Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (895 Wątki)

Fotelik samochodowy

Data utworzenia : 2013-02-04 16:08 | Ostatni komentarz 2023-05-02 15:19

Iwona

77266 Odsłony
1144 Komentarze

Jaki wybrać fotelik samochodowy? Do ilu kilogramów? Z jakiej firmy?

2015-02-13 19:28

roxi ale ten do 18kg będzie znowu wymieni na większy, więc chyba lepiej kupić ten większy a dużo osób znajomych chwali te od 9-25kg a ja chciałam zamówić w Internecie a z ciekawości byłam popatrzęc w sklepie i są bardzo fajne, i maja takie podkładki na mniejsze dziecko takie juz ok roczku, mój synek ma juz 13mc więc juz taki w sam raz, uchyla się na pul leżąco, można pokrowiec ściągnąć żeby wyprać, ma 5pasow bezpieczeństwa, i funkce akurat pełnią takie jak oczekuje:-P o są bardzo ładne z wygladu:-]

2015-02-13 14:10

Ewcia ja tez nad takim sie zastanawiam. Kurcze trudny wybór :( A jakbym kupiła taki do 18 kg to chyba bezpieczniej prawda?

2015-02-13 12:21

Ewcia mówiłam o testach ADAC, OEAMTC, AA i ANWB i nie wypowiadam się odnośnie konkretnego modelu, mówię tak ogólnie i statystycznie co eksperci mówią o fotelikach z tej grupy. Podaję linka do tabeli gdzie można sobie porównać modele, jak wychodziły w badaniach, ale uważam że to nie jedyne kryterium wyboru. http://fotelik.info/testy/

2015-02-13 10:09

Ja tez planuje kupic ten 9-12 miesiecy mozna go uchylic do spania tym bardziej jak sie duzo podrozuje to jest bardzo wazne. Mialam okazje pracowac w sklepie z akcesoriami dla dzieci i poznalam troche foteliki i ten bedzie najlepszym wyborem.

2015-02-12 22:16

Ulka w jakich testach? No te z zdjecia maja 5punktowe pasy bezpieczenstwa, regulacja siedzenia na pułlezace, zdejmowany pokrowiec, ogolnie wszystki ok, on jest do 24 kilo a potem spikijnie wystarczy sama podkladka.

2015-02-12 21:26

My mamy fotelik, który można troszkę przechylać i dziecko może jechać w pozycji półsiedzącej. Jest to o tyle fajne, że jeśli szkrab zaśnie podczas podróży to nie spada mu głowa i może sobie wygodnie bez przeszkód spać.

2015-02-12 21:15

Foteliki 9-25 kg jest ich najmniejszy wybór i jak przejrzeć statystyki to najgorzej wychodzą w testach. Polecam stronę http://fotelik.info/ może komuś ułatwi wybór

2015-02-12 16:56

Ja też na początku miałam ten mały do 9 kg i dalej go mam co synek ma 7 miesięcy i waży prawie 9 kilo,zastanawiam się właśnie nad nowym fotelikiem taki jak pisze Ewcia od 9-25 kg.Ten fotelik co jest na zdjęciu to jest bardzo Śliczny tylko ciekawe jakie pełni funkcje.Bo wiem że te foteliki są różne,inne się rozkładaja a są takie że nie.Też właśnie szukam jakiegoś fotela już większego bo tym jest mu ciasno,nogi wystają i jest niewygodnie.