Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (895 Wątki)

Fotelik samochodowy

Data utworzenia : 2013-02-04 16:08 | Ostatni komentarz 2023-05-02 15:19

Iwona

77252 Odsłony
1144 Komentarze

Jaki wybrać fotelik samochodowy? Do ilu kilogramów? Z jakiej firmy?

2014-03-20 21:11

Faktycznie, haha. Tak jakos wyszlo :) co ja poradze, ze lubie fioletowy, hihi.

2014-03-20 20:57

Silje: Nawet kolorystycznie ubrana do fotelika ;) Mi też się udało kilka fotek zrobić, ale nie są najlepszej jakości. Wstawię później, jak telefon podładuję :)

2014-03-20 17:08

Gosia udało mi się zrobić fotę jak moja śpi w foteliku :) proszę.

2014-03-19 19:38

Pierwszy mieliśmy fotelik-nosidełko do 10 kg drugi kupilismy z grupy 0-25 bo się fajnie rozkładał do pozycji leżącej a jednak przy takim maluszku to jeszcze normalne że lubi sobie w aucie uciąć drzemkę to dobrze aby było mu w tym czasie wygodnie ... hmm my zaszaleliśmy i kupiliśmy z eco skóry ciekawe jak się będzie w lato sprawował...

2014-03-19 15:47

Małgorzataa: mamy z caretero sport turbo niby jest do 25 kg, na stronie pisali (na tej co zamawiałam że do 36 kg) ale i tak jest rewelacyjny, jak dla nas później po prostu Gabi przesiądzie się na podkładkę a młody w jej fotelik więc aż tak bardzo się nie zawiodłam tymi kg

2014-03-19 15:10

Muszę wam powiedzieć, że po dzisiejszych warsztatach utwierdziłam się w przekonaniu, że dobrze wybrałam fotelik samochodowy. Pan ekspert naprawdę dokładnie opowiadał czym się kierować, czym się nie kierować i jak fotelik wybierać :)

2014-03-19 14:22

Sama niedawno przeglądałam ten wątek stojąc przed problemem wyboru fotelika. Chcieliśmy kupić fotelik w przedziale 9-18 bo uważam, że jak coś jest do wszystkiego ( mam na myśli foteliki 9-36 ) to znaczy, że do niczego.W końcu po wielu wizytach w sklepach stacjonarnych i przeglądaniu ofert internetowych, czytaniu niezliczonych opinii zdecydowałam się. Wahałam się długo pomiędzy fotelikiem Maxi Cosi Tobi, a Romer King Plus. Obydwa mają po 4 punkty w testach i są naprawdę niezłe. Cena to średnia półka. Maxi jest wyższy i to jego zaleta, małe dziecko nie musi wyciągać szyi żeby popatrzeć przez okno. Z kolei jest wąski. Podobno nie raz starszym dzieciom w nim było ciasno. A Romer jest wygodny ale zagłówek ze styropianu lubi się kruszyć przy nieprawidłowym użytkowaniu. Ale co tam, najbardziej mi się spodobał, dziecku też:) Romer jest producentem foteli samochodowych więc chyba dobrze zna się na rzeczy.

2014-03-19 08:41

Gosiu Rozala jak spala w nim to miala glowe oparta o zaglowek. Ale pamietaj, ze jak sie spi to cialo jest bezwladne, wiec moze sie glowa w kazdej pozycji ulozyc :) jak mi sie uda, ze dzisiaj zasnie w aucie to zrobie jej zdjecie.