Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Konkursy #teamLOVI (394 Wątki)

Konkurs <b>"List do Świętego Mikołaja" </b>

Data utworzenia : 2016-11-25 10:16 | Ostatni komentarz 2016-12-09 23:57

Redakcja LOVI

42532 Odsłony
1008 Komentarze

Mamo, napisz nam, jakie jest Twoje marzenie związane z maluszkiem. Nie możemy wprawdzie obiecać, że Mikołaj je spełni, ale na pewno wstawimy się u niego, a 60 najciekawszych, najbardziej wzruszających i najoryginalniejszych odpowiedzi nagrodzimy wspaniałymi zestawami LOVI pod choinkę. Przypominamy, że zgodnie z regulaminem we wpisie należy podać kolor zestawu, który chce się otrzymać (mięta albo róż). W przypadku braku informacji kolor zostanie wylosowany. Wyniki są już dostępne na stronie LOVI w zakładce konkursy http://lovi.pl/pl/konkursy/901 Wszystkie posty "List do Mikołaja", które zostały dodane poza wątkiem konkursowym, zostaną usunięte, by nie robić na forum bałaganu. Pozdrawiamy.

2016-11-26 17:31

Święty Mikołaju, marzy Mi się, aby Moja córeczka Lenka która jest jeszcze w brzuszku była zdrowa. Aby nigdy nie brakowało Mi sił by ją chronić i uczyć tego co w życiu najważniejsze, by jej wpoić priorytety które Mi przekazała Moja mama, aby nasza rodzina była zawsze szczęśliwa i razem. Całuję i czekamy na prezenty :-P

2016-11-26 17:29

Mikołaju! Ostatni raz pisałam do Ciebie list jako mała dziewczynka, za chwilę mam nadzieję zostanę szczęśliwie mamą i znowu będę do Ciebie pisać regularnie listy wraz z moją małą córeczką. Teraz proszę Cię, abym spełniła się w roli mamy i była najważniejszą osobą dla mojej córki, tak jak moja mama była i jest nadal najważniejszą osobą dla mnie w życiu. i jeszcze jedno Mikołaju chciałabym, aby w tym roku na Święta spadł śnieg, żebyśmy w pełni poczuli mam nadzieję, że już w komplecie magie Świąt Bożego Narodzenia.

2016-11-26 17:27

Moim marzeniem jest by moja córeczka była zawsze uśmiechnięta. Żebym widziała codziennie jej uśmiech który zobaczyłam już w pierwszej sobie jej życia który udało się uwiecznić na zdjęciu. Jednak widzę go coraz rzadziej gdyż mamy problemy z przystawianiem do piersi. Obie się denerwujemy. Ona płacze a ja płacze razem z nią. Coraz czesciej się o to obwiniam bo nie potrafię zrobić czegoś co powinno być naturalną czynnością. Bardzo mi zależy na jej szczęściu a nie potrafię tego jej dać. Tak bardzo ją kocham. Mam nadzieję że taki różowy prezencik pomoże nam sprawić że karmienie będzie przyjemnością i jej uśmiech będę widywac coraz częściej.

2016-11-26 17:22

Święty Mikołaju ! Moje największe marzenie już się spełniło, noszę pod sercem swoje kochane maleństwo, które już za parę tygodniu będzie ściskało moją dłoń i serce, aczkolwiek proszę Cię, a zarazem jest to również kolejne z moich największych marzeń, aby mój dzidziuś rozwijał się zdrowo a następnie szczęśliwie przyszedł na świat, aby już kolejne święta Mógł spędzić z Nami i sam Cię już prosić spełnienie Jego marzeń :) Pozdrawiam i życzę owocnych Świąt Kochany Mikołaju :)

2016-11-26 17:19

Kochany Mikołaju! Nasz synek Filipek pojawił się na świecie, bo jest owocem ogromnej miłości. Jest wyjątkową, małą istotką, która wywróciła nam życie do góry nogami. W tym roku, Święty Mikołaju odwiedzisz naszego synka po raz pierwszy w życiu. Odtąd, będziemy spotykać się z Tobą co roku. W te Święta naszym marzeniem jest, aby nasz synek rósł zdrowo i był zawsze roześmianym chłopcem. Aby nauczył się walczyć o swoje, ale miał dobre serce i wybaczał innym. Chcielibyśmy, aby uczył się na własnych błędach, bo tylko wtedy wyciągnie z nich naukę. Aby był sobą, bo niepowtarzalność jest dziś w cenie. Pragniemy, aby był dzielny i nauczył się słuchać głosu swojego serca. Aby miał odwagę iść własną drogą i nie ulegał wpływom innych. Naszym marzeniem jest, aby był dobry, ale miał własne zdanie. Aby nie bał się próbować nowych rzeczy - to dzięki nim zdobędzie doświadczenie. Drogi Mikołaju - to właśnie nasz synek jest dla nas prezentem. To dla niego jesteśmy w stanie zrobić absolutnie wszystko. Odtąd nasze życie będzie pełne poświęceń oraz wyrzeczeń, ale wszystko to będziemy robić z MIŁOŚCI! Naszym największym marzeniem jest to, aby nasz synek był szczęśliwy! Dlatego Święty Mikołaju spraw nam w te Święta magiczny nastrój i magię Świąt !

2016-11-26 17:08

Święty Mikołaju! To będzie pierwsza Gwiazdka naszej córeczki. Chcielibyśmy Cię prosić o to,żebyś spełnił nasze marzenie. Otóż pragniemy BYĆ przy naszej córce!Zawsze,kiedy będzie nas potrzebować. Być przy niej kiedy będzie stawiać pierwsze kroki, kiedy upadnie i skaleczy się w kolano, kiedy pójdzie do przedszkola, do szkoły, kiedy przyjdzie i powie,że się zakochała. Marzymy o tym,żeby nigdy nie zaznała samotności, cierpienia, żeby była szczęśliwa. Życzymy sobie,żeby nigdy nie musiała przechodzić przez to co jej matka,aby mieć upragnione dziecko. Czekaliśmy na Nią 10 lat, Wigilijne życzenie się spełniło :-) teraz czas na kolejne....

2016-11-26 17:08

Drogi Mikołaju, jestem mamą 5,5 letniego Mateuszka i obecnie jestem w ciąży z naszą córeczką Liwią. . Droga do ponownego szczęśliwego, zajścia w ciążę była długa i kręta, pod nasze nogi niejednokrotnie spadały kłody, nie obyło się bez stresów, morza łez, załamania, poczucia bezradności, kryzysu, wielu badań, leków i lekarzy. Niemniej jednak obecnie jesteśmy w tym miejscu w którym jesteśmy i z wiarą i nadzieją czekamy na naszego drugiego szkraba. Nie proszę o to, aby moje dziecko było grzeczne, pięknie przesypiało noce, nie miało problemów z kolką czy ząbkami, dla nas i tak będzie idealne, a takie "problemy" wieku niemowlęcego to nie problemy. Proszę o to żeby urodziło się całe i zdrowe, żeby po tym wszystkim co przeszliśmy nasze słoneczko nareszcie było z nami. Chociaż wiem, że spełnienie mojego marzenia może być ciężkie w realizacji to przynajmniej proszę o mocne trzymanie za nas kciuków. Czekamy na Ciebie malutka- Mama, Tata i brat Mateusz. P.S Nie zapominaj też o naszym synku, żeby zawsze był zdrowy i radosny tak jak do tej pory.

2016-11-26 16:57

Szanowny Starszy Panie, Napiszę krótko,ponieważ przeczytanie tak wielu listów może zająć Ci sporo czasu ;) Nie jestem jeszcze mamą-przygotowuję się do tej roli. Jestem trochę zagubiona,ponieważ chciałabym dla swego Maleństwa wszystkiego co najlepsze,a wybór taki duży -ciężko się na coś zdecydować... Dlatego szczerze wierzę,że Ty jako najelpszy przyjaciel wszystkich dzieci jesteś w stanie podarować im bezpieczne,sprawdzone i cenione przez inne mamy podarunki :)Ufam Ci i życzę aby uśmiech pod Twym białym wąsem nie znikał przez cały rok,a duzi i mali wierzyli w Twą moc jak najdłużej :) Udanych Świąt ! Pozdrawiam :)