Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Zakupy w aptece

Data utworzenia : 2017-05-31 10:49 | Ostatni komentarz 2019-07-15 07:20

Kinga666

36651 Odsłony
1018 Komentarze

Hej Dziewczyny :-). Nie mogę znaleźć takiego tematu a potrzebuję pomocy. Jestem w 7miesiącu i powoli zaczynam kompletować wyprawkę dla siebie i Maluszka. Niedługo planuję zrobić zakupy w aptece jednak nie jestem pewna co kupić. Chodzi mi o produkty do szpitala a także już takie, które przydadzą się w domu przez najbliższe miesiące. Szukałam w internecie jednak na każdej stronie jest co innego. Może Wy mi pomożecie? :-) Co muszę kupić dla siebie do szpitala i co przyda się po porodzie? No i oczywiście co kupić synkowi? :-) Chodzi mi o leki jak i kosmetyki :-) Jeszcze takie pytanko, jakie apteki internetowe polecacie? :-)

Konto usunięte

2017-06-14 07:21

Jasne, że tak. Sama w ostatnim czasie bardzo rzadko kupuję już w sklepach stacjonarnych, w tym w aptekach. Wiadomo,że jak mam receptę do zrealizowania na teraz to kupię w takim sklepie. Jednak jeśli mogę trochę poczekać to czemu nie zamówić w internetowej? W koncu po 2 dniach i tak mam zamówienie dostarczone kurierem. Polecam Wam tę aptekę: http://www.apteka-oliwna.pl/ Mają bardzo dobre promocje. Oraz podoba mi się to ,że zawsze szybciutko realizują zamówienia

2017-06-14 00:07

Ale zakupy przez internet to spore ułatwienie i nie ma co i tym zapominać. :) a już w ciąży to luksus.

2017-06-13 10:53

w internecie często gęsto są rozmaite promocje, których nie ma w sklepach stacjonarnych, A czasami przy zapisaniu się do newslettera dają jakieś dodatkowe rabaty. Jakbym mogła to tylko przez internet robiłabym zakupy. Swego czasu zdarzało mi się nawet tesco do domu zamówić z zakupami, jak nie było czasu żeby pojechać i zrobić. :)

2017-06-13 08:40

Jeśli dokładnie nie wie się ci najlepiej kupić to oczywiście dobrze poradzić się kogoś wykształconego w tym zakresie, ale jeśli konkretnie wiemy to można zamówić przez internet.

2017-06-12 21:09

Ja też lubię kupować przez internet, ale jak chodzi o aptekę to warto raz na jakiś czas jednak wybrać się do takiej normalnej. Panie (lub Panowie) które tam pracują czasem świetnie coś doradzą, albo polecą coś o czym wcześniej nie słyszałam. Już nie raz tak miałam że coś mi poleciły i potem byłam bardzo zadowolona.

2017-06-12 12:31

Paczkomaty są świetne. Często z nich korzystam, bo w każdej chwili kiedy mi pasuje mogę iść i odebrać paczkę bez oczekiwania na kuriera (który nie zawsze przychodzi w wyznaczonych godzinach).

2017-06-12 12:14

emmkao, też jestem zwolenniczką zakupów przez internet. Mamy kontrolę nad stanie koszyka, możemy na spokojnie się zastanowić, pomyśleć. Jest już Nam co raz ciężej i bieganie po sklepach dodatkowo obciąża i męczy. A tak miły Pan kurier przywiezie wszystko i jeszcze przeniesie przez próg drzwi ciężką paczkę. Nawet paczkomat, który mam pod domem świetnie się spisuje :) Ceny internetowe są o wiele korzystniejsze i nawet czasem jest przesyłka za darmo z kodem albo i nie, zależy od sklepu. Ale tak! mogę przyznać uwielbiam zakupy przez internet! :D

2017-06-12 10:35

Też porównywałam kilka niezbędnych dla Maluszka produktów i rzeczywiście apteka Gemini wychodzi najkorzystniej. Poza tym jednak jako zakupy internetowe ma tą wielką przewagę że nie trzeba wychodzić z domu, zamówienie zostanie dostarczone do domu, i tak jak pisze gabilabi, cały czas ma się kontrolę nad wartością koszyka, która trzeba na koniec zapłacić,a jednak w tradycyjnych stacjonarnych sklepach fajnie się ogląda i wkłada do koszyka, ale przy kasie już tak fajnie nie jest...