Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Zakupy w aptece

Data utworzenia : 2017-05-31 10:49 | Ostatni komentarz 2019-07-15 07:20

Kinga666

36644 Odsłony
1018 Komentarze

Hej Dziewczyny :-). Nie mogę znaleźć takiego tematu a potrzebuję pomocy. Jestem w 7miesiącu i powoli zaczynam kompletować wyprawkę dla siebie i Maluszka. Niedługo planuję zrobić zakupy w aptece jednak nie jestem pewna co kupić. Chodzi mi o produkty do szpitala a także już takie, które przydadzą się w domu przez najbliższe miesiące. Szukałam w internecie jednak na każdej stronie jest co innego. Może Wy mi pomożecie? :-) Co muszę kupić dla siebie do szpitala i co przyda się po porodzie? No i oczywiście co kupić synkowi? :-) Chodzi mi o leki jak i kosmetyki :-) Jeszcze takie pytanko, jakie apteki internetowe polecacie? :-)

2017-06-01 12:13

Kinga666, powiem Ci, że zaszalałaś. Ale rzeczywiście jak wybierzesz to co niezbędne to na pewno będziesz miała darmową przesyłkę. Fajnie, że pomimo tego że jest to apteka to można tam zamówić dużo innych rzeczy, akcesoriów, kosmetyków a nawet zabawek dla dziecka.

2017-06-01 09:19

No właśnie to wszystko od Lovi jest :-D Ciężko się zdecydować na jeden wzór :-)

2017-05-31 23:31

Jeszcze możesz zamówić termometr, aspirator do nosa,bo to też się kiedyś przyda. Faktycznie wybór butelek,smoczków ,akcesoriów dla dzieci jest bardzo duży i to różnych firm w tym Lovi .

2017-05-31 23:20

Wrzuciłam wstępnie rzeczy do koszuka i nazbierało mi się ponad 1000zł :-D Ale myślę, że zejdę do 500zł bo po prostu wrzuciłam np 6 smoczków które wpadły mi w oko, więc pewnie 4 odrzucę :-) I tak powoli zejdę w dół :-) Mam tylko jeden problem. Widzę, że jedyną formą płatności jest zapłata z konta paypal którego nie mam. To przez wysoką kwotę w koszyku czy nie ma innej opcji?

2017-05-31 22:40

Dokładnie dziewczyny mają rację, Gemini to nie tylko kosmetyki i leki, wybieraj przebieraj i 300 zł na pewno się uzbiera

2017-05-31 21:56

Warto też w tej aptece kupić inne rzeczy dla maluszka, np pieluszki tetrowe i flanelowe, pieluszki jednorazowe, smoczki i butelki itp. Przejrzyj sobie ich asortyment, maja sporo rzeczy. Warto też porównywać ceny.

2017-05-31 21:43

Zamawiałam z różnych apteki internetowych, po prostu wcześniej sprawdzałam ceny. A do tego co napisały dziewczyny to kupiłabym witaminy dla karmiacych piersią i dla kobiet w ciąży jak będziesz teraz zamawiała i nie masz zapasu witamin w domu:)

2017-05-31 21:16

Też polecam Gemini i szczerze jak zamówisz wszystko co ci potrzebne za jednym razem to pewnie ci się to 300 zł zbiera my kupowaliśmy Sudocrem Octenisept witamina D plus k sól fizjologiczną wodę morską waciki jałowe podkłady poporodowe majtki poporodowe podpaski poporodowe wkładki laktacyjne