Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2331 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82032 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-07-19 20:47

Hirudo - no właśnie nic się z nim nie dzieję, wszystko się trzyma i nic się jeszcze nie połamało, a młody teraz je nieźle testuje, więc ma ekstremalne testy wytrzymałościowe. Tacka jest fajna, bo duża i podwójna, górną można odpiąć. Młodszy często się nią bawi i jedyne co ma to zarysowania, żadnych odłamków, czy odprysków. A tapicerka jest w pełni zdejmowalna, plamy się tego nie trzymają wszystko schodzi w 40 stopniach, a to jest normalny materiał, nie ceratkowe wykończenie. więc jestem mega z tego krzesełka zadowolona

2015-07-19 19:57

Beatka- super krzesełko i na długo wystarczy! Właśnie w podobny dostaliśmy od sąsiadów, ale niestety nie posiada przedniej barierki/ stoliczka. Beti- też super! A te plastikowe elementy jak się trzymają? Nic nie jest jeszcze połamane? Nie wiem dlaczego, ale jakoś bardziej wierzę drewnianym krzesełkom.

2015-07-19 16:03

http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-i-stolik-2w1-czerwone-promo-i5520596144.html to nasze krzesełko, starszy syn dostał w prezencie na roczek, teraz użytkuje je młodszy, a jeszcze bliźniakom postarczy spokojnie

2015-07-19 13:59

Nasze krzesełko wygląda tak : http://www.bajkowachatka.pl/images/products/zoom/KRZESELKO-DREWNIANE-HAPPY-BABY-kolor-BUKOWY-firmy-STM-STORCHENMUHLE-2688-1.jpg Takie krzesełka są w miarę tanie i także posiadają super funcję. Można ściągnąć krzesełko z góry, postawić na ziemi i z tej niższej części zrobić dla dziecka stolik. Mój syn tak czasami siedzi i np. rysuje. Takie krzesełko i osobny stoliczek wygląda tak : http://img27.staticclassifieds.com/images_tablicapl/214547409_4_644x461_sprzedam-krzeselko-rozkladane-do-karmienia-dla-dzieci.jpg

2015-07-19 13:58

40zł to naprawdę niedużo, a nowe krzesełko to o wiele większy koszt. Beti masz rację- jakbym już miała dać 300zł to bym nowe kupiła.

2015-07-19 06:36

Mój synek nie ma jeszcze póltorej roku, ale korzystamy w pełni z krzesełka, np. śniadanie czy obiad zawsze z nim je. Potem sadzamy go przy stole na krześle, bo chce obok nas siedzieć. Myślę, że tak do dwóch lat minimum będziemy korzystać z niego. Nasze jest rozkładane na stolik i krzesełko. Te krzesełka drogie o których wcześniej dziewczyny pisały, jak dla mnie to nie są zbyt bezpieczne, bo mam wrażenie, że przy pierwszym lepszym gwałtowniejszym ruchu całe krzesełko z dzieckiem by poleciało. Poza tym po co mam wydawać 300zł na używane krzesełko jakiej by ono firmy nie było i na dodatek szukać tapicera, który mi zmieni tapicerkę w miarę tanio - doliczyć trzeba taż przejechane paliwo. Dla mnie się to nie kalkuluje. Za tą cenę mam naprawdę śliczne nowe krzesełko, rozkładane tak właśnie jak nasze, gdzie potem dziecko może sobie na takim stoliczku malować, albo jeść. No i na dodatek mam na nie gwarancję minimum rok, a coraz częściej się spotyka, że dają nawet dwa lata gwarancji.

2015-07-18 19:25

Tapicerki do wymiany to super sprawa. jest tyle pieknych dzieciecych materialow wiec jak cos sie zniszczy szybciutko mozna wymienic, tymbardziej ze takie krzeselko nie ma duzo tepicerki. a koszt takiej wymiany to 40 zł to moja siostra tez tym sposobem odnowila odlupione krzeselko:) ja uwielbiam kupowac na olx i tez zawsze sie handluje:) niektorym rodzicom bardzo zalezy zeby sie pozbyc jakiejs rzeczy po dzieciach wiec z mila checia opuszczaja cene byle by ktos cos wzial :) takze czasami super rzeczy mozna kupic w niskiej cenie :)

2015-07-18 16:08

My mamy zwykłe drewniane krzesełko, jeszcze po córce. Według mnie nie opłaca się kupować droższego, bo dziecko i tak szybko przesiada się na zwykłe krzesło. Mój synek woli siedzieć na takim krześle jak my, więc te dla dzieci staje się powoli bezużyteczne.