Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Zakupy w aptece

Data utworzenia : 2017-05-31 10:49 | Ostatni komentarz 2019-07-15 07:20

Kinga666

36649 Odsłony
1018 Komentarze

Hej Dziewczyny :-). Nie mogę znaleźć takiego tematu a potrzebuję pomocy. Jestem w 7miesiącu i powoli zaczynam kompletować wyprawkę dla siebie i Maluszka. Niedługo planuję zrobić zakupy w aptece jednak nie jestem pewna co kupić. Chodzi mi o produkty do szpitala a także już takie, które przydadzą się w domu przez najbliższe miesiące. Szukałam w internecie jednak na każdej stronie jest co innego. Może Wy mi pomożecie? :-) Co muszę kupić dla siebie do szpitala i co przyda się po porodzie? No i oczywiście co kupić synkowi? :-) Chodzi mi o leki jak i kosmetyki :-) Jeszcze takie pytanko, jakie apteki internetowe polecacie? :-)

2017-05-31 18:14

Rowniez polecam apteke gemini, sama w niej zamawialam. Ja kupilam lewatye, wode morska do noska dla niemowlakow, cos od goraczki, sol fizjologiczna, octanisept, witamine d i k, platki kosmetyczne, cos od wzdec dla niemowlat, krem do sutkow, majtki poporodowe, podklady, podpaski poporodowe, krem od oparzeń, emoilent do kąpieli, krem do buzi z filtem

2017-05-31 13:53

Też polecam Gemini. Jedna moja rada jeśli kupujesz bepanthen czy sucocream, czy nawet sól fizjologiczną, to nie w duży ilościach, mi później długo wszystko leżało nieużywane, bo nie mieliśmy dużych problemów pieluszkowych.

2017-05-31 13:53

Też przeglądałam ofertę tej apteki i chyba za jakiś czas też złożę większe zamówienie.

2017-05-31 13:01

Teraz niestety te koszty wysyłki są bardzo wysokie prawie wszędzie. Myślę, że faktycznie ponad 300zł mi się nazbiera. Jeszcze na spokojnie sprawdzę asortyment apteki :-)

2017-05-31 12:53

Tez spotkałam się z dobrymi opiniami na temat apteki Gemini, ale rzeczywiście robiąc jakiekolwiek zakupy przez internet warto doliczyć sobie koszt przesyłki, bo czasami nie zwraca się na to uwagi tylko na ceny zamawianych produktów, a jednak koszty przesyłki są różne, ale raczej duże, co podnosi nam koszt całego zamówienia (ew. zapytaj mamę lub przyjaciółkę czy nie potrzebują czegoś zamówić z asortymentu takiej apteki).

2017-05-31 12:45

Tylko koszty przesyłki mają duże.Opłaca się zrobić większe zakupy tak jak Ty Kinga teraz szykujesz wyprawkę.Od 299 zł dopiero przesyłka jest gratis.Dlatego ja zaopatruje się w innych aptekach,bo zwracam uwagę na koszty przesyłki.Przy mniejszych zakupach na Gemini koszt przesyłki to 13zł.

2017-05-31 12:18

Kinga śmiało zamawiaj z Gemini :) w 24h wysyłają paczkę i maja naprawdę fajne ceny. U mich majtki poporodowe chyba 6 zł a w Rossmanie za 14 zł te same i maja duży asortyment :) ja wczoraj dostałam paczkę każdy produkt był osobno zawinięty w folie bąbelkową naprawdę super :)

2017-05-31 12:13

Właśnie dużo czytam o tej aptece i tak się zastanawiałam nad nią :-)