Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Zakupy w aptece

Data utworzenia : 2017-05-31 10:49 | Ostatni komentarz 2019-07-15 07:20

Kinga666

36675 Odsłony
1018 Komentarze

Hej Dziewczyny :-). Nie mogę znaleźć takiego tematu a potrzebuję pomocy. Jestem w 7miesiącu i powoli zaczynam kompletować wyprawkę dla siebie i Maluszka. Niedługo planuję zrobić zakupy w aptece jednak nie jestem pewna co kupić. Chodzi mi o produkty do szpitala a także już takie, które przydadzą się w domu przez najbliższe miesiące. Szukałam w internecie jednak na każdej stronie jest co innego. Może Wy mi pomożecie? :-) Co muszę kupić dla siebie do szpitala i co przyda się po porodzie? No i oczywiście co kupić synkowi? :-) Chodzi mi o leki jak i kosmetyki :-) Jeszcze takie pytanko, jakie apteki internetowe polecacie? :-)

2017-07-10 20:32

Na temat Johnson'a nasłuchałam się wielu bardzo negatywnych opinii, że jest to najbardziej uczulający z produktów dla dzieci aż po to, że zawierają rakotwórcze formaldehydy. Do tego jeszcze ta afera z płaceniem odszkodowania przez koncern dla rodziny kobiety, która zmarła w wyniku raka jajników, a przyczyną miało być właśnie używanie przez wiele lat talku Johnson & Johnson. Często sprawdzam też opinie o produktach dla dzieci na blogu sroka o... też nie ma u niej pochlebnych recenzji.

2017-07-10 19:52

Dziewczyny ja też już zamówiłam sobie w tej aptece rzeczy w sumie to większości witaminki na zapas hi hi bo tanie a i krem bepanthen i takie tam dla dzidzi :)

2017-07-10 19:42

Fajnie się Was czyta dziewczyny gdy tak się przygotowuje się :) jedna drugiej podpowiada co której brakuje he he ja już to mam za sobą - u mnie młynek był w kwietniu ;) najpierw Gemini a potem jednostkowe u siebie w aptece

2017-07-10 18:59

oliwcia z Twojego zamówienia tak jak wspomniałam to brakło 3 rzeczy za 30 zł, ale to będę zamawiać witaminy za miesiąc to domówię, nie myślałam, że czegoś może mi zabraknąć a jednak :P

2017-07-10 18:27

Kinga gdzieś ty mieszkasz przeprowadzam się do ciebie :-) Moje zamówienie wysłane o zgrozo 360 zł ...... mąż mnie z domu zaraz wygna <3 Aleksandra ładna paczuszka :-) jeśli chodzi o Jonhons to płyn jak najbardziej co do chusteczek nie pomogę bo ja gustuje w pampers :-)

2017-07-10 18:26

u mnie dziś było max 20 stopni to ten upał, a teraz właśnie zaczęło padać, bo niby ma przyjść burza po upale, no 20 stopni to już szczyt wszystkiego taki upał. Dla Nas lepiej, że taka temperatura, bo lepiej się czujemy. Ale serio, każdy mówił mi oj ciąża w lato słabo, bo gorąco, bo upały, spuchniesz... Jak na razie, to dla mnie mogłoby tylko nie padać :P trochę z innej beczki, czy któraś używała chusteczek johnson'a? Widziałam promocję w biedronce, płyn do kąpieli 2w1 plus właśnie chusteczki. Cena dosyć ciekawa bo 10 zł za dwie rzeczy.

2017-07-10 17:57

U mnie dopiero dzisiaj była trochę większa temperatura i to bez upałów. W telewizji nawet mówili że już od wielu lat nie było tak chłodnego lipca. Oczywiście patrząc na porę roku. Bo ten miesiąc jest na ogół najcieplejszy i zazwyczaj temperatura sięga ponad 30 stopnii. U mnie dziś było 25 i jak narazie najwięcej :-)

2017-07-10 15:08

Odebrałam zamówienie :D nie było żadnych gratisów, ale przy odbiorze Pan mi zaproponował krem sudolan dla pielęgnacji niemowlaka, bo ma datę ważności do końca lipca 2017, zapakował mi ich chyba z 10 sztuk :P całą rodzinę obdaruje. Dodaję fotkę zakupów :D, muszę domówić jeszcze 3 rzeczy z listy Oliwci, ale to już na przyszły miesiąc :) koleżanka do mnie dzwoniła, że ma masę podkładów dla mnie bo kupiła z zapasem a już ich nie potrzebuje :P Wrócę z Zakopca to będzie trzeba pakować torbę dla szpitala.