Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2331 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82044 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-07-21 00:07

Ja też małego na początku karmiłam w leżaczku-bujaczku. Gdy zaczęliśmy wprowadzać różne produkty mały jeszcze nie siedział, więc musiał być karmiony w takiej pozycji półleżącej.

2015-07-21 00:04

Beti - to rzeczywiście niedrogo za taki super sprzęt. Może sama się skuszę po tak dobrej opinii. Beata- ja to wiem i maluszka sadzać na pewno w tym krzesełku nie będę, póki nie będzie jakiegoś zabezpieczenia. Najwyżej będzie tylko dla starszaka stosowane.

2015-07-20 22:37

Wtedy jest trudniej , mój nawet jak siedział w krzesełko to tylko 10 minut z tabunem gadżetów. Jednak wolał zabawę na podłodze

2015-07-20 22:33

ee moje raczkuje i póki co chwilę posiedzi w krzesełku :D ale jak bedzie chodzic hmmm.. to będzie ciekawie bo raczej juz go nie unieruchomię :D

2015-07-20 20:31

ja dawałam chłopcom chrupki czy jakieś zabawki i mogłam obiad ugotować, ale to już minęło. Takie rzeczy to dopóki dziecko nie zacznie raczkować lub chodzić, bo wtedy już nie jest takie skore do siedzenia dłuższego w takim krzesełku

2015-07-20 20:02

Widzę połowa początki karmienia zaczyna w foteliku albo leżaczku bujaczku to dobrze przynajmniej nie jestem sama choć już mamy krzesełko ok ok 1.5 tyg to faktycznie karmienie w leżaczku wyglądało podobnie że zaraz wszystko brudne o do prania cały ten pokrowiec :-/ tez mam taką nadzieję roxi jak ty piszesz że mała będzie chciała siedzieć nie tylko podczas jedzenia w tym krzesełku ale i tak ogólnie :-)

2015-07-20 19:28

my korzystaliśmy na początku z leżaczka-bujaczka, tylko go pieluchą zasłaniałam, żeby plamy nie zostały bo młody jak mi czasem uderzył w rękę tak jabłko, czy marchewka były na metr dookoła

2015-07-20 18:56

Ja też na początku korzystałam z fotelika od auta bo mały po prostu nie siedział :) do krzesełka posadziłam go gdy juz siedział sobie :) w ogóle u nas krzesełko się sprawdza przy wielu rzeczach. Ja np. robię obiad a maluch bawi się łyżkami czy plastikowymi kubkami patrząc na mnie w kuchni :)