Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2331 Wątki)

Kompletujemy wyprawkę dla noworodka

Data utworzenia : 2014-04-02 10:29 | Ostatni komentarz 2016-11-25 10:11

Redakcja LOVI

82043 Odsłony
1892 Komentarze

Za chwilę Twój maluszek pojawi się świecie. Chciałabyś dać mu wszystko co najlepsze i wskazane. Podpowiemy Ci, jak skompletować wyprawkę, by z dbałością o racjonalność i kieszeń, zapewnić maleństwu wszystko, co potrzebne.

2015-07-20 17:50

Gadżety... Ja jak zaczynałam karmić obiadkami to niestety korzystałam z fotelika samochodowego.. Krzesełka są super Moj Oliver woli siedzieć już na zwykłym krześle więc ma podsadke ale z krzesełka i stolika nadal korzysta . maluje sobie czy je inne posiłki samodzielnie

2015-07-20 13:28

Jak ja bym miała mojego synka w to ubrać to by zaczął ryczec w niebogłosy ;) jak ja go w rożek wkładam i jest zbyt ciasno spięty to juz marudzi i płacze ;) wystarczy ze go usilnie i juz uśmiech i zadowolenie. A cena za taki otula z to jest jakas kpina ;) kawałek materiału z suwakiem tyle kasy? To ja sobie mogę sama taki zrobić ;) ludzie to naprawdę na nas chcą zarabiać ile się da

2015-07-20 13:09

Moi chłopcy to w życiu by się nie dali w to zapakować, Już w szpitalu się rozkopywali z tych becików szpitalnych, bo musieli mieć swobodę ruchów, a na dodatek cena jest kosmiczna jak na taką rzecz.

2015-07-20 09:41

co do tego woombie to nie kazde dziecko lubi byc az tak otulane, wiec nie u kazdego sie to sprawdzi, no a ceny tez nie sa zbyt niskie zeby od tak na sprobowanie sobie taki otulacz zakupic.

2015-07-20 07:02

Ja krzesełko pewnie tez dostanę w spadku z tisher price. Prawda jest taka, ze te krzesełka mało się niszczą i jeśli ktoś dba o nie to są w rewelacyjnym stanie.Woombie nigdy o tym nie słyszałam, ciekawa rzecz.

2015-07-19 23:10

to ja dostałam krzesełko od kuzynki i wygląda ono tak: http://www.babybum.com.pl/1458-thickbox/krzeselko-do-karmienia-royo-caretero.jpg I gdyby nie to, że je dostałam to bym chyba go nie kupiła - bo jednak takie krzesełko na które dziecko samo może się wgramolić wydaje mi sie bardziej funkcjonalne. Ale dostalismy i będziemy korzystać :) Nie wiem czy to już było, ale ja natomiast bym wypisała do wyprawki: woombie :) Naprawde daje rade u takiego maluszka - do 3 miesiaca mozna spokojnie z niego korzystac :)

2015-07-19 23:04

Hirudo-bonum to kiepsko, że nia ma tego stoliczka z przodu. Jest tam jakieś zabezpieczenie czy dziecko może wypaść ??? Bo jak nie ma to krzesełko jest niebezpieczne dla małego ruchliwego dziecka.

2015-07-19 21:44

takie krzesełko łatwo utrzymac w czystości :) Ja biorę tapicerkę pod prysznic i wszystko pięknie schodzi. Tak samo szmatką przetrę tackę i jest pięknie :)