Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Zakupy w aptece

Data utworzenia : 2017-05-31 10:49 | Ostatni komentarz 2019-07-15 07:20

Kinga666

36657 Odsłony
1018 Komentarze

Hej Dziewczyny :-). Nie mogę znaleźć takiego tematu a potrzebuję pomocy. Jestem w 7miesiącu i powoli zaczynam kompletować wyprawkę dla siebie i Maluszka. Niedługo planuję zrobić zakupy w aptece jednak nie jestem pewna co kupić. Chodzi mi o produkty do szpitala a także już takie, które przydadzą się w domu przez najbliższe miesiące. Szukałam w internecie jednak na każdej stronie jest co innego. Może Wy mi pomożecie? :-) Co muszę kupić dla siebie do szpitala i co przyda się po porodzie? No i oczywiście co kupić synkowi? :-) Chodzi mi o leki jak i kosmetyki :-) Jeszcze takie pytanko, jakie apteki internetowe polecacie? :-)

2017-06-28 22:02

Różnica jest bardzo duża, a robiąc większe zakupy (jak np wyprawka dla dziecka) robi się znaczna kwota, która można zaoszczędzić, a przy tym mieć wszystko z dostawą do domu (przy większym zamówieniu odpadają koszty przesyłki).

2017-06-28 21:01

Nigdy nie kupowałam w internetowej aptece (chociaż zakupy internetowe lubie) ale chyba mnie namówiłyście. Sprawdziłam i faktycznie różnica cenowa jest bardzo duża.

2017-06-28 10:13

Przebicie straszne. Ale właśnie zamawiać w internetowej aptece opłaca się przy większych zakupach, a w przypadku samych witamin gdyby miały dojść koszty wysyłki to i tak na to samo wyjdzie.

2017-06-28 04:17

No to ładna przebitka aż chce się tam kupować.

2017-06-27 21:10

U mnie też wygrywa Gemini. Zazwyczaj robię listę od rodziny i znajomych co potrzebują, zamawiam i mam darmową przesyłkę. Jakiś miesiąc temu robiłam zakupy u nich i niestety nie mieli możliwości osobistego odbioru w aptece stacjonarnej. I jeszcze co może niektórych zachęcić, na moich witaminach ciążowych jest przebitka 20 zł (!), w osiedlowej aptece 45 zł, w Gemini 25 zł.

2017-06-24 13:22

Niestety nie ma zbyt dużo tych aptek stacjonarnych, poza tym nawet nie we wszystkich województwach są.

2017-06-24 13:03

Ale macie fajnie, że macie w mieście Gemini, ja bardzo lubię tę aptekę i gdybym mogła odbierać osobiście to pewnie częściej bym kupowała.

2017-06-23 13:08

Ja mam w mieście dwie apteki Gemini ale ceny nieznacznie się różnią np wkładki Lovi na stronie są po 23.90 a stacjonarnie 25 zł i tak z większością ale nie płace za przesyłkę. Jedynie pampersow na miejscu nie maja bo dużo miejsca zajmują powiedzieli a szkoda bo cena tez fajna :)