Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2331 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82052 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-07-27 17:14

Ja korzystam z zwykłego ochraniacza mam dwa komplety pościeli właśnie z takim ochraniaczem. Niektórzy uważają ze ochraniacze to nic dobrego, ja bałabym się używać tych ochraniaczy poduszkowych. A jak z praniem ich ?

2015-07-27 17:07

Też oglądałam taki komplet jak podajesz link Aga w ostateczności kupiłam z płaskimi paluszkami. Fajne jest właśnie to że można do kupić większą mniejszą ilość tych poduszek które można późnej wykorzystać a to Też jest ważne tskie przyszlosciowe myślenie. Jednolitym już tak się nie da.

2015-07-27 14:51

Takie ochraniacze bardzo mi się podobają widziałam takie tylko że mam już dwa komplety pościeli chciałam dokupić/wymienić ochraniacz na nowy bo jeden się zniszczył i nie można go przywiązywać do łóżeczka i zastanawiałam się nad takim 360 bo synek tak się kręcił po całym łóżeczku że cały czas uderzał głową

2015-07-27 13:54

Ja jakoś nie mogę się przekonać do ochraniaczy. U starszego synka miałam założone jakoś jak skończył pół roku. I malej też założyłam, ale totalnie mi się nie podobało i zdjęłam. A.Karbowska, bardzo ładne te ochraniacze, ale trochę dużo miejsca zabierają i chyba kompletnie nie przepuszczają powietrza. Szczególnie jest to istotne dla noworodków. Ponadto takie ochraniacze dużo kurzu zbierają, przez co ciągle trzeba je prać i suszyć.

2015-07-27 13:50

Te poduszki są fenomenalne! Widziałam je wcześniej i gdyby nie to że już kupiłam jeden zestaw drogiej pościeli to w cenie tamtego bym miała tutaj 2 zestawy. Coś mi się wydaje że za jakiś czas kupię i te poduchy :)

2015-07-27 13:44

A.Karbowska super :-) teraz to nie ma opcji,żeby dziecko uderzyło się o barierki ;-) przy starszym synku nie miałam w łóżeczku żadnych ochraniaczy, teraz już mam, bo jednak starszy synek budził mi się w poprzek i jednak trochę uderzał główką w szczebelki łożeczka a to jak się przekręcał, wiercił itp, lepiej mieć takie ochraniacze

2015-07-27 13:29

Ja mam ocharniacz ktory sie skada z 6 poduszek :) wyglada fenomenalnie, no a jak maly podrosnie to bedzie miec poduszki na lozko :) http://www.poscieldladzieci.pl/category/posciel-z-ochraniaczem-modulowym-14-elementowe mozna sobie kupic same poduszki i wybrac wzor:) mi sie bardziej podoba ta opcja niz standardowy ochraniacz.:)

2015-07-27 13:22

Ostatnio przeglądałam Internet w celu kupienia ochraniacza do łóżeczka i okazuje się że można kupić taki 360 i te zwykłe. Macie może taki 360 jesteście z niego zadowolone czy taki standardowy jest lepszy?