Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Zakupy w aptece

Data utworzenia : 2017-05-31 10:49 | Ostatni komentarz 2019-07-15 07:20

Kinga666

36658 Odsłony
1018 Komentarze

Hej Dziewczyny :-). Nie mogę znaleźć takiego tematu a potrzebuję pomocy. Jestem w 7miesiącu i powoli zaczynam kompletować wyprawkę dla siebie i Maluszka. Niedługo planuję zrobić zakupy w aptece jednak nie jestem pewna co kupić. Chodzi mi o produkty do szpitala a także już takie, które przydadzą się w domu przez najbliższe miesiące. Szukałam w internecie jednak na każdej stronie jest co innego. Może Wy mi pomożecie? :-) Co muszę kupić dla siebie do szpitala i co przyda się po porodzie? No i oczywiście co kupić synkowi? :-) Chodzi mi o leki jak i kosmetyki :-) Jeszcze takie pytanko, jakie apteki internetowe polecacie? :-)

2017-06-23 10:40

dobrze, że mam gemini jakieś 5 km od siebie i mogę podjechać i osobiście podjechać i odebrać zamówienie. Na razie robię listę wyprawkową gdzie tez są leki, myślę że dopiero zamówię ją w sierpniu. A na bieżąco witaminy i suplementy :)

2017-06-21 09:43

Niestety często też w stacjonarnych aptekach niekoniecznie polecają, to co jest dobre, ale to co im się bardziej opłaca sprzedać. Gemini to naprawdę spory wybór i niezła konkurencja. Robiłam tam już kilka razy zapasy. Zawsze tak, by już nie płacić za przesyłkę. Jak mi brakowało to pytałam rodziców, czy czegoś nie potrzebują. korzystaliśmy wszyscy :)

2017-06-20 23:21

To super że tak o to dbają :-)

2017-06-16 22:59

To prawda jeśli chodzi o pakowanie to Gemini jest super. Wszystko zapakowane tak żeby nie było zwrotów a i my mamy pewność że wszystko dojedzie do nas tak jak powinno i nie będziemy musieli się stresować reklamacja czy zwrotem.

2017-06-16 18:08

W aptece Gemini bardzo dobrze pakują rzeczy, dokładnie wszystko poowijane, żeby nic się nie uszkodziło. Niedawno zamawiałam też różne rzeczy i miałam też syrop to był owinięty folią bąbelkową chyba z dziesięć razy. Ale jak porządnie zapakują to nie mają później zwrotów, że coś się uszkodziło podczas transportu.

2017-06-16 17:04

Mnie właśnie dziś przyszła paczucha od Gemini. Pomijam fakt że każdy artykuł był opakowany jakby był ze szkła, ale to akurat dobrze :) Kiedyś zamawiałam z innej apteki i te rzeczy były wrzucone na luza do pudełka. Cud że nic się nie uszkodziło. Co do Gemini to podoba mi się to, że mają dużo większy wybór jeśli chodzi o dziecięce leki i akcesoria niż inne apteki. Jedyne czego nie udało mi się tam znaleźć to termometru do ucha. Ale to szczegół. Mogę zamówić w innej. Ceny mają naprawdę ciekawe. Pozamawiałam dużo, a zapłaciłam tylko koło dwieście złotych. Także ja też polecam :)

2017-06-16 16:32

mówię Wam korzystajcie z GEMINI, najlepsza apteka ever!

2017-06-16 12:58

Ja pierwsze zakupy dla maluszka robiłam w aptece online. Taniej niż w stacjonarnej, no i można się na spokojnie ze wszystkim zapoznać ;) Kupiłam smoczki, pieluszki, butelkę, trochę kosmetyków do pięlęgnacji od 1 dnia życia, sudocrem, Linoseptic (do odkażania ), zasypkę do pupy, jakieś chusteczki nawilżane. Już nie pamiętam teraz wszystkiego, ale wiem, że za pierwsze zakupy sporo zapłaciłam, bo to się mimo wszystko uzbiera :)