Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Rodzice (620 Wątki)

Zadbana mama, czy mamuśka w wyciągniętym swetrze?

Data utworzenia : 2013-06-25 23:21 | Ostatni komentarz 2018-01-15 08:16

K.Filarowska

53232 Odsłony
971 Komentarze

Całą ciążę powtarzałam sobie, że będę super zadbaną, ładną, młodą mamą, że nie zrezygnuję z delikatnego makijażu, braku odrostów, pomalowanych paznokci u stóp.. Mówiłam sobie, że nawet jak będę siedziała w domu to uczeszę włosy, wydepiluję nogi, zadbam o gładkie pięty, wygodny ale przyzwoity strój. Powiem szczerze, że generalnie to tak jest, ale jednak nie zawsze, czasem miewam dni, że upnę włosy żeby nie denerwowały, szybki prysznic, ubiorę coś wygodnego i mam to gdzieś :) A jak jest z Wami?

2015-03-06 19:30

Hehe Zuzka zycze milego noszenia i zadowolenia meza ! :))

2015-03-06 18:02

i zamówilam 4 pary nowych fig :D brazylijskie też się znalazły:) teraz będę czekać na kuriera i na reakcję męża :) To będzie najważniejsze ;)

2015-03-06 17:16

Ja staram się o siebie dbać, depilacja nóg i okolic intymnych musi być, ale na co dzień się nie maluję, bo wychodzę z założenia, że skoro nigdzie nie idę, lub idę tylko do sklepu blisko domu to nie muszę się malować - no bo po co.Brak mi czasu na pójście do kosmetyczki na regulację brwi i hennę, ale jak się prawie cały czas siedzi w domu to mam tak, że mi się zwyczajnie nie chce. Jednak nie wyobrażam sobie chodzić w wyciągniętych rzeczach. Przecież nawet w dresie można wyglądać fajnie, a nawet seksownie, wystarczy odpowiednia stylizacja, odpowiedni dobór ubrań. No i co najważniejsze moim zdaniem bielizna! Bielizna to podstawa! Musi był ładna i seksowna, ale lubię też bieliznę sportową. Po porodzie zdażało mi się używać majtek, które ja nazywam majtkami Bridget Jones, ale to dlatego, że wstydziłam się rany i nie tego brzucha, który mi się nie do końca wchłoną i strasznie niekomfortowo się czułam przy moim mężu.

2015-03-06 15:13

Hehe Roxi ja sie dowiedzialam kiedy pani na targu mnie uswiadomila jakies 3 lata temu smiac mi sie chcialo ze starsza babka wie wiecej niz ja :)

2015-03-06 14:35

O to takie czasem noszę :) są o wiele wygodniejsze.. Nawet nie wiedziałam,że mają taką nazwę :D

2015-03-06 12:44

No dokladnie tak jak powiedziala Ulka :) czesto mylone ze zwyklymi figami lub stringami w zaleznosci od stopnia zabudowania :)

2015-03-06 12:24

Brazylijki- ulepszona wersja stringów, też lubię :)

2015-03-06 12:07

Iza co to figi brazylijki ? Aż musze popatrzeć :) mój mąż też twierdzi ze najlepiej bez :)