytania bajki spełniamy jej marzenie - jesteśmy szczęśliwi. Codziennie gdy ona uśmiecha się do nas spełnia nasze marzenia - jesteśmy kochane. Pozdrawiam Kasia

2016-11-26 11:17

Drogi Święty Mikołaju ! :) Wczoraj moja mamusia i tatuś dowiedzieli się, że jestem chłopakiem. Będę miał na imię Franek :) Słyszałem, tak bo już coś słyszę, że moja mamusia i tatuś bardzo pragną , żebym urodził się zdrowy miał po 5 paluszków na każdej rączce i nóżce i zebym był pięknym różowym bobaskiem. Mówią , że jestem cudem i bardzo za mnie dziękują . Mówili , też że bardzo mnie kochają i marzy im się, żeby byli dla mnie najlepszymi rodzicami jakimi będą mogli być. Ja w to wierzę i proszę Cię Mikołaju, żebyś dał im to wiarę i spokój a ja będę sobie zdrowo rósł :) Dziękuje bardzo Franek z brzuszka i rodzice ( ciiii oni nic nie wiedzą o tym liście ) .