Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Zakupy w aptece

Data utworzenia : 2017-05-31 10:49 | Ostatni komentarz 2019-07-15 07:20

Kinga666

36645 Odsłony
1018 Komentarze

Hej Dziewczyny :-). Nie mogę znaleźć takiego tematu a potrzebuję pomocy. Jestem w 7miesiącu i powoli zaczynam kompletować wyprawkę dla siebie i Maluszka. Niedługo planuję zrobić zakupy w aptece jednak nie jestem pewna co kupić. Chodzi mi o produkty do szpitala a także już takie, które przydadzą się w domu przez najbliższe miesiące. Szukałam w internecie jednak na każdej stronie jest co innego. Może Wy mi pomożecie? :-) Co muszę kupić dla siebie do szpitala i co przyda się po porodzie? No i oczywiście co kupić synkowi? :-) Chodzi mi o leki jak i kosmetyki :-) Jeszcze takie pytanko, jakie apteki internetowe polecacie? :-)

2017-06-02 13:08

Poza tym doz ma też dużo swoich produktów (reklamowane Doz Produkty), i mają też linię dla dzieci - Lully. Ostatnio gdzieś byłam na warsztatach dla kobiet w ciąży i tam też mieli swoje stoisko i reklamowali się, dostałam od nich chusteczki nawilżane i wkładki laktacyjne, ale póki co wszystko jeszcze nieużywane i czeka na właściwy moment.

2017-06-02 13:04

Taż zamawiałam kiedyś coś w doz-ie i rzeczywiście było taniej niż w aptece. Chociaż przy większym zamówieniu, gdy i tak przesyłkę masz za darmo to wolałabym żeby kurier wniósł mi to do domu niż nieść to wszystko. Osobiście cen między gemini i doz nie porównywałam jeszcze.

2017-06-02 12:50

Dokładnie jak wybierzesz swój bank to samo wszystko uzupełni i tylko potwierdzasz :)

Konto usunięte

2017-06-02 10:38

Ja zawsze kupujac przez internet place paypalem, ale mysle ze jest tez opcja zaplaty przez przelew. Poza ta apteka jest tez apteka doz i jesli masz ja w swoim miescie to odbierasz sobie za darmo rzeczy z niej, a ceny sa znacznje nizsze niz w stacjonarnej aptece. Ja akurat mam ja w galerii 100 m. Od domu i dla mnie super rozwiazanie. Z tego co wiem jest tam masa produktow lovi wiec mozna wybierac.

2017-06-02 09:46

Nie powinno być z tym problemu. Akurat w aptece gemini nic dotychczas nie zamawiałam, ale zamawiałam w różnych innych sklepach internetowych bądź na allegro i też korzystałam z tej formy płatności (też nie mając takiego specjalnego konta) i nie było żadnego problemu, także tym nie przejmuj się.

2017-06-02 09:44

Kasia.S super lista na pewno za jakiś czas z niej skorzystam :)

2017-06-02 09:35

Kinga jak ja płaciłam Paypalem to też nie miałam tam konta, ale wcisnęłam zapłać i na moim koncie miałam już gotowy przelew ( wpisane wszystkie dane odbiorcy ) tylko wystarczyło dokonać przelewu. Ale nie płaciłam takiej sumy jak Ty tylko parę złotych.

2017-06-01 13:55

Ja polecam zrobić zakupy w aptece Gemini. A co kupić :) Dla Ciebie - majtki poporodowe ja miałam wielorazowych 4 szt miałam Canpol Babies - wkładki laktacyjne polecam Lovi - podkłady poporodowe ja miałam Canpol Babies Dla dziecka - płyn do mycia ciałka ewentualnie emolient chociaż emolientów powinno się na początku nie używać - patyczki do uszu z ogranicznikiem - Espumisan ja kupiłam żeby mieć w domu w razie czego - octenisept - gaziki sterylne na pepuszek - Bephanten/ Atlanta plus / linomag generalnie maść bez cybku - witaminę d w kapsułkach lub z dozownikiem - sól fizjologiczna do oczek - jakiś krem ochronny i tu zależy kiedy rodzisz przypuszczam że na lato - czopki paracetamol - woda morska do pielęgnacji noska -waciki kosmetyczne -sudocrem małe opakowanie Dodatkowo - frida - termometr - szczoteczka i grzebień do włosów - nożyczki do paznokci -