Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2322 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

81918 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2014-07-04 00:20

Ja szukałam na bardzo szybko po porodzie bo miałam problemy a ten z szpitala zmasakrował mi piersi.. Zdecydowanie polecam kupić laktator, chociaż ręczny - bo zawsze może zdarzyć się zastój a laktator może Nam wtedy bardzo pomóc.

2014-07-04 00:09

W szpitalach położniczych są zazwyczaj wypożyczalnie laktatorów, więc w razie czego można najpierw pożyczyć, a potem dopiero kupić, choć ja osobiście już kupiłam, bo znalazłam w dobrej cenie.

2014-07-03 21:05

Ja laktator kupiłam jakoś dwa tygodnie po porodzie. Wcześniej nie był mi potrzebny. Miałam kupioną też jedną buteleczkę Lovi.

2014-07-03 20:27

Jeśli chodzi o laktator to sobie kupiłam.Lepiej mieć w domu jak wróci się ze szpitala niż potem na szybko zamawiać przez internet i czekać aż dojdzie...Jak jednak go nie wykorzystam to zostanie do drugiego dziecka albo w najgorszym razie jak się nie sprawdzi sprzedam i z głowy. U nas w szpitalu nie trzeba mieć swoich rzeczy dla dziecka.Jedynie na wyjście do domu.

2014-07-03 19:29

Ja pomalutku kompletuję wyprawkę. Artykuł bardzo dobry. Na pewno przydatny. W sklepach jest totalny zawrót głowy. Chciałoby się wszystko kupić. Dużo firm kusi swoimi produktami. Ja wszystko dobieram ostrożnie. Staram się łapać tzw. okazje. Smyk robi dużo przecen. Polecam.

2014-07-03 19:05

A jak to jest z laktatorem czy trzeba od razu kupywać czy się wstrzymać, bo jakby nie było za laktator dobry trzeba trochę dać... a wy drogie mamy kupywałyście za wczasu?

2014-07-03 18:37

Jestem właśnie na etapie kompletowania wyprawki :)) dziekuje za pomocny artykuł :)

2014-06-10 05:29

K.Czerska wietrzenie to dobry sposób działania i najlepszy, jednak jeżeli leżymy przodem do drzwi na wprost, to hmm w szpitalu raczej sie nie da? Do tego nie zawsze poród kończy sie silami natury. Dlatego lepiej mieć w torbie majtki jednorazowe i podpaski poporodowe. Co do listy rzeczy do szpitala, to tak jak juz byli pisane wiele razy trzeba sie dopytać w swoim szpitalu co i jak, bo co szpital to inne zasady. Jeżeli chodzi o kopmplet nowych ciuszków to, ja cale szczescie mało nowych rzeczy kupowałam w sklepach, większość dostałam, albo kupiłam w sh w Holandii.